Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
100
65
3
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

Érdekes borzaska -

Sástó Étterem Sástó

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta szemeztem a tó melletti reklám táblán lévő ételekkel és árakkal. Korábban, ha eldöntöttük, akkor nem volt nyitva. Most sikerrel jártunk. Első benyomás, hogy a táblán és az étlapon szereplő árak eléggé távol kerülhettek egymástól a reklám kihelyezése óta. Nem vészes így sem az ár, csak hát nem túl elegáns.
Megosztom
Helyben is elvitel -

Szomjas Csuka Bélapátfalva

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
Már amikor megérkeztünk, eldöntöttük, hogy a tótól induló kirándulás után ott helyben ebédelünk meg. Az útról visszatérve, az étteremben szemben, a tó partjára kihelyezett asztalokat választottuk. Bementem megkérdezni, hogy kinn ehetünk-e. Ekkor jött a meglepő válasz, hogy műanyag tálból, műanyag étkészlettel igen. Ezen elgondolkodtunk, de aztán csak maradtunk.
Megosztom
Tóparti hirtelen -

Szúnyogvár Étterem Orfű

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Másik éttermet kerestünk ugyan, de útba esett gyalog a szállástól. Gyakorlatilag rálátunk az ablakból. Nem volt nagy tumultus, ezért voltunk bizonytalanok, nyitva van-e egyáltalán. Nyitva volt. A teraszon kerestünk egy helyet, ahol jár a levegő. Pécsi sort csapolnak. Világosan és barát is. Az étel finom volt, a felszolgalas gyors és udvarias.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
A romkocsmától még távol, de nem is tip-top hely. Nem is az utóbbi kerestük. Bár a feltört padló azért. . . De a sör nagyon jó, a kiszolgálás remek, a hangulat kellemes. És ezekért mentünk le. Illetve ebben csak bíztunk, mert ezt a kricsmit találtuk meg. De szerencse. A félbarna/vörös kimondottan jó volt. A duplakomlós úgyszintén.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
Gyorsan akartam ebédelni. Az üzleközpontban a zegzugokban egy étterem szekció található. A Peking Buüére esett a választásom. Kicsit talán más a választék, mint az összes kínai étteremben, de nagy meglepi nem ért. Variáció volt a választott egzotikus csirke is. Az ülőhelyek szűösek. Zsufi az e t ész. Talán ha majd ki lehet ülni.
Megosztom
Hamburger a hegyen -

Diner House Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Ebédre innen vittünk hamburgert. Kollégám gyrost. A hamburgert menüben kértem. És plusz hozzá tartárt a krumplihoz. Azt gratisz kaptam. Az üdítőt viszont ott felejtettem. Így jártam. A hamburger nem rossz, de semmi extra. A szakács rákérdezett mennyire legyen megsütve. Én nem nagyon megsütve kértem, de mégis kicsit gumisra sikeredett.
Megosztom
Gyorsan egy szendvicset -

Jókenyér - Törökvész út Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 19.
Ha csak egy szendvicsre van szükség, akkor a munkahelytől nem messze van a JóKenyér. Friss szendvicsek vannak, bár nem mindegy, mikor ér oda az ember, mert változó a kínálat. Egyéb pékáru is van, de az engem nem kavart fel. Az árai a környékhez igazodnak, nem ahhoz, hogy egy garázsból van kialakítva az egész, és szabályosan elég nehéz megállni a bolt környékén.
Megosztom
2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 19.
A munkahelytől nem messze lévő centrumban van. A parkolás elég nehézkes. Fizetős ugyan, de elég szűkös. Az étterem a bowling pálya mellett van. Fura, hogy ha valaki bemegy, szed, mintha semmi kontroll nem lenne. Pedig van. A személyzet jön, italrendelést vesz fel, miután már leültünk az asztalhoz.
Megosztom
Szerencsés választás -

Fridolin Vendéglő Miskolc

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Most kimondottan az éttermet vettük célba, ha már Miskolcon jártunk. Mint kiderült, szerencsénk volt, hogy nyitva találtunk, mert téli üzemmódban vannak, nem minden napon vannak nyitva. Nem is jegyeztem meg, hogy mikor, mert annyira nem kavart fel. Az étlap szegényesnek tűnt az emlékeinkhez képest, és erre rá is kérdeztem. Az is téli üzemmódban van.
Megosztom
Kávézó az ország legnagyobb irodaházában -

Cafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán külsősök kevesen is járhatnak ide, hisz kiesik a forgalomból, kocsival elég nehéz a környéken megállni, a metróból talán kevesen jönnek fel emiatt. De az épület óriási, rengeteg dolgozóval. Az előtérben lévő kávézóba bárki bemehet, a további kolbászolást gátolják a kapuk, és az őrök. A hangulata kellemes, a lobby hideg.
Megosztom
10 oldalon / 100 találat


TérképX