Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Áruházi kajálda -

Wok Express Fót

2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5.
Auchan vásárlás előtt, ha már nagyon itt a dél, akkor van lehetőség, hogy az ember egyen valamit. Most pizzához nem volt kedvem, így a távol-keleti ízeket ígérő pulttól hoztam magamnak ételt. Mivel áruház üzletsoráról van szó, a "belső" tér több étkezdével megosztva működik. A tisztaság nem erőssége ennek a megosztott étkező résznek.
Megosztom
Bevásárlá előtt-után gyors ebéd -

Peter’s Pizza - Korzó Fót Fót

2017. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
Az Auchan áruház üzletsorán lévő gyorsétteremről lévén szó, olyan, hogy belső, fel sem merül. A többi kajáldával közös asztalok, boxok szolgálnak az étkezésre. Nyilván zajos, mert középen gyerek részleg van, ahol csattognak a játékok, de nem i arról szól a történet, hogy az ember ide beszéljen meg randit. A kosarat kitolva, a bevásárlástól éhesen lehet ebédet választani.
Megosztom
2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 15.
Rég nem jártam itt, és még a bejárat is máshol van, hisz egyéb egységekkel osztozik a régi helyén. Nekem ez a része nem jött be. Zárt lett, bunker jellegű. Az egész napfénytől eléggé mentesre sikeredett. Nem tudom, én csak megettem a rendelt ételemet, megittam a kólámat, de sok időt nem töltenék benn. A csípős szárny olyan, mint más boltjaikban.
Megosztom
2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma nem az eső elől menekültünk ide, hanem mert jó voltak a tapasztalataink. Picit változott a hely, bár a pincért felismertem. A csülök inkább főtt volt, mint sült. A köret, bár külön rákérdezett, hogy a vele járó párolt káposzta mellett mit kérek, inkább díszítés jellegű volt. Párom ugyanerre panaszkodott. Bár kötünk legyen szólva, ő sokszor meghagy a köretből elég sokat.
Megosztom
Csikós abrosz -

Csikó Csárda Cák

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 12.
Egy pár nap alatt kétszer voltunk itt. Mivel Cákon volt szállás, onnan egy rövid sétával el lehet érni az út menti csárdát. Így gyalogosan már lehetőségem nyílt inni egy sört,sajnos azonban még mindig csak Sopronit mérnek. Az étel minden alkalommal finom, és szeretem a cáki apró pecsenyét, mint helyi specialitást. Hét közben szabad asztal is inkább van.
Megosztom
Víztől távoli stranbüfé. -

Aszófői Halsütő Aszófő

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nyáron mások kérése miatt sosem marad ki a halsütő. Bár én inkább kolbászt ettem. Az egyébként nem volt rossz. A sorállásos, kikiabálós, a tálcákkal, az üdítő hűtőnél tolongás csak azért is érdekes, mert Ha kilép az ember az építmény elé, akkor Sajkodig, és Balatonfüredig semmi sincs. A parkolás a füvön, össze-vissza.
Megosztom
A Lehel Piac melletti alternatíva, ha enni akarsz -

Parsa Gyros & Ételbár Budapest

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
A Lehel Piacon belül terveztem enni, de rossz időben, így a kedvencemnél olyan sor állt, hogy kiléptem a piac mögé. Ott áttekintve a túl oldalra számba vettem a lehetőségeket, majd a legközelebbi gyrososba beléptem. Majd minden asztalnál ültek, de bíztam benne, hogy az előttem a pultnál, és a pénztárnál sorban állók elviszik a kajájukat a környező irodaházakba.
Megosztom
Átlagos kínai étterem. -

Kínai Gyorsbüfé - Szondi utca Budapest

2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 11.
Semmi extra. Nem is könnyű megtalálni. Én pl évekig laktam mellette, míg kiderült, hogy van egy étterem a szomszédos pincék egyikében. Nem túl hivalkodó a cégér. Lenn álkínai díszletek, a hagyományos gyorskaja pult, és ugyanazok az ételek, mint az összes többi hasonló étteremben. Tálcára a tojásos rizs, a csípős ragu (aminek sosem fogom megtanulni a nevét), vagy esetemben dobozba, és a pult végén a kasszánál fizet.
Megosztom
Rántott csirkés szendvics -

Csirke Csibész - Lehel Csarnok Budapest

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 22.
Nem mindig van erőm sorba állni. Dél tájban a környékről, öltözék alapján az irodaházakból megjelennek a vendégek. Bár gyorsan megy, mégis riasztó. Ezzel együtt egy szendvics, amelyek a pult felett gondosan feliratozva, tartalmuk felsorolva szerepelnek nem kerül sokba és egy ebédre elég. A szűkös hely miatt inkább elvitelre hoztam el.
Megosztom
2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 9.
Pár napja úgy döntöttem, hogy a Pólusban történt vásárlás közben nem hamburgert, vagy csirkeszárnyat, esetleg gyrost eszem, hanem pizzát. A Pizza Hut kézenfekvőnek tűnt. Étterem, mert beülős, és bár fél méterre van a forgatagtól, mégis kissé szeparálva. Kis pizzát rendeltem, mert január van, és az ember ilyenkor rámegy a vonalakra, de sajtos széllel.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX