Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 9.
Gyorsan akartam ebédelni. Az üzleközpontban a zegzugokban egy étterem szekció található. A Peking Buüére esett a választásom. Kicsit talán más a választék, mint az összes kínai étteremben, de nagy meglepi nem ért. Variáció volt a választott egzotikus csirke is. Az ülőhelyek szűösek. Zsufi az e t ész. Talán ha majd ki lehet ülni.
Megosztom
Hamburger a hegyen -

Diner House Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 25.
Ebédre innen vittünk hamburgert. Kollégám gyrost. A hamburgert menüben kértem. És plusz hozzá tartárt a krumplihoz. Azt gratisz kaptam. Az üdítőt viszont ott felejtettem. Így jártam. A hamburger nem rossz, de semmi extra. A szakács rákérdezett mennyire legyen megsütve. Én nem nagyon megsütve kértem, de mégis kicsit gumisra sikeredett.
Megosztom
Gyorsan egy szendvicset -

Jókenyér - Törökvész út Budapest

2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 19.
Ha csak egy szendvicsre van szükség, akkor a munkahelytől nem messze van a JóKenyér. Friss szendvicsek vannak, bár nem mindegy, mikor ér oda az ember, mert változó a kínálat. Egyéb pékáru is van, de az engem nem kavart fel. Az árai a környékhez igazodnak, nem ahhoz, hogy egy garázsból van kialakítva az egész, és szabályosan elég nehéz megállni a bolt környékén.
Megosztom
2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 19.
A munkahelytől nem messze lévő centrumban van. A parkolás elég nehézkes. Fizetős ugyan, de elég szűkös. Az étterem a bowling pálya mellett van. Fura, hogy ha valaki bemegy, szed, mintha semmi kontroll nem lenne. Pedig van. A személyzet jön, italrendelést vesz fel, miután már leültünk az asztalhoz.
Megosztom
Szerencsés választás -

Fridolin Vendéglő Miskolc

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
Most kimondottan az éttermet vettük célba, ha már Miskolcon jártunk. Mint kiderült, szerencsénk volt, hogy nyitva találtunk, mert téli üzemmódban vannak, nem minden napon vannak nyitva. Nem is jegyeztem meg, hogy mikor, mert annyira nem kavart fel. Az étlap szegényesnek tűnt az emlékeinkhez képest, és erre rá is kérdeztem. Az is téli üzemmódban van.
Megosztom
Kávézó az ország legnagyobb irodaházában -

Cafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest

2019. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán külsősök kevesen is járhatnak ide, hisz kiesik a forgalomból, kocsival elég nehéz a környéken megállni, a metróból talán kevesen jönnek fel emiatt. De az épület óriási, rengeteg dolgozóval. Az előtérben lévő kávézóba bárki bemehet, a további kolbászolást gátolják a kapuk, és az őrök. A hangulata kellemes, a lobby hideg.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Reggelente újabba a Népligetnél szállok le. Illetve fel a felszínre. A reggelimet egy döntéssel ott oldom meg. A sor hol hosszabb, hol rövidebb, de gyorsan halad. Láthatóen erre vanak berendezkedve. Kész szenvocset kértem. Extra húsos. A ciabatta finom, puha, a húsokat csrkemell felvágott, és talán paprikás szalámi képviseli. Összességében finom, zöld is van benne.
Megosztom
Pincér gyakornokok előnyben -

Sziklakert Étterem Szarvaskő

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8.
Az átlgos az itt pl furcsa lehet. Az étterem nem sokat változott. Kívülről. A belső helyiségben inkább raktár (talán valami eseményre készültek), mert hordók, alufólia alatt titokzatos dolgok, így az nem használható. Az első helyiségben két asztal, egyiknél ülnek, a másik a wc ajtó előtt van. Kinn van három asztal.
Megosztom
Kisföldalatti mellett burger -

Burger King - Mexikói út Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 5.
Tegnap oda szaladtam be, mert ez az egység esett útba. Ahogy szoktam kupon kedvezménnyel kértem hamburger, krumpli összeálltást. A hdupla chili cheese burger csípős, a Big King krémesebb, a krumpli, hazaérve kicsit már szottyadtabb, de majonézzel fel lehet dobni. Vacsorára pont elég. A mellékhelyiség ott is kódos, így aztán akinek kell a szemüveg, lehet kívül marad.
Megosztom
Keserű csoki, édes elvezet -

Füredi Korzó Fagyizó Balatonfüred

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon helyes lány szolgált ki. Ami nyilván szexista, de akkor is szempont. Az etcsoki fagyi nagyon finom. Keserű, ahogy kell, hideg, hogy az ember nyelve lefagy. a sós karamell várakozásnak megfelelően fura, de jól fura. A lime savanyú, de nem az a nyálfolyósan, szemkiugróan. A tölcsér nem ázik szét. Szóval nagyon jó fagyi.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX