Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

2015. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már akkor, amikor kb. egy évtizede az Árkád mellett dolgoztam, gondolkodtam azon, hogy mi a titka annak, hogy még a legközönségesebb ételeket is a szomorúságig le tudják rontani. Olyan ételekét is, amikről azt hinnéd, hogy nem lehet. A Bartók Béla úti ételbárhoz viszonylag közel lakom, előfordul, hogy ritkán, de betérek.
Megosztom
2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 14.
Valamikor elég közel dolgoztam a helyhez, így ebédelni jártunk több-kevesebb alkalommal ide a kollégákkal. Napsütötte udvar tetővel, érdekes volt, egzotikus, kb. egy héten egyszer el is sétáltunk idáig. Azután összejöveteleket kezdtem szervezni ide, netes társaságoknak, majd osztálytalálkozókat is, stb. Sokcélú a hely. Akad persze jó és rossz tapasztalat is.
Megosztom
2014. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén meglepett, amikor megláttam, hogy Budapest több ezer étterme közül milyen előkelő helyen van ez az újbudai Trófea. Magam is lelkes Trófea-rajongó voltam, ebben a jelzettben is többször jártam, de meg kell, hogy írjam, hanyatlott a szememben. Valaha a zuglói Mexikói útra úgy jártunk, mint a gasztronómia egyik szentélyébe, külföldi vendégeket is vittem büszkén az egykori Trófeába, ma már nem vinnék olyan lelkesen oda senkit.
Megosztom
Ma már csak emlék -

Borpatika Budapest

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Az értékelés a legutóbbi állapotot tükrözi. Valaha kellemes hely volt, valami furcsa kettősséggel. Fent csatakos kocsma, lent hangulatos, diákos bulihely. Valahogy a csatakos kocsma nyert talán. Régen még házassági évfordulónk is volt itt, gyertyás vacsorával, ma már nem vinnék ide senkit jó szívvel.
Megosztom
2015. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Régen az 5-ös úton volt, amikor még az volt a főközlekedési útvonal Szegedre, ma már ki kell térni érte. Én kitérek. Igaz, sokat változott az évek alatt, mindenféle fejlesztési "tervek" valósultak meg, elveszítette barátságos, intim jellegét, ma már nagyüzemi látszatot kelt, de a halászlé még mindig az egyik legjobb és ezért benézek ide, amikor csak lehet.
Megosztom
Egy kellemetlen tapasztalat -

Hársfa Fogadó Étterme Ôriszentpéter

2015. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Közeli városban ismerősöm ajánlotta, hogy ne a Bognár Étterembe menjünk Őriszentpéteren (ahogy tettem volna), mert a Hársfa Fogadó sokkal jobb. Szívesen megfogadtam a javaslatot. Igazán kár volt. A ház szép helyen van, az ősz is szép ilyenkor az Őrségben, de ilyen barátságtalanul nem is tudom, mikor fogadtak valahol.
Megosztom
Hálás értékelés -

Csalogató Étterem Budapest

2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Tulajdonképpen nem kifogástalan a hely. Volna mit javítani rajta, de a sok négyes hely közül, amiket jóra értékeltem eddig, mégis kiemelkedik és ezt valahogy jelezni kell itt. Zugló zöldterülete, évtizedek óta mindig működik itt valami, amiért érdemes idejönni. Legutóbb barátokkal ebédeltem itt, és meglepően jónak találtam a kínálatot, a kiszolgálást, a hangulatot, annak ellenére, hogy lehetne mit szépíteni azért a környezeten.
Megosztom
2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tokaj hegyének lábánál járni, a hegy oldalába fúrt pincében bort kóstolni feledhetetlen élmény. Ráadásul, ha ez a hely éppen a híres Szerelmi Pincesoron van. Nekem eddig kétszer volt alkalmam eljutni ide, de olyan családias, közvetlen a hangulat, olyan kedvesek, szimpatikusak a tulajdonosok, üzemeltetők, hogy nem nagyon tudnék kifogásolnivalókat találni.
Megosztom
2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 9.
Nevelőapán nem szeretett túlzottan vezetni. Ezért az egy helyért viszont azt mondta, megéri leugrani Budapestről egy halászlére! Én szeretem a szocreál hangulatát, szintén betérek ide, amikor csak tehetem. Nyilván a halászléért, elsősorban. De a rántott békacombot is szívesen eszem a hallé után. Nagyon jó érzésekkel utazom tovább, ha ott voltam.
Megosztom
2015. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 9.
Hazafelé a Balatonról, vagy megéhezni éppen arrafelé ideális állomás. Házias ételek vannak, ugyan nem kitörő örömmel, de korrekt módon mindig kiszolgálnak. Néha elüldögélek ott a teraszon és komótosan megebédelek. Nem csalódsz az ételekben. Elegendő és ízletes mindig. Néha sok a légy, a darázs, de ez nem akkora meglepetés. Belefér.
Megosztom
52 oldalon / 514 találat


TérképX