dzusu szállás értékelései

Értékelései
6
16
57
26
0
0
10

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dzusu értékeléseit!

Olvasd el dzusu szállás értékeléseit!

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 27.
A hotel szuper helyen van, a parthoz közel. Szerencsére a Balcsira néző szobát kaptunk, így hajnalban az ember a csodás napfelkeltét is megnézheti. A szoba kényelmes és tiszta volt, kérésünkre kaptunk utazóágyat is a gyermekünknek. Az ételek finomak voltak, a személyzet udvarias és segítőkész. Sajnos az egyetlen liftbe párszor nem fértünk be, és babakocsival ez kicsit kényelmetlen volt.
Megosztom
2015. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 24.
Egy konferenciára érkeztünk ebbe a hotelbe. A személyzet az első perctől kezdve kedves és segítőkész volt. Sajnos rossz, esős időt fogtunk ki, de a kinti meleg vizes medence még így is teljesen élvezhető volt. Hál istennek a hotelen belül volt a konferencia-, étterem, a szobák és a wellness rész is, így nem kellett az épületen kívülre mennünk a hidegbe.
Megosztom
2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 21.
A panzió gyönyörű helyen van, az elhelyezkedése nagyon tetszik. Az apartmanok nagyon pazar minőségűek, kényelmesek, komfortosak, a kilátás nagyon kellemes. A személyzet kedves, segítőkész, a kaják jók. Nagyon tesztett a panzióban, hogy egy kis terasz rész van kialakítva a kertben, ahol napozó ágyakon lehet pihenni, szebbnél szebb virágok mellett.
Megosztom
város széle -

Club Unicum II. Hévíz

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 21.
Egy kedvezményes kupon lehetőséget használtunk ki a nyáron. Nagymamámat vittük el Hévízre kikapcsolódni. A II-es jelző azt jelenti, hogy nem a főépületben van az apartman, hanem a város szélén. Tehát arra számítottunk, hogy nem a gyógyfürdő szomszédságában lesz a szállás, de ha tudom, hogy 20-25perc séta, mire az ember odaér, akkor lehet a nagymamát nem ide viszem, mert ő azért rendesen elfáradt tőle :) Egy egyszobás apartmant kaptunk a földszinten.
Megosztom
nyugdíjas ki mit tud :) -

Thermal Hotel Harkány Harkány

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
A barátommal egy nyugdíjas ki mit tud alkalmával, mint segéd szervezők, sikerült eljutnunk ebbe a szuper wellness szállodába. Maga a hotel gyönyörű, a wellness része kiváló és kielégítő. Sajnos a szobánk szőnyegén volt egy elég visszataszító folt, meg nem is volt már mai az a padlószőnyeg, azon kívül a szobával minden stimmelt.
Megosztom
Valentin napi szuper romantika -

Baranya Hotel Harkány

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Barátommal itt nyaraltunk a Valentinapi hétvégén. A szállodának volt egy szuper akciós csomagja, ezt használtuk ki. A hotel szuper helyen van, közel a buszpályaudvarhoz, piachoz, fürdőhöz, éttermekhez. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Sajnos a szobához nem járt hajszárító, de keresünkre a recepción ezt is pótolták. A szobák gyönyörűek, izlésesek, tiszták.
Megosztom


TérképX