dzusu étterem értékelései

Értékelései
6
16
57
26
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dzusu értékeléseit!

Olvasd el dzusu étterem értékeléseit!

dzusu értékelései

Csalódás -

Római-kert Pécs

2015. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy hallottam erről a helyről, hogy nagyon jó. Én nem így jellemezném. Hosszú vonatos utazás után tértünk be, mert közel van a vasútállomáshoz. A helynek inkább van régimódi kocsma-bisztró hangulata, mint étterem. A pincérre sokat kellett várni, és még étlapot is úgy kellett kérnünk. Az étel választék nem valami bőséges.
Megosztom
különleges ízvilág -

Cafe Frei Pécs

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. március 28.
Barátnőm ajánlotta a helyet, hogy ha különleges kávét szeretnék kóstolni nem drágán, akkor ki kell próbálnom. A kávékülönlegességek bőségében persze az ember zavarba is jön, eltartott egy 10 percig, mire megálmodtam, hogy mit szeretnék kipróbálni. Minden kontinens jellegzetes kávéja kóstolható, vannak hideg-meleg változatok, koffeinmentesen is lehet kérni.
Megosztom
2014. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilveszterre foglaltunk asztalt baráti társasággal. A tulajdonos nagyon készséges volt, és egy órával tovább nyitva tartott a kedvünkért. A kiszolgálás megfelelő volt, a pincérek kedvesek. A választék bőséges, az ételek finomak, és nem kis adagok. Ahhoz képest, hogy a belvárosban van, nem is drága hely. Párommal azóta többször visszamentünk vacsorázni, annyira megtetszett.
Megosztom
2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Deák térhez közel akartunk beülni valahova beszélgetni, és erre a bisztróra esett a választásunk. Mivel péntek este volt, számítottunk rá, hogy tele lesz, de szerencsénkre pont akkor üresedett meg egy asztal, mikor mi bementünk. Épp egy legénybúcsú közepébe csöppentünk, szóval a hangulat kiváló volt. A kiszolgálás gyors, és kedves volt.
Megosztom
fincsi töltött lepény -

Flekken Étterem Pécs

2014. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szemben lévő moziba készültünk, előtte itt vacsoráztunk a párommal. A hely kicsit régimódi, de meg van a maga hangulata. A kiszolgálás udvarias és segítőkész volt. Az ételek gyorsan elkészültek, frissek, nagy adagok és nagyon finomak voltak. A páromnak annyira ízlett a töltött lepényük, hogy ezután igénybe vesszük a házhozszállítás lehetőséget is, és bátran fogunk innen rendelni.
Megosztom
isteni brownie -

Tárlat Étterem Mór

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 1.
Barátnőmmel ültünk be ide egy vacsira, mert nem volt időnk főzőcskézni :) A hely nagyon elegáns, tiszta, a pincért nagyon gyors és kedves volt. Az adagok bőségesek és isteni finomak. Barátnőm ajánlotta, hogy ő már evett itt browniet és mennyei volt, így nekem is ki kellett próbálnom :) És nem csalódtam, ez a sütemény itt megéri az árát.
Megosztom
rengeteg finomság -

Tokyo Japán Étterem Budapest

2014. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bátyám vitt el minket erre a helyre, hogy muszáj kipróbálnunk. Az ember befizet egy fix összeget, és annyit eszik amennyi belefér, nekünk sikerült a rosszullétig enni :) az asztalok mellett kis futószalagon mennek a látványos finomságok, felül a meleg ételek alul a hidegek. Levesek, húsok, köretek, desszertek kb.
Megosztom
nem a legjobb, de szörnyűnek se mondanám.. :) -

Apolló Étterem & Söröző Pécs

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 12.
Ahogy beléptünk a helyre, látszott hogy egy régi menzahelység lett kicsit kipofozva :) A hangulat sörözőbe illő volt, foci a tv-ben, régi disco zene a háttérben. A pincérek kedvesek voltak. Bánatomra az első étel amit kinéztem magamnak, az pont elfogyott. Aztán úgy kellett szólnom, hogy az áfonyalekvárt elfelejtették felszolgálni a camambert-es csirkémhez.
Megosztom
finom szülinapi vacsi -

Jóbarát Vendéglő Keszthely

2014. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párom születésnapját ünnepeltük meg egy vacsorával a szüleivel. Ők már jártak itt korábban is, nekem új volt a hely, de csak jó tapasztalataim voltak. Mivel még nyár volt, és meleg, ezért ki tudtunk ülni a kinti részére. Akit zavarnak az utcán elhaladó autók, vagy egy éhes macska odatévedése, az inkább üljön a benti részbe :)
a kiszolgálás gyors volt és udvarias.
Megosztom
Finom tócsi - sületlen pizza -

Fészek Söröző Veszprém

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely a belvárosban van, egy ír kocsmával szemben. Csak kirándulók voltunk Veszprémben, így az árak alapján inkább a Fészekbe ültünk be :) a teraszon ültünk le, de mivel nem volt sok pincér, kint nagyon lassú volt a kiszolgálás. Mivel elkezdett csöpögni az eső, és felettünk pont nem volt ernyő, lementünk a bár részbe. Nagyon hangulatos, kissé sötét.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX