Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Nem mindig pont akkor -

Jelen Bisztró Budapest

2017. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. október 5.
Lehet, hogy máskor jobb állapotban van a hely. Én kétszer jártam itt és mindkétszer csúcsra volt járatva. Ez egyrészről nem rossz hír, mert akkor sokan szeretik, másrészről egy idő után már megüli a hangulatot. Most pl. beözönlött egy adott időpontban egy széria közép- és idősebb korú angol férfi, egyenpólóban és már az ajtóban kórusban üvöltöttek.
Megosztom
2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 3.
Valahogy még idáig nem találkoztunk, mármint a Kelet meg én. Pedig voltam itt régen többször, de akkor még más volt a fizikai hely rendeltetése. Ma reggel egy találkám zajlott itt éppen, és elég kellemes benyomást tett rám a nyilvános hely. Icipicit árnyalta a képet, hogy már fél órája beszélgettünk a galérián és még mindig nem jött oda senki rámkérdezni, hogy csak múlatom itt az életem idejét vagy esetleg ennék, innék is valamit?
Megosztom
Szerencsére nem tévedtünk -

Parádi kisvendéglő Parád

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 2. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kocsimúzeumban ajánlották, és a nagy éhes száguldásban majdnem elmentünk mellette. Ostobaság lett volna. Igazi, kellemes kisvendéglős élmény. Tulajdonosváltás volt, a személyzet valószínűleg még egy kicsit tapasztalatlan, de rendkívül kedves, a szakács valami régi lehet, a láthatatlan művész pazar fogásokat remekelt nekünk, vargánya napok voltak, ennek megfelelően gombás ételeket is kértünk, hatalmas adagokat kaptunk, jó hangulatban, jó étvággyal ettünk, köszönjük szépen!
Megosztom
Nem egy rossz emlék -

Hegyi Kisvendéglő Galyatető

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyobb társasággal tértünk be ide az napsütötte őszi szombaton. Mint az várható volt, a környék tele volt turistákkal. Déltájt ezt a helyet választottuk maguknak. Asztal került is, nem is rossz, nem is kényelmetlen. Az ételválaszték érdekes volt, remek gombalevest ettem, később pedig bécsi tálat és azzal is meg voltam elégedve.
Megosztom
Tulajdonképpen jó, de azért mégis -

400 Bár Budapest

2017. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Ma odavitt az ügyem, el nem tudtam volna képzelni, miért olyan messze, végigkutyagoltam a Kazinczy utcát és végül megtaláltam. A legvégén. Hát, biztos van jobb megközelítés is. Úgy ránézésre teljesen semmilyen helynek tűnt, lehet, rossz időpontban voltam, de a szombat délután 16-17 óra azért mégsem kellene, hogy rossz időpont legyen. . .
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Évek telnek és múlnak, büfék változnak a strandon, az egyszerű strandoló meg átszokik innen oda, meg onnan ide. A korábbi kedvenc büfé gazdát cserélt idén, nem igazán jött ki jól ebből a cseréből, az új gárda közömbös vagy barátságtalan. Így hát nézzük tovább a kínálatot. Az idei legkellemesebb meglepetés a Horváth-Kert volt, bár az elmúlt években nem szerettem.
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
Meghatározó helyen van, minden vásárolni vágyó vagy pénzautomatát kereső, használó ember megfordul itt. Parkolók is vannak. Még a balatoni országútról is látszik, ráadásul még idényen túl is nyitva található. Közepesen hangulatos, túl nagyok a belső és küldő terek, de kétségtelenül kellemes helyet foglalni itt egy csendesebb napon.
Megosztom
Néha itt kötök ki -

Grill Station (Auchan) Budaörs

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 16.
Ha éppen valami kajaidőtájt vagyok Budaörsön és vásárolgatok az Auchanban, előfordul, hogy sétálok egy félkört az intézmény végén és újabban általában itt kötök ki. Általában elborzaszt a többi helyen, hogy a műanyag kést a pengéjénél, a villát meg a fogainál fogva kell kivennem a tartóból, és a többiek is ugyanezt teszik a koszos kezükkel.
Megosztom
Nem egy hagyományos hely -

Krúdy Étterem Szombathely

2017. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. május 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezt az éttermet inkább úgy hívják, hogy Krúdy Klub & Étterem. Jobban kifejezi a jellegét, mert inkább klub, mint étterem. A Weöres Sándor Színház csatolmánya, de, ha nagyon akarjuk, független intézménynek is felfoghatjuk. Én kétszer jártam itt, annyira nem volt érdekes, hogy még egyszer visszajönnék ide, de a rendezvény, amiért ott voltam, oda szólt.
Megosztom
Nem akarják, hogy itt egyek -

Pepita Étterem - WestEnd City Center Budapest

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néha, amikor erre járok, és időm is van, végigsétálok a kajasoron és aztán visszatérek valahová, ahol étvágyam kerekedett. Nem emlékszem rá, hogy itt jártam már vagy sem. . . ez is egy a soron a sok közül, ennek is van egy nem túl érdekes kínálata, a nem túl vonzó környezetben. De nem is látszik annyira rossznak. Itt még talán enni is lehetne egy jóízűt.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX