Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
43
107
68
3
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Ételbár, büfé, étterem? -

Sziklakert Étterem Szarvaskő

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szarvaskő érdekes kirándulóhely. Gyakorlatilag a falut alig elhagyva is érdekes utakat lehet megtenni. Így egyértelmű lenne, hogy ott is egyen az ember. A szarvaskői vár felé vezető útvonal indulóhelye a parkoló, az Eger-patak innenső partján. Maga az étterem, hát. . Egy előtér, benne a mosdók bejárata, és két asztal, hátul zárt helyiség talán négy asztallal.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pár évvel ezelőtt már voltunk itt. Kisebb társasággal kerestünk egy nem drága helyet. Beck's sört csapolnak. Az általam rendelt csülök pékné módra ételben volt csülök, hagyma, krumpli, de nem pékné módra készült. A másik rendelést a többi után jóval hozták ki, és kiderült, hogy egy előzővel összekeverve, plusz a köret nem stimmelt.
Megosztom
Jó étterem az út mellett -

Bacchus Étterem Vonyarcvashegy

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly is voltunk, az idén kimondottan kerestük az éttermet, mert sok helyen ért mostanában csalódás. Előre bocsátom, hogy itt nem. Annyira nem magas a mérce, de tisztességes kockás abroszos étterem. A személyzetet felismerni csak akkor lehet, ha odajönnek. Viszont képben vannak az ételeket illetőleg. A Dreher mellett valami kézműves sört is csapolnak.
Megosztom
2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 19.
Nem az első alkalom, hisz tavaly is ettünk itt. Az étlap szerint sem kispénzű közönségnek szól. Az átlag étel kb 3000 lehet, mert a legtöbb étel esetében a köret külön számolandó. A kiszolgálás gyors, kedves. A rendelt étel, örvényesi aprópecsenye, sémi extra. Inkább egy milánói és brassói keresztezése. Talán a drágább ételek jobbak.
Megosztom
Balaton a Balaton parton -

Balaton Étterem Balatonfüred

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 31.
Nem az első eset, hogy akár egy sörre, egy pizzára, vagy valami más ételre betértünk. A sörük a tűző napról a teraszra beülve nagyon jól esett. Először nem kértünk étlapot, hisz csak egy sétára indultunk az otthoni grillezés előtt, de számolgatva, hogy a haza séta után abból mikor lesz még kaja, mégis abban maradtunk, hogy ketten egy pizzát csak meg kell ennünk.
Megosztom
Ahol megállt az idő -

Aszófői Halsütő Aszófő

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 31. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sajkodi leágazás után Aszófő felé mondják, hogy ott van a Balaton legjobb halsütője. Nagyon nem vagyok halas, de a párom szeretne, és vinnénk is haza halat, hát legyen. Kis parkoló, árnyékot adó fák nemigen vannak. A sütödéhez közeledve már messziről érezni az olaj szagát. A párom kért halat, én magam kicsit messzebb álltam meg a pulttól, mert olyan tömény volt.
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 21.
Újra a Táncoló Kecske mellett döntöttünk. A Galyatető-Mátraszentimre túra után a busz szinte a ház előtt tett le. Igaz az autó is ott parkolt már. A teraszon foglaltunk helyet. A tűző nap nem zavart, mert egyébként 19 fokot mondott az Időkép Galyatetőre. A csapolt sörhöz nem volt páromnak kedve, egyrészt a tavalyi baki miatt, másrészt az Urquelle neki keserű.
Megosztom
Ha nem Sopronira, vagy Borsodira vágysz -

Kagyló Büfé Gyöngyös

2016. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. május 19.
Büfé, de inkább a jó értelembe vett kocsma/pub jellegű. Világos és barna Budweisert mérnek, ami miatt érdemes mindenképpen betérni. A személyzet, a tulajdonos házaspár, és kedvesek a végtelenségig. A helyiség nem nagy, gyakorlatilag bárhonnan lehet a tulajjal beszélgetni. Szoktak is. Törzsközönsége van inkább, és ez is a sörnek, valamint a tulajnak köszönhető.
Megosztom
Munkaidőban, ha csak kirohansz valami tápért -

Csirke Csibész - Nagymező utca Budapest

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. május 17.
Valamikor az Ó utcában dolgoztam, és sokat jártam ide. Akkor javarészt elvitelre csirkeszárnyért, káposzta saliért. Most megéhezve a környéken, benéztem. Szerencsére ebédidőn kívül, mert akkor a környező irodaházakból kirajzanak a dolgozók némi olaj szagot magukba és a ruházatukba szívni. Anno is mindig ütemezni kellett, hogy ne a járdán kelljen sorba állni.
Megosztom
Egyszerű, de korrekt étterem. -

Malomtanya Étterem Mikóháza

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 9.
Nem az első alkalommal tértünk be ebbe az éterembe sem. Az út mentén, szerencsére kis forgalom mellett helyezkedik el. Mondjuk a bennfentes parkolóban álló autó motorháza majdnem belóg a teraszra, de út menti étterem esetében elviselhető. A terasz a szokásos, kockás abroszok, készséges pincér. A belsőről általában csak télen van fogalmunk, vagy ha használni kell a mosdót is.
Megosztom
11 oldalon / 107 találat


TérképX