Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 319 feltöltött kép
Kiváló 2026. augusztus 19. 21:57gyerekekkel járt itt
Csak egy kávé erejéig tértünk be a Mon cremi cukrászdába. A Lurdyn belül jó helyen van, az elhelyezkedése és a hangulata is kiemelkedő a többi vendéglátóipari egység közül. Előtte is vannak asztalok, de a belső tér csendesebb és kényelmesebb.
A kiszolgálás udvarias, gyors, a kávé finom. A pultban szimpatikus sütemények voltak, legközelebb kipróbáljuk.
Szörnyű 2026. augusztus 19. 21:22kollégákkal járt itt
haburger hideg a hús jeges borzalmas! A lángos nem folt friss totál ki volt száradva és az sem volt meleg ,valószínű nem mai volt. Régen sokat jártunk ide de többet nem fogunk jönni az biztos. 4 hamburgert rendeltünk mindegyik full hideg volt és 2 lángost. . . . . jaa és meég lecseszett a pultos mikro kértünk a egy kavét,Fel volt háborodva
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 113 városban járt márFelfedező - 220 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 6463 feltöltött kép
2026. augusztus 19. 20:21egyedül járt itt
Ma nem volt kánikulai meleg, ezért jót bóklásztam a Szabadság tér környékén. Közben megéheztem kicsit, pár finom falatra vágytam. Szerencsére eszembe jutottak az itteni dicséretek, ezért az Artizán Pékség felé vettem az irányt. A pékség üzlete azonban most felújítás alatt áll, csak egy picurka helyiségben szolgálnak ki.
Artizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, BudapestArtizán Bakery & Cafe, Budapest
Még több kép (5 db) >>
Szörnyű 2026. augusztus 19. 14:14egyedül járt itt
Sajnos eladják a tegnapi vagy azelőtti péksütiket.Soha többet nem megyek oda.Szörnyű hogy a pénzért mire képesek.
Szörnyű 2026. augusztus 18. 23:35a párjával járt itt
Egy főétel mellé még szerettünk volna kérni egy plusz köretet amit ugyanúgy kifizettünk volna,mert köretet cserélni nem lehetett. Az eredeti köretet nem szereti a férjem de azt hazavittük volna. Ezt valamiért nem akarták kihozni és kisebb vita kerekedett.
Kiváló 2026. augusztus 18. 13:30gyerekekkel járt itt
Nagyon régóta járok hozzájuk és eddig mindig meg voltam elégedve. Figyelmesek kedvesek a felszolgálás is top.
Én csak pozitív élményem van itt.
Érdekes 2026. augusztus 18. 13:17egyedül járt itt
Szinte hihetetlen, de éppen 30 éve, hogy ez a műalkotás a Bank Center előtti kellemes kis zöld téren áll, az impozáns épület bejáratánál. Évekig jártam arra munkaügyekben, gyakran meg is álltam néhány percre, pillanatra, és nézegettem, mi lehet ez a térforma. Három megmunkált kőtömb egy fekete gránit alaplapon, amelyeknek nincs egymással semmilyen közvetlen kapcsolódása.
Az erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, BudapestAz erő nyomai, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2026. augusztus 18. 7:12egyedül járt itt
A T62 szállodában másodszor szálltam meg az augusztus 3 - 8 -áig terjedő időszakban. Érkezésemkor az a meglepetés ért, hogy a recepción azt állitották, hogy a szoba, amit foglaltam, ki van fizetve. Távozásom előtt még egyszer ellenőriztem, hogy jól értettem-e. Ugyanis én foglaláskor előre nem fizettem semmit.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 94 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagság
Kiváló 2026. augusztus 16. 13:47a párjával járt itt
Dining City nyári akció keretében jártunk az étteremben, a három fogásos menü 8. 900 Ft volt, amihez a nyári akcióban 15 % szervizdíj társult. A kávéház nagyon szép, megelevendik benne az irodalomtörténet. Az előző értékelőhöz hasonlóan mi is gulyáslevessel kezdtünk, ami nekem nagyon ízlett, én szeretem, ha sok hús van benne, zsíros nem volt a mi levesünk.
Kiváló 2026. augusztus 16. 13:31a párjával járt itt
Miután a közelben lakunk, hamar felfedeztük a tavasszal megnyitott éttermet, és még a két korábbi értékelés előtt elmentünk kipróbálni, az interneten megjelent írás nagyon dícsérte. Ezen a helyen már jó pár étterem csődbe ment, volt itt thai étterem, halas étterem, borbár, reméljük ez tovább húzza.