Tom180 egyéb értékelései

Értékelései
7
43
107
67
3
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 egyéb értékeléseit!

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23.
Kicsike állatkert. A mennyiség miatt is talán, de valóban a látványetetés ami ide tudja vonzani az embereket. Jókor voltunk itt, nem aludt mindegyik állat valami hűs helyen a leplező színeit kihasználva láthatatlanul. De ennyi. Kevés állat, kis területen. Érdekes és következetesnek látszik, hogy az állatok ketreceinek rácsaira futónövényt futtanak, előtte sövény van.
Megosztom
Veszprémi Állatkert -

Veszprémi Állatkert Veszprém

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Amikor csak ide jövünk, mindig van valami változás. Nagy a terület, különösen a szavannai rész tűnik annak, mivel a frissen telepített fák semmilyen árnyékot nem adnak még. Meglepően aktívak voltak az állatok, különösen az új madár röpde tetszett nagyon. Hiányoztak azonban állatok, amiket már megszoktunk (nem leltük a páviánt, a majmok behúzódtak valahová).
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16.
Nyár elején jártunk itt. Nem minden kifutó működött. Vagy még nem, vagy már nem, vagy egyáltalán nem. A lombsétás történet viszont nagyon tetszett. Sajnoa a látogatás elején talán épp egy megnyitó miatt politikusok egy halmaza miatt nem arra indultunk, amerre jólesett volna, de ez nem az Állatkert hibája.
Megosztom


TérképX