Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Gyönyörű panoráma -

Reblaus Grill és Borozó Hévíz

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 28.
Nosztalgiából tértünk be, de csak egy sörre. Mondjuk kettő lett belőle. Akkor most mondom, hogy Pécsi világost csapolnak. Régebben barna is volt, de az a sör talán már a boltokból is eltűnt. Kellemes hely, nagyon szép kilátással. És ez az, amiért mi is betértünk. Láthatóan mások az ételt részesítették előnyben.
Megosztom
2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 27.
Cserszegtomajon az interneten kerestünk éttermet. A képek alapján tetszett, és valóban kelleme hely. Az étlep megfelelő, választék nem nag, de mindenki megtalálja, ami kell neki. Gössert csapolnak. A terasznak is van terasza. szőlőlugasban kellemes a melegben is. Az étel fnom volt. Megfelelő mennyiségű is. Nem maradtam éhes, nem ettem degeszre sem magam, és nem maradt a tányéron sem.
Megosztom
Útmenti étterem -

Sasha Restaurant Zalakaros

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 26.
Kicsit felemásra sikeredett. Az útmentén láttuk meg Hévízről Zalakaros felé. Meg is állapodtunk, hogy viszafelé ott eszünk, ha nem lesz felvágós hely
Nem az. Kinn ültünk le, mert egyrészt szép az idő, másrészt ugye a Covid. Viszonylag hamar érzékelték, hogy ott vagyunk, kaptunk étlapot, rendeltünk italt. A szomszéd asztalnál kifogásolta éppen valaki, hogy a bivaly husi rághatatlan volt.
Megosztom
Váci utca közepén -

Burger King - Váci utca Budapest

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Nos, gyorsétterem nem a diéta hazája. Sajna egyéb okból zsírosat nem ehetek, maradt a saláta, mert az nem tűnt annak. A kávé kínálatból nekem hiányzik az az igazi amerikai nagy bögrés. A hosszú sem rossz, de nem a kedvencem. A mosdó a szomszéddal lehet közös, így oda egy forgóvillán keresztül lehet lejutni. Fura, egyedi kézszárítójuk van, most ebben a vírusos időben hasznosnak látszik.
Megosztom
Naggyon belvárosi gyorsétterem. -

Kentucky Fried Chicken - Váci utca Budapest

2020. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Most már a KFC is képviselteti magát a Váci utcában. A kiszolgálás elég érdekesre sikeredett, hisz a tea nehezen született meg. A forró vizet a pohárba már korábban kifolyatta, majd elfelejtette, vagy mifene, újabb rendelés után nézett, majd vissza a teához. Amihez a teafiltert utóbb kellett kérnem, mert a vízen, kavarón kívül mást nemigen kaptam.
Megosztom
2020. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Először is Szarvaskő Fogadó lett a neve. Ezen a héten nyílt meg, némi átalakítás után. Változott a személyzet, és kissé át is építették. Megszűnt a kiabálás, hogy lehet menni a porcióért. Asztalnál, étlap alapján történik a rendelés. Az étlapról vannak, amik visszaköszönnek, de az is sokat változott. Eltűnt pl a sztrapacska, ami fájó pont.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 11.
A Keleti mellett, az ottani kormányablak látogatása után éhesen ez az egyik lehetőség az evésre. Kétféle hamburgert rendelve leültem az asztalkámhoz, majd a harmadik harapás után elkezdtem keresni a húspogácsát a szendvicsben. No nem volt benne. Visszavittem a pulthoz. Kaptam helyette másikat némi pult mögötti egyeztetés után. Mondjuk a többi megszottyadt addigra.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Fura hely. Szép világos. Előtte másik a gyorsétterem volt ebben az épületben, de írmagja sem maradt. Az asztalok tiszták, kézmosó itt is van, mint a KFC-kben általában. A kiszolgálás talán furibb, mint a többi helyen, vagy csak jobban belátni a konyhába. Van, hogy mindenki pörög-forog, tesz-vesz, egyedül várom a szendvicsemet, ami így sem nagyon gyorsan készül.
Megosztom
Ha nemzetközi váróban akarsz enni -

Kentucky Fried Chicken - Thököly út Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Hú, de sokan voltak! Nyilván egyenest ide fut be minden nemzetközi gyors, nem a Keletibe. Hosszú sor állt, nehezen haladt. Elvitelre akartam a kaját, előre a telefonomon kinéztem, ezzel se menjen az idő. Azzal együtt a sor nem fogyott utánam sem. Viszonylag nagy étterem, de zsizseg a sok embertől. Van akinek ez bejön, de sorban tömörülni, araszolni nem annyira jó.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 10.
Újra a Váci utcában éheztem meg. Ott meg nem mindegy, hova tér be az ember. Ez a gyorsétterem, most, hogy appal is lehet előre rendelni, már az odaérkezés közben is, még gyorsabb. Mondjuk a Só utcai kereszteződésben érdemes a telóból felnézni, mert ott van autó forgalom. Valamiért sötétnek tetszik a helyiség (bár nem is tetszik), a nagy forgalom miatt sok a földön a szemét.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX