Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
432
250
45
1
3855

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Nemzetközi buli -

Teherán Büfé Budapest

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 14.
Betértem valamikor a József körúton ide, szóba is elegyedtünk a sráccal, és annyira jól vitt a kommunikáció, hogy pár perc múlva már azon merengtünk, hogy az iráni az nem arab ám! Mert, hogy sokan azt hiszik. Én meg mondtam, hogy magyar vagyok, de azért nem hülye ám, nagyon jól tudom, hogy az irániak nem arabok.
Megosztom
2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 8.
Nem ide készültem, jöttem az Andrássy út felől és gondoltam, hogy eszem valamit errefelé. Kapóra jött. Majdnem üres volt, két-három vendég lézengett benne. Nem baj, egy tésztára jó lesz. Mondtam, hogy valami sonkást, tejszínest. Így könnyen rájöttünk, hogy carbonarat fogok enni. A pincér azt mondta, hogy tessék, üljek bárhová, ahová csak tetszik.
Megosztom
Mert ez azért elég jó -

Adler Étterem Budaörs

2020. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kérdés csak az, hogy négyesek, vagy az ötösök sorát gyarapítsam? A kérdés egy kérdésen dőlt el: az ebéd végénél a felszolgáló megkérdezte, hogy "kedveskedhetnek még valami desszerttel vagy kávéval? " Nem azt kérdezte, hogy hozhatok-e vagy kér-e stb. hanem azt, hogy kedveskedhetnek-e? Hopp, és akkor itt az ötös! Szóval, abszolút megfelel a hely az elvárásoknak.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
Éppen egy szezonális gasztroélmény után voltam, a karácsonyi forraltborozást meg a bódékban a turistásított brutális árakat nem írja ide az ember, mert nem állandó létesítmények, szóval, egy-két óra múlva visszatérve a mindennapok kínálatába itt nézegettem valamit, az Arany János utcánál. Ezek kis boltok folyton gazdát cserélnek, gondolom.
Megosztom
2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 29.
Nem tudom, miért nem írtam erről, talán elfelejtettem. De sebaj, ma mozi után betértünk ide, mármint nem a régibe, hanem a túloldalra szorultba, és hát tél van, akkor nem fagylalt, hanem valami süti ürügyén. Találtam is magamnak - ha jól emlékszem - maracuja-mangós sütit, a mai árakhoz képest meg a frekventált helyhez képest nem volt drága, 700 valamennyi, meg a nejem is lelt egy pohárnyi somlói galuskát.
Megosztom
Ázsiai csere -

Pho 'n Go Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 25.
Itt régen egy közepes, vagy annál gyengébbnek mondható kínai étterem üzemelt sokáig. Ez a vietnami büfé-étterem viszonylag új, egy-két hetes lehet. Érezhetően a tanulókorszakukat élik, nincs itt még kialakulva bejáratva minden. Ezért például a fiú meg is kérdezte a zöldséges marhám, meg a tésztám után, hogy nem volt túl száraz? De, száraz volt.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
Jó hely ez a Halpatkó. . . mondjuk, egy kis hibával. Az Auchan un. korzóján van, a KFC és a cipóbolt között, kb. két hónapja. Odamentem, mafláztam egy sort, ahogy kell, ha új helyre megy az ember, aztán szóba is elegyedtem. A fülében nagy karikákat lengető srác lehet, hogy a tulaj volt, de mindenesetre birtokosként sorolta fel a halakat: "van pontyom, van harcsám, van fogasom.
Megosztom
Kálvini görög -

PitaGorasz Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 18.
Választottam magamnak csillagot. . . ööö, nem, hanem valami evőhelyet, és a Kálvin téren ez akadt utamba. Nem volt rossz kísérlet. Elektronizált a rendszer, találd ki előre, mit szeretnél, mert egyik pultnál fizetsz, azután nézed a sorszámot, mint az orvosi rendelőkben. Így a kiszolgálásra nehéz mit mondani, semmi különös, megmondtuk mi kell, kártyát ide kell tenni, kész.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Fehérvári út végtelen vonalán akad egy ilyen is. Gondoltam, ha nem csak pizza van, akár be is nézhetek egy ebédre. És nem csak pizza volt. Ezért leültem a sarokasztalnál, hogy belássam a teret, mellettem két asztallal arrébb a (tulajdonosnő? pultoslány? ) dévajkodott egy amolyan munkásszálló mélyéről jött fiatal férfival, levest ettek, aztán néha a fizikai támadás közepette a "Jaj, megfolytasz!
Megosztom
Itt egy férfiparkoló -

Fater Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 15.
Miután a Dr. Pizzából kisétáltam, már tudtam, hogy hová megyek be, a villamosról kiszúrtam a Fatert a Fehérvári úton, ha az előző helyen egy különösen vékony lány fogadott, na, akkor itt meg pont az ellenkezője. Nem tolongtak a faterok éppen a péntek délutánban, de azért Pilsner Urquell felirat a halottakat is leszállítaná a villamosról, így persze, hogy egy pohárra én is jó voltam itt.
Megosztom
44 oldalon / 432 találat


TérképX