Tom180 étterem értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 étterem értékeléseit!

Csülök csülökkel -

Határmenti Vigadó Bozsok

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 24.
Ma hétköznap és délután négy körül jutottunk el az étterembe. A teraszon nem láttam vendéget, és mivel a parkoló üres volt, felteszem benn sem lehettek sokan, mert gyakorlatilag csak kocsival elérhető hely. Kinn foglaltunk helyet, és a múltkori zsúfoltság emléke is eloszlott. Az ételek a szokásos jó ízzel, és mennyiséggel kerültek az asztalokra.
Megosztom
Síkfőkúton, a tó mellett -

Hotel Síkfőkút Étterem Noszvaj

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokáig nem működött. Láttuk, hogy fabrikálják itt-ott, volt kinn ugyan étlap, de maga az egység csak ez év májusában nyitott ki újra. Hosszú kirándulás után beóvakodtunk, mert már nincs kinn sehol étlap. A terasz sajnos már hideg volt, pedig a bútorok szépek, a kilátás a tóra tényleg szép. A benti helyiségben kevesen voltunk, sőt az ebéd végére teljesen el is fogytunk.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 11.
Több kiszolgáló ablak is van egy épületcsoportban. De mondjuk, hogy mind ugyanaz, mert nehéz elkülöníteni őket. Hasonló a kínálat, jobbról balra a hamburgertől a pizzáig. Az utóbbiban ettünk. A klasszikus fizetek, majd kiabálnak, hogy kész van. A pizza egyébként jó. Tekercsben is adnak, az is jó. Furcsa az asztal alatt csavargó és kolduló macska.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
A jalapeno-s hamburger tényleg csípett, ami nem minden hamburgeresnél evidens. Máshol általában csak jelzés értékű benne a chili. A krumpli valóban nagyon finom, pláne fűszerezve sózás helyett. A majonézük sűrű, ízletes, és elég a krumplihoz, nem kell beosztani. A kiszolgálás kedves volt, a lányok mosolygósak. Valószínű, hogy a Pólusban itt fogok legtöbbször fogyasztani.
Megosztom
Nekem fütyül a rigó -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első étteremben [Moderálva - a szerk. ] történtek után a Rigóba bandukoltunk át. A terasz bár hűvös volt, de még picit odasütött a nap. Az italos hamar jött, felvette a rendelést, a főpincér is hamar érkezett, ő is felvette. A mögöttem rendelő érdekes fiatalemberrel történő beszélgetéséből azt vettem ki, hogy tudja mit szolgál fel, tisztában van az ételek tartalmával, elkészítési módjával, és nincs híján sem a türelemnek, sem a humornak.
Megosztom
Nem vesznek fel rendelést -

Tornyos Étterem Mátrafüred

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megérkeztünk messziről. Leparkoltam a hátsó parkolóban, felballagtunk a lépcsőn. A teraszon két asztalnál nyolcan éppen fogyasztottak, és velük csevegett a pincérkisasszony. Rám nézett és minden egyéb közlés nélkül bejelentette: "Most egy darabig nem veszek fel rendelést. " Rákérdeztem, hogy ez mit jelent pontosan. "Egy fél óráig biztos, hogy nem veszek fel rendelést.
Megosztom
Ebéd aranyhalak fölött -

Tópart Bisztró Tapolca

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem évről évre változik. Az idén a tavalyi menüt sírtam vissza kicsit, mert a BBQ oldalas nagyon finom volt. Az idén ez kimaradt.
A kezdeti lelkesedés után a pincérek sokáig elfelejtették felvenni a rendelést, de addig elringatóztunk az úszó stégen álló asztalunknál.

A kaja egyébként jó, az árak a helyhez igazodnak.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bogácson keresztül mentünk haza Síkfőkútról. Máskor is jártunk már itt, nem is okozott csalódást. Radeberger sört csapolnak, de 4 decis a korsó. Klausthaler citromos volt alkohol mentesen. A pincér udvarias volt, készséges. A csülökre külön rákérdeztem, mert olvastam korábbi értékelést, de biztosított arról, hogy jó. Az is volt.
Megosztom
Törökök már a spájzban vannak -

Ilham Pasa Török Büféje Budapest

2016. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Nem olyan régen nyílt, és folyamatosan fejlődik. Most már házhoz is szállítanak, de ezt én aligha venném igénybe, mert a szomszéd házban lakom, és pofátlanság lenne a negyedikre felhozatni a cuccot. A gyros egyébként tényleg jó - a szokásos mehetbeleminden kérdéssel együtt -. Finom, ha kell csípős. A rántott sajt sajna nem az erősségük.
Megosztom
Ételbár, büfé, étterem? -

Sziklakert Étterem Szarvaskő

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szarvaskő érdekes kirándulóhely. Gyakorlatilag a falut alig elhagyva is érdekes utakat lehet megtenni. Így egyértelmű lenne, hogy ott is egyen az ember. A szarvaskői vár felé vezető útvonal indulóhelye a parkoló, az Eger-patak innenső partján. Maga az étterem, hát. . Egy előtér, benne a mosdók bejárata, és két asztal, hátul zárt helyiség talán négy asztallal.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX