Tom180 szállás értékelései

Értékelései
7
46
116
68
4
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tom180 értékeléseit!

Olvasd el Tom180 szállás értékeléseit!

Kellemes apartman Hévízen -

Afamado Apartman Fisli Hévíz

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 28.
Három napra kerestünk szállást Hévízen. Két emeletes, több aparmanos szállás. Kedves vendéglátókkal, elfogadható árakkal. A szoba, a konyha a fürdő tiszta, rendben van. A tévében kevé magyar adás van, de ha dubai hírket akarunk eredeti nyelven, az akad. Az erkély az udvarra néz, de csendes a hely, csak a Dotto hangoskodik Egregyre jövet-menet.
Megosztom
Várra néző apartman -

Ilona Vendégház Füzér

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 27.
A vírus utáni első nagy szabadságon vettük ki. Az apartman ugyan kétszer kétágyas, közös nappalival, konyhával, de ha csak az egyiket veszim ki valaki, a másik felét természetesen nem adják ki. Kellemes kis pavilon a kertben. S zobák tiszták, az ágy kissé kemény. A konyha az átlagnál jobban felszerelt. A kerti hintaágyból pont rálátni a még készülő várra.
Megosztom
Tóra néző apartman -

Aqua Apartman Orfű

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
Tényleg a tóra néző ablak, illetve francia erkély az ami elsőre tetszett. A légkondi külön díjas, de az éppen tomboló kánikula miatt, és a szúnyoginvázió miatt is szükséges volt. Mindazonáltal csendes hely volt esténként. Olyannyira, hogy éjfél körül már baktató rókát láttam az úton. És nem olyat, mint a budapesti bulinegyedben.
Megosztom
Komplett lakás -

Smart Apartman Miskolc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Miskolcon kerestünk szállás. Igaz valami kertes apartmant szoktunk választani, de most erre volt lehetőség. Első emeleti komplett lakás. Jól felszereltség konyha, légkondicionált szoba. Csendes, udvar szerű kis térre néző ablak. A tévé internetes. Ennek használatát azért el kell sajátítani, és kis türelemre is szükség van, nem lehet csak úgy szörfölni.
Megosztom
Komplett vendégház Cákon -

Lilaakác Vendégház Cák

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 9.
Cákon nem lehet eltévedni. A ház maga a pincesor alatti utcában van. A közvilágítás már házakkal korábban véget ér. Picike ház, talán présház lehetett, átalakítás után. A sok ablak ellenére is sötét van benn, és hűvös, de ez leginkább a kinti rengeteg növénytől. Fák, virágok, bokrok. A konyha megfelelően felszerelt, még éles kést is leltem, ami nem szokás.
Megosztom
Kis faluban csendes helyen -

Vadszőlő Vendégház Cák

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 27.
Cák, kis falu Kőszeg mellett. Máskor is voltunk már ott, de akkor Kőszegen szálltunk meg. Most úgy gondoltuk, kijövünk a városból. A környék szép, túraútvonalak indulnak nem messze a szállástól, a falu szélén egy étterem/csárda teszi lehetővé a kulturált evést. Maga a szállás zöld. Az udvara tényleg tele van növénnyel, a falakon felfutott vadszőlő.
Megosztom
Ha szereted a kemény ágyat. De a tényleg keményet. -

Marianna Apartman Telkibánya

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mi igazából csak bázisnak használunk egy-egy szállást, így a medence, bogrács, egyéb lehetőségek szép dolgok, de nem szoktuk igénybe venni. Ami tetszett, hogy átvettük a szobát, és a WC használatára intésen kívül más instrukciót nem kaptunk. A szállásadó távozott, és a távozásig nem is láttuk. Igazából vasárnap estétől kedd reggelig az ég egy adta világon senkit sem láttunk.
Megosztom


TérképX