Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Emelkedett b hangulat ugyanannyiért -

Bellozzo - Corvin Plaza Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyorsétterem ez is. Bár igyekszik normál étterem illúziókt kelteni. Néha sikerrel. A pultnál kérve a tészta fajtáját is kivalaszthatjuk az ételhez. Gyorsan elkészül és nem is rossz. A csónak alakú tányér, a fém tálca, a fémnek látszó villa fokozza ezt a "jobbik" hatást. Saját étkező tere és asztali vannak, kicsit elkülönül az ember a hamburger majszoló többitől.
Megosztom
Káli medence száraz ciganypecsenye -

Öreghegy Fogadó étterme Szentbékkálla

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször megfordultunk már ebben az étteremben. Talán két-három évente, ha erre autózunk, és úgy adja időnk, itt eszünk. Mindig, most is kicsit vegyes a végeredmény. A hely szép, az épület kívülről szintén. Belül nem tudom, talán csak benéztem, de minden esetben a pajta szerű melléképületben fogyasztottunk. Hangulatos, a növények ápoltak.
Megosztom
App nélkül azért húzós -

Burger King - Oktogon Budapest

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21.
A Burger King appjával szoktam vacsit magamhoz venni. Most is így tettem. A felmutatott menü számát megnézi a pénztáros és jó pár száz forinttal kevesebbért vihetem. A hely nagyon forgalmas, néha hosszú ideig kell várni, ahogy most is volt. A kasszás sem volt a helyzet magaslatán. Gyanakodva néztem meg a zacsiban a rendelésemet, de minden meg volt.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Első nagy különbség, ai látszik, hogy lekerült az Urpiner felirat, és Zlaty Bazant napernyők terpezkednek az utcai és a udvari fronton is. Szerncsére nem csak a külsőségek változtak ebbe az irányba, de a sör is valóban a reklámfelületnek megfelelő. És jobb is, mint az Urpiner gynegébbik változata. A padok cserélődnek, mintha kicsit fejlődne a hely, és igyekszik B változatból elsővé avanzsálni.
Megosztom
A szénégető vacsorája -

Bellozzo - WestEnd City Center Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 30.
Gondoltam kell a változatosság, és tésztát eszem ebédre, nem hamburgert. A Bellozzo-val már egy ideje szemeztem. Eddig az Oktogonon, illetve a Corvin Plázában is, de a WestEndben futottam bele. Egy darabig eltartott, mire kitaláltam a rendelés menetét, de csak kicsit zavartak össze a táblák. Carbonara tészta mellett döntöttem. Tényleg hamar kész lett.
Megosztom
Nem jó jóasszony -

Mega Bisztro - Auchan Fót

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Hát nekem nem jött be. Lehet, hogy csak az az étel nem sikerült, amit éppen ettem, de a jóasszony módra készült aprópecsenye ott nem lett a kedvencem. Már csak a változó hőmérséklete miatt sem, amit némi mikró adott neki. Mert bár ott másra nem számítottam, de akkor is néhol hideg, néhol meleg volt az étel. És annyira nem olcsó.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A falu vendéglátóipari központjában, a park és a buszmegállók mellett jó helyen egy fagyizó. Van egy kis terasza, ami komondottan dizájnos, első ránézésre raklap bútorokból áll színes párnákkal. Jobban megnézve látszik, hogy nem raklapok,hanem annál jobb anyagból összeácsolt asztalok, padok. A fagyi finom, bár a csokoládé mázzal nehezen boldogultam, és az állaga sem tetszett, de lehet, így hivatalos.
Megosztom
Kilátás a 3-a útra és egy benzunkútra -

McDonald's Gyöngyös

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Talán a legújabb McDonald's az országban. Új rendelő, fizető rendszerrel. A bejáratnál, de akár az emeleten is érintőképernyőn lehet kiválasztani mit enne-inna az ember, akár kifizetheti kártyával, vehet egy sorszámot, hogy az asztalhoz vigyék a rendelést, de akár választhatja, hogy kézpénzel a kasszánál fizet.
Megosztom
Kilátás a Széll Kálmán térre -

Kentucky Fried Chicken - Széll Kálmán tér Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 19.
Az étterem a Mammut, a Fény utcai piac, pár egyéb étterem mellett a volt Moszkva téren kicsit elvész. Emeletre kell felmenne, és a futár megjelenéséből kiderült, innen kiszállítás is van. Az étel olyan, mint máshol, a bútorok az egyformaság jegyében kerültek oda. Ami fontos, a mosdó kódos.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Most egy másik séta keretében indultunk el fagyizni a sétányra. Nincs olyan nyár, hogy pár alkalommal ne menjünk el oda. Kimondottan csavaros fagyi volt a cél. Finom, jeges, ebben a melegben pont jó. Nem túl édes a csoki, inkább étcsokis. Egyre jobban megbújik a kis üzlet a környező ruhaüzletek között. Ha nem tudjuk, hogy hol kell keresni, akkor elég nehéz lenne csak úgy rábukkanni.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX