Tom180 étterem értékelései

Értékelései
5
38
100
65
3
0
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Tom180 értékelései

A Lehel Piac melletti alternatíva, ha enni akarsz -

Parsa Gyros & Ételbár Budapest

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
A Lehel Piacon belül terveztem enni, de rossz időben, így a kedvencemnél olyan sor állt, hogy kiléptem a piac mögé. Ott áttekintve a túl oldalra számba vettem a lehetőségeket, majd a legközelebbi gyrososba beléptem. Majd minden asztalnál ültek, de bíztam benne, hogy az előttem a pultnál, és a pénztárnál sorban állók elviszik a kajájukat a környező irodaházakba.
Megosztom
Átlagos kínai étterem. -

Kínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Semmi extra. Nem is könnyű megtalálni. Én pl évekig laktam mellette, míg kiderült, hogy van egy étterem a szomszédos pincék egyikében. Nem túl hivalkodó a cégér. Lenn álkínai díszletek, a hagyományos gyorskaja pult, és ugyanazok az ételek, mint az összes többi hasonló étteremben. Tálcára a tojásos rizs, a csípős ragu (aminek sosem fogom megtanulni a nevét), vagy esetemben dobozba, és a pult végén a kasszánál fizet.
Megosztom
Rántott csirkés szendvics -

Csirke Csibész - Lehel Csarnok Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
Nem mindig van erőm sorba állni. Dél tájban a környékről, öltözék alapján az irodaházakból megjelennek a vendégek. Bár gyorsan megy, mégis riasztó. Ezzel együtt egy szendvics, amelyek a pult felett gondosan feliratozva, tartalmuk felsorolva szerepelnek nem kerül sokba és egy ebédre elég. A szűkös hely miatt inkább elvitelre hoztam el.
Megosztom
2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Pár napja úgy döntöttem, hogy a Pólusban történt vásárlás közben nem hamburgert, vagy csirkeszárnyat, esetleg gyrost eszem, hanem pizzát. A Pizza Hut kézenfekvőnek tűnt. Étterem, mert beülős, és bár fél méterre van a forgatagtól, mégis kissé szeparálva. Kis pizzát rendeltem, mert január van, és az ember ilyenkor rámegy a vonalakra, de sajtos széllel.
Megosztom
Csülök csülökkel -

Határmenti Vigadó Bozsok

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24.
Ma hétköznap és délután négy körül jutottunk el az étterembe. A teraszon nem láttam vendéget, és mivel a parkoló üres volt, felteszem benn sem lehettek sokan, mert gyakorlatilag csak kocsival elérhető hely. Kinn foglaltunk helyet, és a múltkori zsúfoltság emléke is eloszlott. Az ételek a szokásos jó ízzel, és mennyiséggel kerültek az asztalokra.
Megosztom
Síkfőkúton, a tó mellett -

Hotel Síkfőkút Étterem Noszvaj

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokáig nem működött. Láttuk, hogy fabrikálják itt-ott, volt kinn ugyan étlap, de maga az egység csak ez év májusában nyitott ki újra. Hosszú kirándulás után beóvakodtunk, mert már nincs kinn sehol étlap. A terasz sajnos már hideg volt, pedig a bútorok szépek, a kilátás a tóra tényleg szép. A benti helyiségben kevesen voltunk, sőt az ebéd végére teljesen el is fogytunk.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11.
Több kiszolgáló ablak is van egy épületcsoportban. De mondjuk, hogy mind ugyanaz, mert nehéz elkülöníteni őket. Hasonló a kínálat, jobbról balra a hamburgertől a pizzáig. Az utóbbiban ettünk. A klasszikus fizetek, majd kiabálnak, hogy kész van. A pizza egyébként jó. Tekercsben is adnak, az is jó. Furcsa az asztal alatt csavargó és kolduló macska.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
A jalapeno-s hamburger tényleg csípett, ami nem minden hamburgeresnél evidens. Máshol általában csak jelzés értékű benne a chili. A krumpli valóban nagyon finom, pláne fűszerezve sózás helyett. A majonézük sűrű, ízletes, és elég a krumplihoz, nem kell beosztani. A kiszolgálás kedves volt, a lányok mosolygósak. Valószínű, hogy a Pólusban itt fogok legtöbbször fogyasztani.
Megosztom
Nekem fütyül a rigó -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első étteremben [Moderálva - a szerk. ] történtek után a Rigóba bandukoltunk át. A terasz bár hűvös volt, de még picit odasütött a nap. Az italos hamar jött, felvette a rendelést, a főpincér is hamar érkezett, ő is felvette. A mögöttem rendelő érdekes fiatalemberrel történő beszélgetéséből azt vettem ki, hogy tudja mit szolgál fel, tisztában van az ételek tartalmával, elkészítési módjával, és nincs híján sem a türelemnek, sem a humornak.
Megosztom
Nem vesznek fel rendelést -

Tornyos Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megérkeztünk messziről. Leparkoltam a hátsó parkolóban, felballagtunk a lépcsőn. A teraszon két asztalnál nyolcan éppen fogyasztottak, és velük csevegett a pincérkisasszony. Rám nézett és minden egyéb közlés nélkül bejelentette: "Most egy darabig nem veszek fel rendelést. " Rákérdeztem, hogy ez mit jelent pontosan. "Egy fél óráig biztos, hogy nem veszek fel rendelést.
Megosztom
10 oldalon / 100 találat


TérképX