Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Krapaj 500. -

Krapaj Csárda Diósd

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely 15 kilométerre van az otthonomtól. . . 5000 forintot fizettem, meg még 500 borravalót is. . . ráadásul minden bizonnyal az 500. étteremértékelésem itt. Csupa ötös! Akkor már a csárda is legyen az! Kinéztem magamnak egy ideje, jó vélemények is voltak róla, gondoltam, megünneplem ezzel.
Megosztom
Nahát! Azt hittem... -

Hableány Badacsonytomaj

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
De fura. . . meg voltam róla győződve, hogy én ezt a helyet tavaly értékeltem. . . most meg sehol. Emlékszem, az volt az érzésem, hogy a hely még nem döntötte el, hogy milyen lesz. Talán alakul éppen. Vannak plusz és mínusz értékek, amiket meg kell azért említeni. Az ajtónál egy lány elénk állt, és valami furát kérdezett.
Megosztom
Többedik Pesti Pipi -

Pesti Pipi - Móricz Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a Bartók Béla úton, a Móricz Zsigmond körtérnél lévő Pesti Pipit látogattam meg, ami itt így inkább Budai, mint Pesti. A többiben már szereztem ilyen-olyan tapasztalatokat. Végül is, ez egy jó hely, az étel gyors, friss és finom is. Ez a bolt inkább elvitelre szolgál, az ételfutárok az utcán ácsorognak vagy a boltban melegednek, várják a sorszámukat.
Megosztom
Vegyesfelvágott -

Kakas Étterem Budapest

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt gondoltam, hogy nem megyünk autóval, legyen tömegközlekedés, így legalább iszom is valamit a szerény vacsoránkhoz. Már régen érdekelt a Kakas, az ittjartam. hu-n is, a Google értékelések között is magas pontszámmal szerepel, akkor hát lássuk! De esőben, sárban, sötétben Buda nyugati feléről ide átjutni Pestre azért elég kalandos, főleg, hogy a metrót is pótbuszok szolgálják helyenként.
Megosztom
Elkopott patina -

Gigler Vendéglő Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Margit Kórházból jöttem ki, ronda, esős időben, mondtam is magamnak, na, ma kivételesen nem főzök otthon, menjünk egyszer valahová végre egy vendéglőbe! Hiszen ez itt Óbuda! Alig mentem az utcán 50-100 métert, hát, rám is köszön a múlt, itt a Gigler vendéglője! Talán Krúdy járt ide az óbudai varrólányokkal… hajrá!
Megosztom
Koraősz fagylalttal -

Kaleido Fagylalt & Kávé Tapolca

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 12.
Valakit kerestem vagy vártam ott szeptemberben, szép őszi verőfényben. A hely ott van, ahol tulajdonképpen a belváros véget ér, a buszpályaudvar szomszédságában. Éppen kapóra jött, eleget álltam a napon, beültem, nagyon kedvesen fogadtak. Egy lány és egy fiú volt a pultban, tényleg semmi kifogásom nem lehet ellenük.
Megosztom
Egy kitérő erre -

Pataki Cukrászda Érd

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
A 6-os úton jöttünk hazafelé tegnap, és éppen kis idő telt el az ebéd után, amit a százhalombattai Halász csárdában fogyasztottunk, És nekem beugrott a Pataki, meg az, hogy méltatlanul régen jártam erre. Így aztán errefelé fordultam a körforgalomból. A régi formában, kínálattal, de járványügyileg szigorúbban prosperál, mint máskor.
Megosztom
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
Tulajdonképpen jó élmény volt. Egy ismerősöm, aki a szomszéd faluban lakik, ajánlotta. Régen itt egy durva kanyar volt az országúton, nem egyszer ki is csúsztam a fűig, annyira meredek volt az íve. Kissé ütött-kopott a környék, az irtott parkolóhelyek, de van benne valami kopár romantika is. Meg hát messze lehet látni a dombról.
Megosztom
Többek szerint a legjobb thai -

Kao Niaw Ping Kai Restaurant Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Alapjában véve meg voltam elégedve. Fura koreográfia van, olyan a rendelésfelvétel, mint egy kis recepció. Ott előadhatod a kívánságaidat, fizethetsz, akár kártyával is (nem mindenhol lehet, de itt igen), elvonulsz, vársz, aztán egyszer csak készen lesz. Én azt hiszem, ma W8 wokot rendeltem, kacsából. Ha kész, a lány előjön és egy méterrel arrébb rakja a pulton, és te rátámadhatsz.
Megosztom
Esti Pipi a nagyvárosban -

Pesti Pipi - Deák Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pesti Pipihez már volt máshol is szerencsém, ma betévedtem ide. Nem egy népszerű hely, úgy látszik, vacsoraidőben csak úgy kongott az ürességtől az elvileg igen forgalmas Madách téren. Egy vicces mesterséges stigmákat hordó srác fogadott a pultnál, csak éppen maszkot meg kesztyűt nem hordott egyáltalán. Bementem a WC-.
Megosztom
51 oldalon / 510 találat


TérképX