Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Jazzes szórakozás -

If Jazz Cafe Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 22.
A Ráday utcában leltük a helyet. Van sok más, így ecc-pecc alapon. Egy felé csapolt sorsuk van, az telep nagy része itallal, de ez nem csoda. Olcsónak nem mondható, de ez ott annyira nem csoda, de nem él szállt áraik vannak. Wernesgrüner sört csapolnak. Finom, de semmi extra. Sok kézműves sor van, de üveges, és pár kommersz.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bevásárlóközpont ugye, és a kerengőben egymást érik az éttermek. Most ezt gondoltam kipróbálni. Az ételek a melegen tartó pultban vannak, szemügyre lehet venni, ahogy ez kíai étteremben szokás. Gondoltam kipróbálom az amrikai csirkét. Édes-sós, van ráírva, ha nem tudná valaki. Nem tudtam. Nem csda, hogy elhíznak.
Megosztom
Újra nyitott a Kenmmencés -

Kemencés Csárda Mátraszentimre

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Télen úgy nézett ki, teljesen bezárt az étterem. Aztán a múltkor láttuk, újak a táblák, és emberek is vannak benn. Trambulin az ablak alatt, szóval újra nyitva. Majdnem biztos a tulajdonos váltás. Szóval beültünk a teraszra. Az évekkel korábbi patinás bútor elemek már mégis inkább a lepukkant kategóriába került át. Az étlap egy A4-es lap félbe hajtva.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Érdekes, hogy van különbség a lánc tagjai között. A két pultos dolog(megrendelés-kiszolgálá) máshol működik. Itt a tábla nem csak nem mutatja ki következik, de közben egy hölgy nullázza is, hogy még annyi se legyen fenn. Így majd végül tényleg a kikiáltó szavára mehet az ember a pulthoz. A kaja jó, a kiszolgálás kicsit nyögvenyelős.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közelben dolgozom, néha napközben, nap végén is beugrom néhány csirkeszárny erejéig. Itt is az új módi van, egyik helyen kéred, másik helyen kapod. Ha nincs forgalom, akkor már az üdítőt sem tudod kitölteni magadnak, mert közben a kezedbe nyomják. Tegnap pl rekordot sikerült felállítani, 5 db szárnyvéget adtak. És valamiért itt sem olyan a panír, amiről a KFC híres.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán ez is az IKEA-oz tartozik, mert én a lenti büfében eszegettem. Egy sajtos, pirított hagymás hotdogot, egy húsgolyós wrap-et, és utántölthető italt. A hotdog 150 forintos árával (plusz a sajt és a hagyma) nem lehet versenyzni. A wrapről előzetesen nem derült ki, hogy hideg és előre csomagolt, de árban szintén nagyon olcsó.
Megosztom
2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 30.
Horót wings menüt, majonézt kértem csak. A szárnyakat a csípős panír miatt szoktam. És figyelem, de valahogy az az érzésem, hogy több szárnyvége van egy csirkének, mint szárnytöve, mert általában 3-2 arányban kapom az előbbi javára. Itt is ez történt, de ami rosszabb, hogy a panír mindig vastagon szokta befedni a szárnyat, de most valamiért itt is, ott is kilátszott a bőre.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bevásárlást követően van az az érzés, hogy "főzzön otthon, akinek. . . ". Erre ngyon jók a nagy áruházak üzletsorán lévő tápoldák. Már ahol, és már amelyik. Nos a Mamma Mia árain érződik, hogy közel a Balaton. Ami részben jogos, hisz a Tesco kapuján kilépve egy zebra és a parti sétányon vagyunk. Viszont mégis csak egy Tesco lépcsőfordulója az étterem alapja.
Megosztom
Igényes önkiszolgáló -

500 Szempár Étterem Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már tegnap néztem a kollégával, hogy hamarost ide is be kellene menni, hátha egy-egy ebédre jó. Nos ételfutár ma nem jött, mert nem rendeltem, így kisétáltam egy sarkot, hogy kipróbáljam. Azonnal megbízást is kaptam kollégától, aki a neten kisilabizálta, hogy az egyik menü neki pont meg is felelne. Érdekes, mert a hely nem tűnik önkiszolgálónak.
Megosztom
Egyszeri ebéd a Bakáts téren -

Pars Gyros Budapest

2018. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. május 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valóban egy kis lyuk az egész. Talán két étterem van egy helyén. A piltban tradicionális ételek vannak főleg. Talán kurd, de ebben nem is vagyok biztos. Amit ettünk, a nevét nem tudtam megjegyezni, kiírva nem volt, 980 Ft volt egy adag, de a gyrostól ízben nem sokban különbözött. Lapos fasírt volt, sajttal töltve, de felejthető.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX