Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
78
322
212
34
1
3064

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Azért ajánlanám, ha igen, mert színház után (most hosszú volt a darab nagyon) nagyon kevés hely van már nyitva, ahol még enni lehet valamit. Ez itt egy világváros, éjfél van, megyünk erre meg arra, de végül ezt találtuk meg és nem is bántuk. Igaz, hogy már sok étel fogytán volt, nem volt tömve a pult, de azért elég sokféle falat akadt még.
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Tulajdonképpen semmi más, mint egy török étterem. Talán a Bartók Bélán lévő Eker egy fokkal hangulatosabb. Kicsit gépiesen ment a kiszolgálás, nem volt semmi barátságos abban, ahogy értekeztünk, csak szükségszerű. Mondjuk, diákidő volt, az iskolások egy része éppen ekkor akart valahová beülni valamilyen ürüggyel mobilozni.
Megosztom
Kurd határeset -

MiR Étterem Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szóval, ajánlom is, meg nem is. Ha nem, akkor azért nem, mert semmi érdekes nincs benne, ahogy az előttem szóló kolléga írta, abszolút semmiféle kurd különlegesség nincs, egy átlagos Közel-keleti típusú étterem. Gyros, falafel, ilyenek. Nem volt rossz, de nem volt emlékezetesen jó sem. Az asztal egy picikét maszatos volt, a tálca picit törött és picit foltos.
Megosztom
Ha Népszínház, akkor Pakisztán -

Kashmir Étterem Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 8.
Ma arrafelé voltam éhes, az Aurórában elfogyott a kaja, mikor ott szerettem volna enni, és ismerősöm ezt ajánlotta, hogy ide menjek inkább át. Hittem is, meg nem is bántam meg. Jóféle kis pakisztáni étterem árválkodott a sarkon, azért árválkodott, mert jöttömkor nem is volt más vendég, csak én. Pedig nagyon rendben van a hely.
Megosztom
Persze, ha itt jársz -

János Büfé Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
Csak ezért el ne gyere ide! Ez a büfé az idők kezdete óta fent van a János Kórház felső végén, később épült, szerintem az erősebb konkurenciája, a lenti, bejárathoz közeli, nagyobb étterem-büfé. De van ebben itt fent egy adag retró báj azért. Én ügy emlékszem, 50 éve is itt volt, meg ma is. Szendvicskínálat és édesség elsősorban, zsúfolt kis üzlet a pusztuló, romos kórház részeként.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Voltam már sokszor a Tranzitban, megalakulása óta ismerem, sőt, mondjuk azt, hogy buszpályaudvar-korától is. Ez volt a távolsági buszok egyik legendás végállomása. A felszámolása után tervezett szórakozóhely nagyon felbőszítette a környék lakosságát, tüntetéssorozat kezdődött ellene, nem akarunk részeg disznókat a környéken, kántálta a lakosság, falragaszok sora protestált, de aztán kiderült, hogy teljesen értelmetlenül.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Színházból kijövet éppen itt kongattak vacsoraidőre, hát bementünk valami kései burgerre. A kiszolgálás rendkívül kedves, mindkét hölgy, aki a fedélzeten volt, nagyon barátságos és nagyon segítőkész volt, de azért annak nem örülök, hogy a sörömet kihozták előre, pedig kifejezetten kértem a pultnál, hogy a kaja után szeretném látni.
Megosztom
De ez legalább nyitva van -

Keszi Bisztró Budakeszi

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
A Korányi pulmonológián végeztem volna némi feladatot, azután arra gondoltam, hogy itt lettem éhes, Budakeszin, itt is fogok enne, hát, egy ekkora helyen nyilván! De azért ez nem ennyire egyszerű. Találtam egy nagyobb parkolóhelyet, egy étterem feliratú valamivel szemben, és mire tisztáztam a helyiekkel, hogy itt kell-e fizetni a parkolásért, mit, mennyit és hogyan, már ki is derült, hogy az az étterem-valami az zárva van.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
Több kórház meglátogatása után hazafelé ez tűnt a legkézenfekvőbb helynek, hogy együnk valamit. Régen sokat jártam itt, valaha útba esett a munkahelyem felé, oda meg vissza. Igaz, most szombat van, és parkolóhely alig. Ha szűken is, de befértem valahová. Sokat álltunk a sorban a pult előtt. Bent nagyon dolgoztak,minden kasszánál, de láthatóan újoncok, volt némi szerencsétlenkedés.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 15.
Csak ezért senki nem jönne idáig. Nyilván a kórházban fekszik, aki idejön, vagy látogató, és jöttében-mentében. . . régóta itt áll ez a kis büfé-étterem a kanyarban, nem messze a portától, szép, zöld park veszi körül, nem is annyira a kórház. Nagyon szerény volt ételválaszték már, igaz, ebédidő már elmúlt, du.
Megosztom
33 oldalon / 322 találat


TérképX