Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
432
250
45
1
3855

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

És ezt miért nem? -

IKEA Budaörs Étterem Budaörs

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes, hogy amíg a zuglói IKEA-ban sokan megfordultak és értékelték is, ezt az éttermet meg mindenki kihagyta idáig ezen az oldalon. Én szeretek idejárni. Néha-néha "ráéhezek" ama bizonyos húsgombócokra és egy-két havonta el is látogatok ide, egyedül, vagy valakivel.
Megosztom
A legjószívűbb ötös -

Gólya Presszó Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mit mást lehetne még erről írni, mint azt, hogy még ilyent, százat, ezret! Nem azért, mert nem igazán presszó, hanem inkább romkocsma, meg nem azért, mert azonnal megfog és nem ereszt, hanem inkább azért, mert olyan dolog összpontosul itt, amitől kiemelkedik száz puccos hely közül is! Itt fészkel a "Heti betevő" mozgalom a gólyákon kívül és amit csinálnak, az előtt földig le a kalappal!
Megosztom
2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 23.
Valaha ez volt az elsőszámú hely, ahová betértem az Auchan félkörben álló étkezőhelyei között. Mert nagyon szerettem a csípős csirkefalatokat. Azután beáldozott engem a cég, országosan megszüntette ezt a kiszerelést, maradt a sokkal unalmasabb, nem csípős többi. . azóta sokkal ritkábban térek be ide.
Megosztom
Ázsiai máshullám -

Sakura Ramen - Auchan Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rengeteg (és sokszor unalmas) kínai, egyre több vietnami, számtalan vagy török vagy arab, próbálkozó indiai, thai stb. evőhelyek mellett a japán gyorséttermek viszonylag ritkák. A Sakura Ramen egy kellemes jelenség, nem kifejezetten országspecifikus, inkább olyan, ahogy mi képzelnénk japánt-dolog. De egyáltalán nem rossz.
Megosztom
Véletlen találat -

Süti nem Süti Zsámbék

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 19.
Jártunkban-keltünkben itt találtunk kényelmes parkolót, meg itt lettünk éhesek valami szervesanyagra. De nem is kopogtattunk rossz helyen. A tér sarkán, a település központjának vélt helyen van is egy nem túl feltűnő, de praktikusnak mondható kis hely, ahol nem fogadnak tapssal, de békében kiszolgálnak friss szendviccsel, üdítővel, meg bármivel, ami az apró helyiség tarlóiba befér.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 13.
Nem annyira nagy öröm. Azaz, csak részben. Vannak más vietnami éttermek a környéken, és jobbak is, olcsóbbak is. Talán nem véletlenül én voltam az egyetlen vendég. A puding próbája a pho, nézzük, itt milyen? Hát, semmilyen. Nyomokban emlékeztet a jobbakra, van valami ízkomponens, ami ugyanaz, egyébként meg feledhető. A csírák külön jönnek, nem a forró levesben.
Megosztom
Az utazás szerves része -

McDonald's Bábolna

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 11.
Azt hiszem, itt már számtalanszor megálltam/tunk. Talán októberben utoljára, de biztos lesz még rá ok. Olyan távolságra van éppen a határtól amikor tankolni kell, WC-re kell menni, bekapni valamit és megmozgatni egy kicsit az elgémberedett lábakat. Nagy, nemzetköz átmenőforgalom, előtted, utánad sok nyelven beszélnek.
Megosztom
Végül is -

Baydöner Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 10.
Lássuk, mondta a vándor, amikor elment a bolt előtt és meg is néztem, ha már. . . Tulajdonképpen. . . a kiszolgálás, egy fokkal kedvesebb a az átlagnál, mosoly van, viszonylag gyorsan elkészült az étel, különösebben nem volt izgalmas a borjús szendvics, kicsit hideg is volt, valljuk be.
Megosztom
Nagyon kedves kis hely -

Telki Pékség Telki

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 8.
Az ember jön megy erre meg arra, néha megáll itt is meg ott is, ezért, meg azért. . . Éhes vagy, szomjas vagy, WC-re kell menned, vagy melegedni beülnél az eső elől valahová. Az abszolút szerencse, ha az országút mellett találsz valami nagyon alkalmas helyet. Ez a pékség például eléggé többfunkciós. Kisközért, kávézó, cukrászda, büfé és minden egyben.
Megosztom
Elég kellemes meglepetés -

Buddha Original - Auchan Budaörs

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. március 5.
Azt hiszem, most először botlottam bele. Mivel csak egy hónapja van nyitva. Megszoktam, hogy vannak itt, ebben a budaörsi félkörben mindenféle gyorsevők, nem túl színvonalasak, nem túl vonzók, inkább célszerűek. Némi higiéniai kívánnivalókkal. Ez a Buddha Original egy üde színfolt! Veri az összes többi tömegvályút, sokkal igényesebb a környezeténél!
Megosztom
44 oldalon / 432 találat


TérképX