Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
509
316
69
1
4872

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Fontos intézmény Ábrahámhegyen -

Lacus Pelso Pizzéria & Söröző Ábrahámhegy

2015. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Valaha a helyen egy apró vegyesbolt állt, fél évszázada. Aztán volt itt fodrász, hentes, az utóbbi pár évben meg pizzéria. Nem is akármilyen! Nagyon sok pizza közül lehet választani, és Gösser sört csapolnak mellé. A pizzákra még külön mindenféle ízlés szerint mindenféle plusz feltét is kérhető. Szimpatikus személyzet, érdekes és romantikus a hely, viszont néha elé sokat kell várni egy-egy pizzára.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami nosztalgia fog el mindig, ha ide beülhetek. Nem nagyon szoktam a külső udvarra ülni, nem egy kert, hanem egy betonudvar, és az országútra meg az állomásra néz. Bent viszont inkább barátságos, a kiszolgálás az átlagosnál jobb, nem kell sokat várni, jó választék van és finom az étel. Sokszor nyitva van szezonon kívül is, bár ez eléggé rapszodikus.
Megosztom
Ahányszor csak arra járok -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta megyek ide, ahányszor csak tehetem. Még sohasem csalódtam! A gyöngytyúk leves a kedvencem, és mindig, de tényleg kivétel nélkül mindig kedvesek, aranyosak, közvetlenek voltam velem/velünk, amikor itt kiszolgáltak. A rendelés után igazán nem kell sokat várni. nagyon jó, házias ízek vannak a tányéron, bőséges adagok és igazán megfizethető áron.
Megosztom
2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Káli-medence. . . ha ez önmagában nem lenne elég, akkor Káptalantóti, Liliomkert Piac. Pontosabban a piac mellett egy villámgyorsan fejlődő kis vendéglátó mindenes egység (? ), pihenő (? ), bármi! A tulaj elragadó ember, világszép felesége és ugyancsak világszép lányai segítségével családi vállalkozásba kezdett. Ehetsz, ihatsz kedvedre, közben gyönyörködhetsz a tájban (is).
Megosztom
Megkerülhető megkerülhetetlen -

Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Annyira az utak találkozásánál van, hogy csak nehezen lehetne eltéveszteni, minden út idevezet. De nem érdemes elkerülni, mert igazán jó hely. Csak jó emlékeim vannak, pedig párszor már meglátogattam. Nekem nem a hegyek jutnak eszembe, mert ott mintha nem is lennének, hanem a környező falvak, városok, ahogy valahonnan valahová megyek éppen.
Megosztom
2015. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elég sokszor megfordultam itt, kisebb-nagyobb társasággal. Volt, hogy nagylétszámú találkozót is hoztam ide. De alkalmas intim, személyes találkozóhelynek is. Központi helyen van, metróktól, villamosoktól pár méter. Fő vonzereje még a sör, legalább 3-4 féle igazán jó csapolt kapható állandóan. A kiszolgálás is nagyon jó, az ételek is a hely jellegéhez igazodnak.
Megosztom
Eltérő élmények -

Bonchidai Csárda Tokaj

2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig felmerül a kérdés, hogy a Tisza túlpartján, a Gödörben van jobb halászlé, vagy menjünk inkább a Bonchidai Csárdába? Végül is, nem tudom eldönteni, a halászlé jó ott i, itt is. Ezen a helyen talán szebb a kilátás a teraszról, a Bodrog és a Tisza összefolyásánál van éppen a Csárda, meg is kapod, előbb vagy utóbb, amit akarsz.
Megosztom
Őrségi kötelező állomás -

Bognár Étterem Ôriszentpéter

2015. novemberben járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Jó emlékeim vannak az étteremről, többször jártam ott, kisebb-nagyobb társasággal. Mindig meg voltam(unk) elégedve. Én a rántott vargányára emlékszem szívesen dödöllével, de a levesek is háziasak, finomak. Semmi rosszat nem tudnék a személyzetre mondani, gondtalan időtöltés volt, szép helyen. Jó parkolási lehetőség van a ház előtt, könnyen megtalálható a hely.
Megosztom
Napi fogyasztásra -

Alba Regia Vendéglő Budapest

2015. novemberben járt itt
Értékelt: 2015. november 5.
Barátságos hely, bár a "barátságossága" elég személyzetfüggő. Attól függ, ki van aznap. A konyha meglepően jó, házias ízek is vannak, elég széles a választék. Az ár/érték arány is remek. Nagyon jó a csapolt sör is, külön megemlítendő a Pilsner Urquell, mely minden nap van és friss is. A napi menü választható és igazán megéri.
Megosztom
51 oldalon / 509 találat


TérképX