dzusu étterem értékelései

Értékelései
6
16
57
26
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dzusu értékeléseit!

Olvasd el dzusu étterem értékeléseit!

dzusu értékelései

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éttermet kerestünk a városban, és kívülről megtetszett a kiülős terasz része. Az étterem nevéből mi nem jöttünk rá, hogy ez egy török étterem, de az étlapról hamar megvilágosodtunk. Mivel minden drágább volt az általunk megszokott árakhoz képest, mi csajok csak levest, meg desszertet kértünk. A sós leveshez jár pita is, így az is elég laktató volt, és nagyon finom is.
Megosztom
2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 14.
Már régóta terveztük kipróbálni ezt a helyet, mert csupa jót hallottunk róla. A legfőbb gond a hellyel, hogy Pécs Kertváros szélén van, ami a belvárostól nagyon messze van. De aztán miután ettünk itt, talán nem is baj, mert tuti mindennap ide járnánk, és jól elhíznánk :D
a helynek nagyon aranyos amerikai retro hangulata van, még a pincér lány is cuki pöttyösben, retrósra van sminkelve :) a hely tágas, akár nagyobb társasággal, nagyon családdal is simán el lehet férni.
Megosztom
szuper diplomaosztós ebéd -

Tettye Vendéglő Pécs

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10.
Barátnőm diplomaosztóját ünnepeltük itt egy ebéddel. Mivel sokan imádják ezt az éttermet, attól függetlenül, hogy messze van a belvárostól, így nem volt meglepő, hogy mások is ideszervezték az ünnepi ebédjüket :)Így szerintem telt ház volt, de mivel hál istennek jó idő is, így kinn az udvaron volt megterítve mindenkinek.
Megosztom
szuper hangulat, szuper ízek -

Murphys Pub Étterem és Kávézó Pécs

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 10.
Barátnőm diplomaosztója után ültünk be ide iszogatni meg beszélgetni. Gondoltam kipróbálom a házi jeges teájukat, ami utólag jó ötlet is volt, mert nagyon finom volt. Aztán ki mikor éhes lett a társaságból az este folyamán, az rendelt magának. Sorra hozták ki a finomabbnál finomabb kajákat. Isteni szendvicsek, szaftos steak-ek.
Megosztom
2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gimis korunkban nagyon sokat ültünk be ide beszélgetni. És ez a jó szokásunk még a mai napig tart, mert szeretjük ezt a helyet. A romkert szomszédságában található, ha fel lehet menni az emeleti teraszrészre, onnan gyönyörű rálátás is nyílik rá. Mivel a belváros központjában van, nem a legolcsóbb hely, de nem is megfizethetetlen :) A hely belülről nagyon igényes, udvarias felszolgálók vannak, és akár rendezvények helyszínére is kiválóan alkalmas.
Megosztom
2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 21.
Nagymamámmal nyaraltunk Hévízen, és a szállásunkon ajánlották ezt a helyet, hogy érdemes kipróbálni. Nem a központban van az étterem, szóval nem kell számítanunk zsúfolt tömegre, de aki szeret egy kicsit sétálni, érdemes ide ellátogatni. A helynek van kiülős teraszrésze, ez esténként igen hangulatos. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak.
Megosztom
belga sültkrumpli - nyami -

Fry - Söröző a Sültkrumplihoz Pécs

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 7.
Egy barátnőm ajánlotta, hogy próbáljuk ki ezt a helyet, mert hogy milyen jópofa :) Össze is szedtünk pár havert, és megkóstoltuk ezt a belga sültkrumpli remeket. Többféle mártogatós szószból választhat hozzá az ember. Van heti szósz is. Én a barbeque-sat választottam, ami inkább volt egy paprikás ketchup, de finom volt nagyon.
Megosztom
2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 7.
Szeretünk idejárni, mert az ember olcsón jut finom menüköz. És nem is adnak kis adagokat. Én általában haza is szoktam vinni a felét, mert akkora adagot adnak, hogy nem bírom megenni :)
A helynek nagyon iskolai menzahangulata van. Az emberek sorban állnak tálcájukkal, hogy a kedves konyhás nénik kiszolgálják.
Megosztom
friss finomságok -

Kapucíner Étterem Pécs

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 21. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csoporttársaimmal gyakran járunk ide, mert nagyon finomakat lehet enni nagyon jó áron. Aki kipróbálja a helyet, nagyon tudom ajánlani a pikáns szezámos csirkét, nekem ez a kedvencem :) megunhatatlan :)
Maga a hely egy kicsit kicsi, de mivel tálcás-menzásan van megoldva, az emberek nem ücsörögnek sokáig, még sosem jártunk úgy, hogy ne lett volna ülőhelyünk.
Megosztom
2013. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. február 20.
Ha az ember egy gyors ebédre vágyik, de nem szereti a műanyag gyorskajádákat, akkor itt hamar finom meleg ételhez juthat. A hely hangulata kicsit menzás, főleg ebédidőben, készüljünk a sorban állásra :) Az előre elkészített ételek viszont finomak, házias jellegűek és jó áron kaphatóak. Nagyon családbarát, akár kisgyerekkel is érkezhetünk, számukra is sok finomság kapható.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX