2018. májusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2018. május 20. -
2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Felsőtárkányi kirándulás után kerestünk helyben éttermet. Nagy választék nincs, már kifelé tartottunk volna a faluból, amikor elmentünk mellette. Próbaképpen megálltuk, megnéztük. Terasz van, pizza van, mi baj lehet? Nincs is. Bent hívtam fel magamra a személyzet figyelmét, kérdeztem, kinn leülhetünk-e. Kis terasz, kerti asztal, szék.
Asztal olyan rácsos, amin átesik az eső. Meg a kés. Meg a telefon. És oda kell figyelni, hova teszi le az ember a poharat. De ez a legkevesebb. Csülkös sztrapacska és pizza volt a rendelés. Hamar meg is kaptuk. A sztrapacska nem volt rossz, bár melegebb lehetett volna, picit több csülökkel, de fogyasztható volt. A pizzára nem volt panasz, bár hús azon sem volt sok. Olcsónak mondható hely, nem túl látványos, és kényelmes külső terasszal, ahol figyelhetjük az út nem túl halk forgalmát, de elfogadható étellel. Sajna sört nem csapolnak.
Ételek / Italok: |
Kiszolgálás: |
Hangulat: |
Ár / érték arány: |
Tisztaság: |
Hasznos volt ez az értékelés?
2018. májusban, egyedül járt itt

Értékelt: 2018. május 14.
Az áruház üzletsorán az éttermi részen vagy megújult az előző étterem, vagy kibővült (nagyobb lett, az látszik), vagy teljesen új. A sok hasonló keleti ihletésű gyorséttermet nehéz egymástól megkülönböztetni. Sem kinézet, sem a kínálat alapján. Mindenesetre a soron a reklámtáblák újként hirdetik. Az étel olyan, mint a többi helyen.
2018. áprilisban, egyedül járt itt

Értékelt: 2018. május 10. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kollégámat láttam, hogy valami csomagolt étellel fut be délután. Kérdeztem honnan, akkor mondta el, talált egy gyorsétterem szerű kantint. Jónak nézett ki a kaja. Én is elmentem oda gyorsan. Én már nem jártam. Olyan jól. A vége volt a melegentartókban az ételeknek. Rántott sajtot, hasábburgonyát kértem. Sajna már szíjjas volt a krumpli, a sajt száraz.
2018. májusban járt itt

Értékelt: 2018. május 9.
Eltelt egy év, újra Cákon. A faluban más lehetőség nem is lévén egyszerű a választás. És a tapasztalatunk szerint nem is rossz. Most sem volt az. Az étel finom, a pincérek készségesek, az árak elfogadhatóak. A padok persze nem a legjobb ülőalkalmatosságok, de magunk választottuk a majdnem szabad levegőn. A három oldalról üveggel határolt terasz hasznos, mivel a csárda az út mellet van.
Hamburger a Váci utcában
- 2018. áprilisban, egyedül járt itt

Értékelt: 2018. április 12. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amióta telefonos appon is lehet kupont felmutatni, inkább a Burger Kinget választom. Ahogy a Váci utcait is. Nagyon nincs különbség a többi egység, vagy a márkán belüli gyorséttermek között. Ez sem üt el a többitől. Jó helyen van, ha szereti valaki a forgatagot. Jó tanács. A blokkra nagyon kell vigyázni, mert a mosdó csak az azon szereplő - szemüveg nélkül nekem pl nehezen látható - kóddal használható.
Hangulatos Csárda Borozó Farkasmályon
- 2018. márciusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2018. március 6. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta járunk vissza borért. Igaz, általában nem helyben fogyasztásra,hanem elvitelre. Széles a kínálat, finomak, és nem rugaszkodtak el nagyon a földtől az árak. A legújabb cabernet savignonuk, amit vettünk pl nagyon finomra sikeredett. A Csárda időszakosan étteremként is működik, hangulatos, teraszos, de akár a pincében hosszú asztaloknál.
Ahol gyorsan ehetsz egy gyrost is akár.
- 2018. februárban, egyedül járt itt

Értékelt: 2018. február 12.
Közel dolgozom. Munkaidőben általában rendelni szoktam, mivel azonban csak egy sarokra van, az eső ellenére kigyalogoltam, hogy személyesen hozzam el a kaját. Egy sima gyros tál. Semmi extra. A pita kontakt grillben melegszik fel, nem mikróban. A fűszerezés a szokásos, talán a hús lehetne több, a krumpli is akár a zöld javára, de ez ízlés kérdése.
Csárda kockás abrosszal
- 2017. novemberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. november 7.
Voltunk máskor is itt, igaz, akkor más néven futott meg. Étterem jellegű, elég szocreál a fíling. Kockás abrosz, rácsos vas ajtó, amin ha valaki kimegy, a hideg betölti a helyiséget azonnal. Az étel jó közepes, a mátrai borzas kicsit jellegtelen, hibádzik belőle a fokhagyma. Sört most nem csapolnak, ellenben az üveges szerintem indokolatlan áron kerül az asztalra.
2017. októberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. október 24. -
3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel azt a hírt kaptam, hogy a régi szakács újra az étteremben alkot, újra mertünk próbálkozni. Nos, lehet benne valami. A Jókai bableves újra a régi sűrűségében tetszelgett, a sztrapacska friss, finom, a rántott tonhalhoz a krumplipüré nem grízes-vizes valami, hanem tényleg jó püré. És ami a heppem a tartár mártás nem híg sós tejföl, hanem valóban látott tojás sárgáját is, sűrű, édes.
Csepergő esőben az épülő lovarda mellett
- 2017. októberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2017. október 23. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szilvásváradon több éttermet is sikerült, vagy kényszerültünk már kipróbálni, így új körben megint a Fenyő étteremre esett a sor. Ahogy látjuk, és tapasztaljuk a völgybe befelé menet csökkennek az éttermi árak (leszámítva a kiülős lángosos, gyrososokat) A Fenyő Étterem kb középen van, és ez árban is látható.