Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
Jövet-menet néha betérek. A parkolója annyira kicsi, amennyire kívülről az nem látszik, hisz mellette az áruház nagy parkolója fekszik, plusz egy benzinkút. Nincs közte autós átjárás. A bútoráruház parkolója viszont fizetős, ha nem ott vásárol az ember. Az étterem éppen technikai átalakítás alatt. Totemeken lehetne előre rendelni, de fizetni még nem lehet rajtuk.
Megosztom
Finom lángos, de lángos. -

Vinye Büfé Bakonyszentlászló

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Kicsi büfé, az internet más részén eléggé felhájpolva. A kirándulásnak úgyis ez a vége, így tervben is volt egy (vagy két) lángos. Kinn adják, benn lehet kérni. A sör elég drága a helyhez képest, de ki nézi? :)

A lángos is majdnem balatoni áron. Tönköly búzás a tészta. Húsz perc múlva lesz kész, majd szólnak. Cetli, rajta egy szám. Mint egy tombola jegy.
Megosztom
Szegényes pizza közel a mólóhoz -

Stég Bisztró Balatonfüred

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Pizzériát kerestünk a móló közelében. Volt jelölt, de elég rossz híre volt a különböző oldalakon, így, amikor a Stég Bisztró keritésén megláttuk a Pizza feliratot, betértünk. Pécsi sört csapolnak, és abból van alkoholmentes is. A pizza választék a szokásosak mondható. talan két oldal az étlapon. gyorsan kész volt, a kiszolgálás figyelmes, a pizza átlagos.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
Újra nyeregben. Illetve Huszárban. Sok dolog nem változott. Az árak követték a parti tendenciát. A csülök kimondottan jól volt elkészítve. A lecsós krumpli az én mellényúlásom volt. Biztosan finom, de én nem szeretem. Más köretet kellett volna kérném, de ez tényleg az én hibám. A párom is elégedett volt a sajátjával. Parkoló van, más nekünk akkor ott nem kellett.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 27.
azafelé jövet találomra betértünk az étterembe. Azt tudtuk, hogy huszadik után utószezon van, de, hogy egy nem kis étteremben ketten leszünk, azt nem gondoltuk. A hely így csendesnek volt mondható. Tetszőlegesen helyet foglaltuk, a pincér hamar megtalálta minket, mi gyorsan rendeltünk, hamar meg is kaptuk az ételt. Kétfélét rendeltünk, de nagyon hasonlót kaptunk.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Valamikor régen is étterem volt ha jól emlékszem. De még a tálcás változat. A belső modern, de valahogy kicsit zsúfolt benyomást kelt. Nagy előny, hogy már van tapis rendelő oszlop. Ami fél siker. Kijön a végén a sorszám és 99. Hú, az messze van még, ja nem 66, csak valamiért fejjel lefelé adja ki. Ugyanaz, mégse ugyanaz, mint a többi meki.
Megosztom
Érdekes borzaska -

Sástó Étterem Sástó

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta szemeztem a tó melletti reklám táblán lévő ételekkel és árakkal. Korábban, ha eldöntöttük, akkor nem volt nyitva. Most sikerrel jártunk. Első benyomás, hogy a táblán és az étlapon szereplő árak eléggé távol kerülhettek egymástól a reklám kihelyezése óta. Nem vészes így sem az ár, csak hát nem túl elegáns.
Megosztom
Helyben is elvitel -

Szomjas Csuka Bélapátfalva

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már amikor megérkeztünk, eldöntöttük, hogy a tótól induló kirándulás után ott helyben ebédelünk meg. Az útról visszatérve, az étteremben szemben, a tó partjára kihelyezett asztalokat választottuk. Bementem megkérdezni, hogy kinn ehetünk-e. Ekkor jött a meglepő válasz, hogy műanyag tálból, műanyag étkészlettel igen. Ezen elgondolkodtunk, de aztán csak maradtunk.
Megosztom
Tóparti hirtelen -

Szúnyogvár Étterem Orfű

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Másik éttermet kerestünk ugyan, de útba esett gyalog a szállástól. Gyakorlatilag rálátunk az ablakból. Nem volt nagy tumultus, ezért voltunk bizonytalanok, nyitva van-e egyáltalán. Nyitva volt. A teraszon kerestünk egy helyet, ahol jár a levegő. Pécsi sort csapolnak. Világosan és barát is. Az étel finom volt, a felszolgalas gyors és udvarias.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
A romkocsmától még távol, de nem is tip-top hely. Nem is az utóbbi kerestük. Bár a feltört padló azért. . . De a sör nagyon jó, a kiszolgálás remek, a hangulat kellemes. És ezekért mentünk le. Illetve ebben csak bíztunk, mert ezt a kricsmit találtuk meg. De szerencse. A félbarna/vörös kimondottan jó volt. A duplakomlós úgyszintén.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX