Kyra étterem értékelései

Értékelései
76
58
20
49
3
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kyra értékeléseit!

Olvasd el Kyra étterem értékeléseit!

Kyra budapesti értékelései

Nyugodt, bőséges étkezés -

Koronakert Étterem Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 12.
Visszatérő vendégként, először az emeleti különteremben megbeszélésen, majd az étteremben korai vacsorán voltunk. Mindkét helyen kifogástalan kiszolgálásban részesültünk. Változatlanul finom, friss ételek, nagy adagok.Kényelmes, barátságos hely. Az ablakból úgy láttam, újítottak a kerthelyiségen. Magán-és céges rendezvényekre is kiváló.
Megosztom
2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Először jártam itt, cég által foglalt "különteremben", ami nem ajtóval elválasztott, csak elkerített rész. Minden zaj behallatszik, bár kérésünkre a zenét lehalkították. Ettől eltekintve az előételek megfelelőek, a főételek eléggé jók, volt saláta, gyümölcs, desszert, udvarias kiszolgálás. Nem mi fizettünk, de úgy láttam, elfogadhatóak az árak.
Megosztom
Hangulatos estebéd -

Kis Tirol Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
Kisebb rendezvényen jártam itt. Az udvarban is van parkoló. Tetszett a berendezés, a kis különterem, majd az ételek, italok is, az udvarias kiszolgálás. A húsos ételek eléggé kiadósak. (Volt, aki egész csülköt kapott. ) Én 1 szelet grillezett camembert sajtot ettem salátával, finom volt, de 3000 ft feletti árát soknak tartom. Egyébként kellemes hely, jó ételekkel.
Megosztom
2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Jó elhelyezkedése (metró mellett) miatt választottuk, hétköznap kora délután. A kiszolgálás udvarias,elég gyors, egy dolgot felejtett el a pincér. Nagyon finom volt a szarvasgulyás leves, a többi étel-mások szerint -elég jó. Kissé hűvös volt, nem működött a fűtés.Ettől függetlenül máskor is mennénk.
Megosztom
Hűvös délután, de finom ételek -

Koronakert Étterem Budapest

2018. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. december 18.
November 30-án voltunk délutáni megbeszélésen, majd ebéden. Az udvari különteremben kezdtünk, ahol eléggé fáztunk. Bár előre lefoglaltuk a helyet, nem igazán volt felfűtve. /Akkor kezdődtek a hűvös napok. / Az udvaron kellett a gyűlés után átmenni az étterembe. Ott sem volt túl meleg. Az ételek, levesek, főételek, desszertek is mind frissek,finomak voltak, szépen tálalva.
Megosztom
Különleges választék -

Mosselen Étterem Budapest

2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 8.
Újra meggyőződhettem az étterem magas színvonaláról. Különböző hús-és halételeket ettünk, mind nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és udvarias. Érdemes tömegközlekedéssel menni, az utcán nehéz parkolni, de van a közelben parkolóudvar. Némelyik étel és a levesek ára egész jó, a különlegesek drágábbak. Most kevés desszert volt, a szarvasgombás(?
Megosztom
Párom kedvenc helye -

Új-Házi Vendéglő Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párom rendeszeresen itt ebédel,(a körúthoz közeli elfoglaltságai miatt talált rá az étteremre) és mindig elégedett. Én egyszer voltam itt, nagy melegben levegőtlennek tűnt az étterem, vagy nincs is légkondi vagy nem érezhető. Az ételek választéka, minősége jó, az árhoz képest kiváló. Tisztaság, pincérek munkája úgyszintén.
Megosztom
Bőséges ebéd -

Fanyűvő Étterem Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Hétköznap,kora délután, céges rendezvényen jártunk ott,az alagsori különteremben. Kellemes , jól temperált , barátságos hely. A pincérek kifejezetten udvariasak. Levest, főételt és limonádét fogyasztottunk, ill. desszertnek igen finom sajttortát. Nagy adagokra, friss, ízletes ételekre emlékszem.
Megosztom
Víg Kalmár októberben -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2016. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. november 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először jártam itt, eddig mindig jobb tapasztalatot szereztem. Októberben a fűtési szezon kezdetén kisebb csoporttal jártam ott. Az maradt meg leginkább, hogy nem tudták még felfűteni a( nem teljesen szeparálható) különtermet, fáztunk. Az ételektől nem voltunk különösebben elragadtatva. A rántott fogasfilé nem keltett frissen sütött benyomást, a panír nem volt ropogós.
Megosztom
Koronakert, 16.kerület -

Koronakert Étterem Budapest

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 23.
Viszonylag könnyen megtaláltuk az addig számunkra ismeretlen helyet. Könnyen lehetett parkolni. Hétköznap voltunk ebédelni. Tágas helyiség, kellemes, modern berendezés. Nyáron szabad térben is lehet étkezni. Igen udvarias volt a kiszolgálás. Meglepően nagy választék, tényleg frissen sütött, elegánsan tálalt, megfelelő mennyiségű ételek, melyek finomak is voltak.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX