dzusu étterem értékelései

Értékelései
6
16
57
26
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dzusu értékeléseit!

Olvasd el dzusu étterem értékeléseit!

dzusu értékelései

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szüleim hallották a tv-ben, hogy ez Pécs legjobb cukrászdája, így muszáj volt kipróbálnunk. Nem ért minket csalódás. Bár nem a legolcsóbb hely, nagy választék vár minket mind sütikből, mind fagyikból. És meg kell hagyni, nagyon finomak. Több féle diabetikus fagyi is kapható, ami szerintem nagy pozitívum.
Megosztom
2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 24.
Akármikor megkérdezik, hogy szerintem hol a legfinomabb a gyros, én mindig a Repetát ajánlom. Itt rendesen megtömik minden finommal a pitát, nagyon el van találva az öntetük íze, sosem találtam még mócsingos húst az ételben. Akár be is lehet ülni megenni, amit kértünk, de számítsunk rá, hogy lehet, hogy már csak az ablak menti pultnál lesz helyünk, mert általában sokan vannak.
Megosztom
Romantikus sütizés -

Mecsek Cukrászda Pécs

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10.
Párommal ültünk be ide, mert a belváros szívében van, szép kilátással a naplementés Szécsényi térre. Bár a kiülős terasz részük nem nagy, számunkra pont volt egy szabad asztal két székkel. Az ember bent kiválasztja a pultnál a finomságot, majd mint egy étteremben, kiszolgálják, kérésre a blokkot kihozzák.
Megosztom
bankett drágán -

Trafik Étterem Pécs

2015. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 6.
Bankett vacsoránkat szerveztük ide. A hely abból a szempontból nagyon jó, hogy egyszerre egy zártkörű nagy létszámú vacsorát is és az utána következő bulit is tarthatja itt az ember. Számomra sajnos nagy csalódás volt. Befizetettünk fejenként 4000 Ft-ot. Azonban volt akinek nem jutott welcome pezsgő.
Megosztom
2015. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 2.
Gyakran járunk ide barátaimmal, mert itt mindig jó hangulat van. Kis romkocsma feeling, modern köntösben. Mindenki kedvére válogathat a finomabbnál finomabb kézműves sörökből. Mások is nagyon szeretik, szóval ne lepődjünk meg, ha tömeg van, és nem találunk nagy létszámú ülőhelyet (inkább foglaljunk asztalt).
Megosztom
Gyönyörű panoráma -

Kilátó Étterem Pécs

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem különlegességét a gyönyörű kilátás adja Pécsre. Bár ahhoz, hogy az ember feljusson, ki kell fizetni a TV-torony belépőjét, viszont ezt az összeget az ételek áraiban honorálják. (egy teljes menü leves + főétel körettel, üdítővel, desszerttel 2600 Ft) Tehát a belépővel együtt kb. ugyanannyit fizetünk, mint ha a belvárosban ennénk.
Megosztom
2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
Esztergomban kirándultunk barátainkkal és már nagyon éhesek voltunk, kerestünk gyorsan egy éttermet a Bazilika környékén. Engem rögtön megfogott a kihelyezett étlapon a camembert-rel töltött csirkemell áfonyás saláta ágyon, mert valami kis könnyűre vágytam. A többieket se kellett nagyon rábeszélni, hogy ezt az éttermet próbáljuk ki, mert mindenki talált a maga szájízének valót.
Megosztom
modernebb, fiatalosabb -

Maláta Bisztró & Sörbár Pécs

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 17.
Barátaimmal kipróbáltuk a felújított Maláta bisztrót. Kellemes vacsorát töltöttünk el a grillteraszon. A terasz hangulata modernebb és fiatalosabb mint a belső tereké, megérte asztalt foglalni kintre. Szépen felújították a helyet. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Az ételek nagyon gusztusosan voltak tálalva. Bőségesek és finomak voltak.
Megosztom
véletlen élmény -

Kafka Fogadó & Étterem Pécs

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak megálltunk éhesen megnézni a kihelyezett étlap kínálatát, mire odapattant egy kedves pincérnő, és máris a kezünkben volt egy étlap, amin kényelmesebben megnézhettük a választékot. Első ránézésre találtunk is étvágygerjesztő fogást, így felmentünk a grillterasz részre kipróbálni. Az asztalok és székek megviselt kerti bútorok, így ha nagyon elegáns ruhában vagyunk inkább benti ülőhelyet válasszunk.
Megosztom
Nagy társaságoknak -

Olíva Bisztró Székesfehérvár

2015. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2015. június 24.
Általános iskolai osztálytalálkozónkat tartottuk itt. A hely nagyon tágas, rajtunk kívül még két másik nagy társaság is volt, de úgy vélem, nem zavartuk egymást. Az ételek nagyon finomak voltak, mindenki megtalálta a számára megfelelő fogást. A hely igényes, tiszta, nyáron nagy, utcára néző teraszon lehet leülni. A szervezéskor nagyon segítőkész volt a kapcsolattartó.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX