dzusu étterem értékelései

Értékelései
6
16
57
26
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dzusu értékeléseit!

Olvasd el dzusu étterem értékeléseit!

dzusu értékelései

2013. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2014. február 20.
Számomra nem fűződnek hozzá nagy élmények. Egy kis csoport találkozót bonyolítottunk le itt. Azon kívül, hogy a városban jó helyen van, közel a belvároshoz, könnyen megközelíthető, valamint nem egy drága hely, nem tudok róla áradozni. A fiúk nem laktak jól az adagokkal, szóval érdemes a főétel előtt levest is enni, plusz utána desszertet, mert különben éhes marad az ember ;)
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 20.
Párommal vacsiztunk itt, mert közel van a színházhoz, és egyik előadás előtt kitaláltuk, hogy kipróbáljuk mert annyi sok jót hallottunk már erről a helyről. És tényleg nem csalódtunk. A helynek tényleg pub-os hangulata van inkább, mint puccos éttermes.
Megosztom
óriás adagok -

Tenkes Csárda Csarnóta

2013. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. február 20.
Egy konferencia keretén belül sikerült eljutnom ebbe a csárdába. Welcome pálinkával fogadtak minket az ajtóban, ami már meg is hozta a jó hangulatot a vacsorához :)
Több fogásos vacsorában volt részünk a magyar ételek főszereplésében. A babgulyással jól laktunk már igazából, annyira gazdag volt.
Megosztom
2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Párommal és barátainkkal gyakran járunk ide, illetve rendelünk innen. Nagyon szeretjük az ételeket, a pizzájuk is bőségesen meg van rakva feltéttel. A kedvencünk az óriáshamburger. finom zsömle, hús, és jól meg van rakva zöldségekkel, sajtal, meg ki amivel kéri. hmmm, nyami :) szoktunk hozzá rendelni zorba salátát, mert azt is finoman rakják össze.
Megosztom
diákbarát -

Café Paulus Pécs

2014. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Pécs Egyetemvárosának szerintem az egyik kedvenc étterme. Bőséges választék jó árakon, és aki siet az akár délután 4-ig az önkiszolgáló menza jellegű pultnál gyorsabban jut az ételez. Mi rengeteget járunk ide csoporttársaimmal, mivel akár egy lyukasórában meg tudjuk oldani, hogy finom melegételt ebédeljünk. Szép, igényes hely, többször szoktuk randihelyként is választani.
Megosztom
Harkányi vacsi -

Noname Étterem Harkány

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Párommal nyaraltunk Harkányban. Végigsétáltunk a Fő utcán éttermet keresve, mindegyik elött elolvastuk az ételkínálatot az árakkal. Ez volt az az étterem ahol a legjobb árak voltak, finoman hangzó ételek mellé. Gyorsan be is mentünk :) a hely tele volt fiatalokkal, ami nem csoda, hisz szombat este volt, és az étterem hátsó részében biliárdozásra van lehetőség.
Megosztom
Valentin napi vacsi Robinsonban -

Robinson Étterem Harkány

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Barátommal nyaraltunk Harkányban Valentin napon. Hála istennek foglaltunk asztalt az étteremben, mert full tele volt aznap. Először csak azt hittem, hogy biztos a szerelmesek napja miatt, de miután kihozták az ételeket, rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg az ínycsiklandozó kaják is vonzák a népet. Ugyanis nem csak párok voltak, hanem nagy társaságok is.
Megosztom
6 oldalon / 57 találat


TérképX