Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Nem az, aminek látszik -

Fogas Pizzéria Budapest

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 12.
Fura ez a pizzéria elnevezés, mert egy patinás, régi épületet találsz a Svábhegyen, a fogaskerekű megállójában. Ősi hely, évtizedekre visszamenőleg emlékszik rá mindenki, aki valaha arra kirándult. Nem is néz ki pizzériának belül, inkább rendes, hagyományos étteremnek. A kínálat vegyes, ehetsz trendi dolgokat is, meg klasszikus ételeket is.
Megosztom
Éhesen a körgyűrűn -

Allegro Café & Étterem Veszprém

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 5.
Láthatóan népszerű hely, de feltételezem, hogy csak ezért nem jön ki ide senki a városból. Aki erre utazik vagy itt vásárol a Tescoban, annak ideális hely, ha éhes. Gyorsétterem, nem túl színes választékkal, de ez tulajdonképpen nem is baj, nem ezért van. Betérni és enni egyet szerény kényelemben, arra igen. Ha éppen ott vagy éhes, ne keress tovább!
Megosztom
Nem lehet rá rosszat mondani -

Lakj jól velem Étterem Velem

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először tértem be ide, mert a jó emlékeim is visszahívtak. Szép időben, szép helyen, Velem határában egy furcsa képződmény Novákfalva, az üdülőfalu. Néha van, ami túlzásnak tűnhet benne, nem kerülheted el a politikai érintettséget, mert az sem kerül el téged, de lehet innen is, onnan is megközelíteni, akkor is jó.
Megosztom
Minden szempontból megérte -

Határmenti Vigadó Bozsok

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elsétáltunk este a Vigadóba, csak úgy, a langyos őszben, Bozsokról. Nem bántuk meg. Fantasztikusan jó hely, régről voltak emlékeim, de azok is jók voltak, most meg másik idő van, de ide vissza lehet jönni, érdemes! Nagyon finom volt a vacsora, sokféle volt és bőséges, nagyobb társasággal voltam, mindenki nagyon meg volt elégedve, rendkívül kedves, közvetlen, figyelmes volt a kiszolgálás, gyorsan kaptuk az ételt, az utóbb rendelt dolgokat is, pedig sok vendég volt a házban.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 22.
Egy házszámmal arrébb mentek. Eddig is itt voltak megtalálhatók, csak egy üzletnyivel léptek oldalra, a régi kínai büfé helyére. Meg talán minőségileg is léptek. Régen nem voltam túl boldog, ha betértem ide, érdektelen, kommersz kínálat, a "csak ha nagyon éhes vagy" esete. Most meglepően kedves volt a kiszolgálás, meglepőn szép volt a kirakat, meglepően szívélyes volt a kért külön segítség is, finom is volt az étel.
Megosztom
Első látogatás -

Arcadia Étterem Ábrahámhegy

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Több próbálkozás után, miután sorra zárnak be az éttermek a Balaton partján, ide is betévedtem. Valahogy soha nem volt csalogató az útról, akárhányszor elmentem mellette. Napsütötte hétköznap, utószezon, egy német házaspár a teraszon, amúgy kihalt. Van valami régi tábori étkezdére emlékeztető benne, valami retró, de annál azért jobb.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Nyár elején mindig végigsétálok a büfésoron, aztán közben eldöntöm, hogy hová is fogok majd visszajárni vagy nem. Itt például azt gondoltam, hogy egy nyár egy lángos, hát rajta, együnk egy sajtos-tejfölöst! Nagyon sokat kellett rá várni és nagyon rossz is volt. Keménygumi. Aztán eltelt a nyár, ma már csak egy-két hely van nyitva ugyanott, hát betérültem ide is.
Megosztom
Új felfedezés -

BAK Vendéglő Gyulakeszi

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évtizedek óta járom azt az utat, talán éppen ezért is tűnt fel, hogy az egyik kereszteződésnél új tábla mutat új irányba Gyulakeszin. Nem is töprengtem sokat, elindultam felfedezni a Bak Vendéglőt. Érdekes. . . az első benyomás az, hogy valami nagyon új, meg talán az is, hogy még nincs is egészen kész. Munkagépek túrják a közvetlen környéket, de ez egyáltalán nem gátolja az étterem működését.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 15.
Pár éve jártunk itt a feleségemmel, és egész jó emlékeket őriztem erről a helyről. Békebeli, kisvárosi, klasszikus étterem, gondoltam. Ezért elmentem most is. Szezonon kívül, harmadházzal üzemelt, de a belépéskor egész jó benyomást keltett. Azután, elég sok idő elteltével rám is sor került, gombalevest és pacalpörköltet választottam, Nem kellett volna.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami változhatott, ezen a nyáron visszatértek a régi, jobb idők és sokkal jobb benyomást tett rám a hely, mint egy évvel ezelőtt. A lányok, négyen-öten tényleg nagyon kedvesek voltak, a barátságos szolgáltató-vendég kapcsolatban minden feloldódik, szívesen jár ide bárki, a konyhán rugalmasak, ilyen-olyan összeállításban is kérhető, ami van, jó ízű az étel, csak jó szívvel fogok emlékezni erre.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX