Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
275
190
31
1
2787

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

Valami a kihalt tájon -

Alapozó-Falatozó Badacsony

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 19.
Még csak egy hónap telt el azóta, hogy tömegek hömpölyögtek ezen a helyen. Zene, zaj és dínom meg dánom. Most meg száraz leveleket perget a szellő, és a bágyadt napsütésben keresel egy helyet, hogy ehetnél valamit. Parkolni már lehet ingyen, enni egyre ritkábban. Két hely, ha nyitva van itt a borozó-soron, az egyikben csak folyékonyt osztanak, a másikban szilárdat is.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 19.
Már nem is tudom, honnan jöttem. . . talán Káptalantóti felől, Badacsonytomajt érintve, csak úgy keresgéltem délidőben, hiszen szép a táj, és előbb vagy utóbb mindig akad valami. Elmentem ez előtt a hely előtt, aztán rémlett, hogy láttam valamit és visszafordultam. A szűk úton nincs hol parkolni, de be lehet menni egy keskeny átjárón a ház mögé. .
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 18.
Nem sokszor fordult elő, hogy Budapesttől nem olyan messze megéheztem volna hazafelé. Ha már eljövök idáig, azt a pár kilométert már kibírom nyelés nélkül is. De most semmi nem hajtott, itthon nem tudtam semmiről, hát ide betévedtem. Egyszer régen, emlékszem, hogy megálltam valahol itt és felháborítóan drágának találtam a helyet. Talán ez volt az, talán nem.
Megosztom
Nem lehet belekötni -

Autós Pihenő Gyulakeszi

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes, hogy miért éppen itt pihenek az autósok. Párszáz métere van Tapolca, számtalan benzinkút, presszó, étterem, minden. Aztán mégis idejönnek. Talán nem véletlenül. A velős-pirítós legendás hírű. Két hatalmas szelet kenyéren vastagon kent finomság, és csak 5-600 forint. Jól is laksz vele. Pultnál kell rendelni és kihozzák szépen. A hely nagyon kulturált.
Megosztom
Csak végszükség esetén -

Clark Picnic Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Ahogy ZigZag írja, sima turistacsapda. Ma ott voltam, és mivel sokáig gyülekeztünk, mert onnan indult a Rehab Critical Mass, bebotlottam egy italra. . . egy pohár narancslé 1. 600,- forint. Újra rákérdeztem, hogy jól hallom vagy sem, de annyi, mondták. . . nézegettem a helyet, más meg eszik-iszik. Nyilván nincs más választása.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 12.
A II. János Pál pápa tér környékén keresgéltem valami helyet, ahol enni tudnék, mielőtt bevetem magam a nyóckerbe, és érdekes, hogy mennyi bolt be volt zárva ebédidőtájt. Volt, ami már elég régen. Egyre furcsább lett, kimentem a Népszínház utcára, ott végig a szokatlanul kihalt járdán, és ezt találtam. Igazi retró büfé, vagy gyorsétterem, vagy hívhatjuk akárminek.
Megosztom
Egy kísérletnek jó volt -

Dang Muoi Pho Bistro - Attila út Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 11.
A napokban egy vietnami étteremben, szabad asztal hiányában leültettek egy úrhoz, aki szívélyesen megengedte, hogy a társaságában fogyasszam el kedvenc pho-mat. ha már így összehozott bennünket a helyszűke, pár szót váltottunk is, és lelkesen ajánlotta az Attila úti vietnami éttermet, hogy itt is kitűnő levest kaphatok. Meg is fogadtam a tanácsot, ma arra vitt az utam.
Megosztom
Valami itt maradt -

Jezsek Cukrászda Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes, pusztuló környezetben él tovább a Jezsek Cukrászda. Itt is, ott is kiadó üzletek a Népszínház utca néptelenebb végén, néha valami szemetet sodor az utcán a szél. De valahogy ez itt megállít, behív. Egy régi kép, egy filmből vagy az életemből. . . valami igazi retró, mintha pár évtizedet léptél volna vissza a küszöbön át. De nem baj. .
Megosztom
Még egy etető a baromfiudvarban -

Csibefaló - Allee Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 10.
Csak egy tál ételt szerettem volna, minden különösebb koncepció nélkül. Délidőben szinte az összes ilyen-olyan gyorsétteremnél sorok álltak, hát beálltak egy pult elő én is. Ez a Csibefaló. Akkor ma semmi ázsiai meg olasz, ma valami magyar lesz ebédre. Lányok szolgálnak ki, az etetőben elég időm van rá, hogy figyeljem őket, eléggé enerváltak.
Megosztom
Mai meggysöröm -

Rege Söröző Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rege mellett ezerszer elmentem már, régen, évtizedekkel ezelőtt még programok is alakultak itt, cimborákkal söröztünk, lányokkal találkoztunk, de most már nem volt annyira vonzó, kissé mintha más világ lett volna, mint ahová indultam. A leglátványosabb része a külső terasz, itt dohányzik, iszik a környék lakosságának egy metszete.
Megosztom
28 oldalon / 275 találat


TérképX