Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Régi hely, új csalódás -

Zsóka Fogadójának Étterme Szentantalfa

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21.
A nap nem jól indult, Nagyvázsonyból érkeztünk, ahol egy éttermet már ott kellett hagynunk, mivel a pincér nem foglalkozott velünk, és köszönés helyett is csak annyit morgott oda, hogy a konyha 40 perces csúszásban van. Sebaj, van egy jobb hely nem messze, évek óta jártunk oda, hangulatos étterem, finom ételekkel.
Megosztom
Kis családi étterem, picit hullámzó teljesítménnyel -

Vöröskő Kisvendéglő Mátraszentimre

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 14.
Több esetben jártam itt, így pár étkezést foglalnék össze. A külső terasz, és a belső is elfogadható, kellemes. A mosdó mindig tiszta. Az ételeik általában nagyon jók, nem kis adagok. A tüzes húst, a borzast, a szarvaspörköltet sztrapacskával különösen ajánlom.
Megosztom
Lepény a lepény házból -

Lepény 21 Gyöngyös

2015. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. július 10. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Van úgy, hogy hazaérve már nem sok kedvem van kaja után nézni. Az ablakból vettem észre, hogy egy büfé nyílt szemben, az út túloldalán. Megnéztem és az étlapra kiírt tarjás lepénnyel látatlanban is barátságot kötöttünk. A lepények nekem kicsit a quesadillához hasonlítanak. Egy tortillához hasonló, vaslapon sütött lepénybe kerül a mellette elkészült husi, hagyma, miegymás.
Megosztom
Ebéd a Lokomotívban -

Lokomotív Étterem Szilvásvárad

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 4.
Végigjárva a Szilvásvárad Szalajka völgyi éttermeket a nyári hőségben itt találtunk teraszon asztalt. Árban talán az egyik legolcsóbb is. Igaz a köret külön számolandó, de valós a 10% kedvezmény a kisvasút kezelt jegye után. Véletlen volt, hogy megtartottam a jegyet, véletlen, hogy elolvastam az előző hozzászólásait.
Megosztom
Finom ebéd bosszantó véggel -

Huber Étterem Fertőrákos

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel volt, aki a környék legjobb konyhájaként dicsérte a helyet, bementünk. A belső valóban szép, rusztikus. A személyzet minduntalan németül akart beszélni velünk, de ez a határ közelsége miatt lehetett. A napközbeni vendégek nagy része osztrák lehet. Az árak nem voltak magasak, 2000-2500 forintból meg lehet étkezni, a libamáj 3900 körüli ára meg sehol nem meglepetés.
Megosztom
Diána a Lőverekben -

Diána Vendéglő Sopron

2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éhesen kerestünk éttermet a Lőverekben. Az áraik nem vészesek, a 2000 megállítja a legtöbb ételt, és az adagok is kiadósak. A hátsó kerthelyiségben ültünk le, a nagy meleg ellenére is elfogadható volt a hőmérséklet. A belső részből csak a toalettet láttam, az szép tiszta volt. Az épület a panzió jellege miatt is kissé kuszának tűnt, de mivel a terasz volt a fő cél és a jó ebéd, ez egyáltalán nem zavart.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX