Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Felsőtárkányi kirándulás után kerestünk helyben éttermet. Nagy választék nincs, már kifelé tartottunk volna a faluból, amikor elmentünk mellette. Próbaképpen megálltuk, megnéztük. Terasz van, pizza van, mi baj lehet? Nincs is. Bent hívtam fel magamra a személyzet figyelmét, kérdeztem, kinn leülhetünk-e. Kis terasz, kerti asztal, szék.
Megosztom
Áruházi Little China -

Pagoda Wok Bar - Auchan Fót

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 14.
Az áruház üzletsorán az éttermi részen vagy megújult az előző étterem, vagy kibővült (nagyobb lett, az látszik), vagy teljesen új. A sok hasonló keleti ihletésű gyorséttermet nehéz egymástól megkülönböztetni. Sem kinézet, sem a kínálat alapján. Mindenesetre a soron a reklámtáblák újként hirdetik. Az étel olyan, mint a többi helyen.
Megosztom
Egy üzemi étkezde -

Kaltenberg Kantin Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kollégámat láttam, hogy valami csomagolt étellel fut be délután. Kérdeztem honnan, akkor mondta el, talált egy gyorsétterem szerű kantint. Jónak nézett ki a kaja. Én is elmentem oda gyorsan. Én már nem jártam. Olyan jól. A vége volt a melegentartókban az ételeknek. Rántott sajtot, hasábburgonyát kértem. Sajna már szíjjas volt a krumpli, a sajt száraz.
Megosztom
Ismét Cákon -

Csikó Csárda Cák

2018. májusban járt itt
Értékelt: 2018. május 9.
Eltelt egy év, újra Cákon. A faluban más lehetőség nem is lévén egyszerű a választás. És a tapasztalatunk szerint nem is rossz. Most sem volt az. Az étel finom, a pincérek készségesek, az árak elfogadhatóak. A padok persze nem a legjobb ülőalkalmatosságok, de magunk választottuk a majdnem szabad levegőn. A három oldalról üveggel határolt terasz hasznos, mivel a csárda az út mellet van.
Megosztom
Hamburger a Váci utcában -

Burger King - Váci utca Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amióta telefonos appon is lehet kupont felmutatni, inkább a Burger Kinget választom. Ahogy a Váci utcait is. Nagyon nincs különbség a többi egység, vagy a márkán belüli gyorséttermek között. Ez sem üt el a többitől. Jó helyen van, ha szereti valaki a forgatagot. Jó tanács. A blokkra nagyon kell vigyázni, mert a mosdó csak az azon szereplő - szemüveg nélkül nekem pl nehezen látható - kóddal használható.
Megosztom
Hangulatos Csárda Borozó Farkasmályon -

Regélő Borház Csárda Gyöngyös

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta járunk vissza borért. Igaz, általában nem helyben fogyasztásra,hanem elvitelre. Széles a kínálat, finomak, és nem rugaszkodtak el nagyon a földtől az árak. A legújabb cabernet savignonuk, amit vettünk pl nagyon finomra sikeredett. A Csárda időszakosan étteremként is működik, hangulatos, teraszos, de akár a pincében hosszú asztaloknál.
Megosztom
Ahol gyorsan ehetsz egy gyrost is akár. -

Pizza King Express - Ferenc körút Budapest

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. február 12.
Közel dolgozom. Munkaidőben általában rendelni szoktam, mivel azonban csak egy sarokra van, az eső ellenére kigyalogoltam, hogy személyesen hozzam el a kaját. Egy sima gyros tál. Semmi extra. A pita kontakt grillben melegszik fel, nem mikróban. A fűszerezés a szokásos, talán a hús lehetne több, a krumpli is akár a zöld javára, de ez ízlés kérdése.
Megosztom
Csárda kockás abrosszal -

Sástó Csárda Sástó

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
Voltunk máskor is itt, igaz, akkor más néven futott meg. Étterem jellegű, elég szocreál a fíling. Kockás abrosz, rácsos vas ajtó, amin ha valaki kimegy, a hideg betölti a helyiséget azonnal. Az étel jó közepes, a mátrai borzas kicsit jellegtelen, hibádzik belőle a fokhagyma. Sört most nem csapolnak, ellenben az üveges szerintem indokolatlan áron kerül az asztalra.
Megosztom
Újra a régi fényében -

Benevár Étterem Mátrafüred

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel azt a hírt kaptam, hogy a régi szakács újra az étteremben alkot, újra mertünk próbálkozni. Nos, lehet benne valami. A Jókai bableves újra a régi sűrűségében tetszelgett, a sztrapacska friss, finom, a rántott tonhalhoz a krumplipüré nem grízes-vizes valami, hanem tényleg jó püré. És ami a heppem a tartár mártás nem híg sós tejföl, hanem valóban látott tojás sárgáját is, sűrű, édes.
Megosztom
Csepergő esőben az épülő lovarda mellett -

Fenyő Vendéglő Szilvásvárad

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradon több éttermet is sikerült, vagy kényszerültünk már kipróbálni, így új körben megint a Fenyő étteremre esett a sor. Ahogy látjuk, és tapasztaljuk a völgybe befelé menet csökkennek az éttermi árak (leszámítva a kiülős lángosos, gyrososokat) A Fenyő Étterem kb középen van, és ez árban is látható.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX