Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 27.
Nógrádban járva gondoltuk egyet és elugrottunk Bánkra is. Egy őszi séta a tónál. Teljesen váratlanul, meglepetésszerűen ismerősök jöttek szembe a parton, akikkel örültünk egymásnak, sétáltunk, megkerültük a tavat és, hogy beüljünk valahová egyet inni, beszélgetni, ez a hely adódott. Itt kiírva aztán minden van: Tavi fészek, Fogadó, Harcsa kocsma, ACB, Falatozó, szóval, mindegy is, bementünk.
Megosztom
Ahol vendégúrrá tesznek -

Hotel Kastély Szirák étterme Szirák

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fogalmam sincs, hogyan értékelhetném másra, mint ötösre. Annyira megrázó és taszító élmény volt a turai kastély aznap, amit szerettünk volna fizetés ellenében meglátogatni, és annyira ég és föld különbség, hogy eljöttünk a sziráki Teleki-Degenfeld kastélyba, ahol rendkívül kedvesen fogadott mindenki, csak a legjobbakat mondhatnám az összes alkalmazottról, akivel találkoztam, örömmel láttak minket, mint igazi vendéglátók, pedig nem ígértünk semmit, nem voltunk senkinek a barátja, ismerőse.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 25.
Zuglóban mentem az Örs vezér tere felé, és megpillantottam ezt a helyet. Éppen ehetnék-idő volt. Valami lakótelepi üzletsor egyik vége lehet. Én csak annyit láttam, hogy Önkiszolgáló étterem. Ok, jó lesz. Valami elhanyagolt, rendezetlen terület van előtte, mindenki ott parkol, ahol éppen tud. Kissé sáros, kikopott fű is van.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 25.
Betévedtem ide. Senki sem volt rajtam kívül vendég, kértem valami csípős falatkákat, sültkrumplit, meg káposztasalátát, narancslével. Nem volt drága és elég gyorsan meg is kaptam. Villát kértem hozzá, azt is kaptam. Szalvéta volt a pulton, elvehető. Kézfertőtlenítő is van egy állványon.
Megosztom
Krapaj 500. -

Krapaj Csárda Diósd

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a hely 15 kilométerre van az otthonomtól. . . 5000 forintot fizettem, meg még 500 borravalót is. . . ráadásul minden bizonnyal az 500. étteremértékelésem itt. Csupa ötös! Akkor már a csárda is legyen az! Kinéztem magamnak egy ideje, jó vélemények is voltak róla, gondoltam, megünneplem ezzel.
Megosztom
Nahát! Azt hittem... -

Hableány Badacsonytomaj

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
De fura. . . meg voltam róla győződve, hogy én ezt a helyet tavaly értékeltem. . . most meg sehol. Emlékszem, az volt az érzésem, hogy a hely még nem döntötte el, hogy milyen lesz. Talán alakul éppen. Vannak plusz és mínusz értékek, amiket meg kell azért említeni. Az ajtónál egy lány elénk állt, és valami furát kérdezett.
Megosztom
Többedik Pesti Pipi -

Pesti Pipi - Móricz Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a Bartók Béla úton, a Móricz Zsigmond körtérnél lévő Pesti Pipit látogattam meg, ami itt így inkább Budai, mint Pesti. A többiben már szereztem ilyen-olyan tapasztalatokat. Végül is, ez egy jó hely, az étel gyors, friss és finom is. Ez a bolt inkább elvitelre szolgál, az ételfutárok az utcán ácsorognak vagy a boltban melegednek, várják a sorszámukat.
Megosztom
Vegyesfelvágott -

Kakas Étterem Budapest

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt gondoltam, hogy nem megyünk autóval, legyen tömegközlekedés, így legalább iszom is valamit a szerény vacsoránkhoz. Már régen érdekelt a Kakas, az ittjartam. hu-n is, a Google értékelések között is magas pontszámmal szerepel, akkor hát lássuk! De esőben, sárban, sötétben Buda nyugati feléről ide átjutni Pestre azért elég kalandos, főleg, hogy a metrót is pótbuszok szolgálják helyenként.
Megosztom
Elkopott patina -

Gigler Vendéglő Budapest

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Margit Kórházból jöttem ki, ronda, esős időben, mondtam is magamnak, na, ma kivételesen nem főzök otthon, menjünk egyszer valahová végre egy vendéglőbe! Hiszen ez itt Óbuda! Alig mentem az utcán 50-100 métert, hát, rám is köszön a múlt, itt a Gigler vendéglője! Talán Krúdy járt ide az óbudai varrólányokkal… hajrá!
Megosztom
Koraősz fagylalttal -

Kaleido Fagylalt & Kávé Tapolca

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. október 12.
Valakit kerestem vagy vártam ott szeptemberben, szép őszi verőfényben. A hely ott van, ahol tulajdonképpen a belváros véget ér, a buszpályaudvar szomszédságában. Éppen kapóra jött, eleget álltam a napon, beültem, nagyon kedvesen fogadtak. Egy lány és egy fiú volt a pultban, tényleg semmi kifogásom nem lehet ellenük.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX