szkubi szállás értékelései

Értékelései
13
17
7
31
0
0
27

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szkubi értékeléseit!

Olvasd el szkubi szállás értékeléseit!

Kastély és túristaszállás egyszerre -

Sibrik Kastélyszálló Bozsok

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokadszorra jártunk itt. A kicsit elhanyagolt, de annál kedvesebb kastély a falu legszélén, szép parkkal és erdővel körülvéve mindig visszavonz bennünket. Az újranyitás előtt gyönyörű, új tetőt kapott az épület, a fűtést is koszerűsítették, de azért van még teendő (vizesblokkok stb. ). A csend, a múlt kézzelfogható közelsége, a friss levegő, a nyugalom minden hiányosságért kárpótol.
Megosztom
Szép szálloda, bukott étteremmel... -

Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 30.
Ma érkeztünk 3 napra, 3 szobát foglaltunk gyerekekkel, nagyszülőkkel. A környezet és az épület akár feledtethetné is a kritikán aluli 1. vacsorát, de ez a színvonal még egy gyorskifőzdében is kiverné a biztosítékot, nem egy 5 csillagos szállodában. Minden rágós, íztelen, a sütemény fagyasztott, még ki sem engedett teljesen, viszont émelyítően édes.
Megosztom
Kellemes hely, jó parkolás -

Hotel Óbester Debrecen

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 12.
1 éjszakát töltöttem itt párommal, minden rendben volt, értve ezalatt a szobák berendezését, méretét, a fürdő tisztaságát, a svédasztalos reggelit. Hangulatos az étterem részleg is. Voltak kisebb-nagyobb beázásnyomok a szoba falain, lötyögött az éjjeli lámpa búrája, a lift érkezésünkkor kicsit koszos volt, másnapra is ugyanilyen maradt, de nem akarok kukacoskodni.
Megosztom
A belvárosban, olcsón, parkolási lehetőséggel -

Broadway City Panzió Budapest

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 27.
Kedves fogadtatás, 24 órás recepció, a belváros szívében, mindenhez közel. Parkolás zárt udvarban, klíma, síkképernyős TV, rendezett fürdőszoba, kényelmes ágyak. Hogy kicsit vékonyak a falak, előfordulhat éjszakai mulatozás...mégiscsak a centrumban, a bulinegyedben vagyunk, kössünk kompromisszumot.
Megosztom
Ezennel a hotelt önállóan is a világörökség részének nyilvánítom. -

Castellum Hotel Hollókő Hollókô

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez az 1. olyan hotel, amelyen nem tudok fogást találni, nem mintha szándékosan keresném. Remek az elhelyezkedése, a kilátás a Cserhátra lenyűgöző (a másik oldalra néző szobákról ez valószínű, hogy nem mondható el, bár azokban nem voltam).
Megosztom
Ismét több kellemetlenség -

Duna Wellness Hotel Baja

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015. augusztusában is jártunk itt, akkor is írtam értékelést, hát mit mondjak. . . a helyzet nem javult, sőt: 1. 4 csillagos, Sugovicára néző szoba volt a visszaigazolásunkban, nem ezt kaptuk. 2. Május 26-án érkeztünk, 31 fokos melegben. A felajánlott szoba nagyon meleg volt, a központi klíma nem volt átállítva hűtésre, állítólag a vezetőség nem engedélyezte még.
Megosztom
Igénytelen kamionosoknak -

Dobó Tanya Röszke

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hát nem is tudom, hogy kezdjem. Bulgáriába történő utazásunkkor szálltunk meg itt egy éjszakára, gondoltam nyerünk 350 km-t ha idáig lejövünk, innét pedig már egy nap elég lesz a hátralévő útra. Rossz döntés volt. Érkezéskor egyből invitáltak bennünket, hogy a melegre való tekintettel fürödjünk meg a kerti medencéjükben, de az annyira zavaros és koszos volt, hogy nem lehetett lelátni az aljárra.
Megosztom
Kellemes orfűi napok -

Doki Vendégház Orfű

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mi a 2-es házat, a 6 fős apartmant béreltük ki 4 napra. Érkezéskor hívtuk a tulajdonost, aki 2-3 perc alatt meg is érkezett és hamar átadta az épületet, ami egy szépen gondozott udvar közepén található, egy csendes utcában. Kutya is vihető. Kiválasztáskor az egyik szempont emiatt az volt, hogy az udvar teljesen be legyen kerítve, erre ígéretet is kaptunk, bár elöl az egyik, hátul pedig a másik szomszéd részéről ez nem volt elmondható.
Megosztom
Könnyed kikapcsolódás -

Berki Porta Vendégház Dinnyeberki

2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
4 napot töltöttünk itt a családdal. A tulajdonos (aki pécsi) megbízásából a helybeli gondnok fogadott bennünket, aki mindent elmagyarázott a ház használatával kapcsolatban (fűtés, mosogatógép stb. ). Az épület kívül-belül rendkívül igényesen felújított, jól felszerelt, azonnal sajátunknak éreztük az egész területet.
Megosztom
2014. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes fogadtatásban részesültünk. A kastély nagyon szépen felújított és hatalmas parkkal rendelkezik. Abszolút kutyabarát szállás. Az étterem ízei egyediek, kifogástalanok. Érdemes megtekinteni a régi Ebergényi kastélyt is a településen, ami most üzemen kívül van, de egy sétát megér. Szombathely közelsége sem elhanyagolható.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX