Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
87
362
226
39
1
3346

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor értékelései

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kiszolgálás, az ár jobb, mint az átlag, de azért nem ajánlom különösebben mégsem. Lógó orral mentem tovább a Wesselényin, az afrikai étteremben elszenvedett kudarc után, és akkor megállított egy kis tábla a járdás, hogy gulyás, pörkölt, rántott hús, miegyéb. Hopp, itt a helyem! Egy elképesztően retro hentesbolt, a hajdani, nemzetinek nevezet színház éppen hátamögött, de már tényleg éhes voltam.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A körúton mászkáltam és ettem volna valamit. Az ilyen-olyan büfék sarkig tárva, kánikula van, a székek, asztalok az utcán, a járművek felkavarják a port, ami esetünkben szárított kutyapiszokkal vegyes. . . azután leülepszik a por a tányérokra is, és ott esznek. Gondoltam, egy kicsit arrébb megyek. Végig a Wesselényin, forgatom a fejem jobbra meg balra, sehol semmi ehető.
Megosztom
Kis csendes sziget -

Budakert Vendéglő Budaörs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 17.
Dübörgő forgalom van az 1-es főúton, meg nyomorúságos kánikula is. Az ember valami árnyas helyre vágyik inkább. . . és ez éppen az! Egy körforgalom kellős közepén áll Budaörsön, egy fagylaltos szomszédságában, de harmincat lépsz befelé a forgalmas útról és egy árnyas, csendes helyen vagy, nagy, hűs lombok alatt, magyaros vendéglő-fílingben.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Persze, a határán van annak, hogy ajánlom vagy nem. Mert azért piaci viszonylatban a jobbik kategória, mindenképp! Volt ezen a helyen török, arab, kínai stb. büfé, nem jöttek be, most egy magyaros, de egy kicsit azért többet is kínáló cég bérel itt. Ma rakott tésztát ettem egy csirkecomb-darabbal, kiegészítve uborkasalátával, nem volt rossz kompozíció.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán kilóg a környezetből, mert egy fokkal kulturáltabb benyomást kelt, mint néhány lelakottabbnak tűnő büfé az étkezősoron. Most időm volt, éppen ebéd után egy üdítőre meg egy kávéra helyet foglalni itt. . . az emberek többsége már hazament, délután van, zár a piac is. Nagyon kellemes kis tér ez a sarok, ahol ez a kávézó van.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Ma ez került terítékre. Meglepődve tapasztaltam, hogy még nem értékeltem ezt a helyet. Mai piaci ebéd: négyes. Kiszolgálás kedves, figyelmes, valóban vendégcentrikus. Az ár/értékarány nagyszerű! Az íze nem volt annyira a topon, de ez egy piaci gyorsétterem, nagytételben készülnek az ételek kis területen, viszonyítsunk ehhez!
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Tegnap csak úgy, futtában kerestem valami ehetőt, és lehet, hogy a főszempont inkább az volt, hogy hol nem állnak többen. Vagy az, hogy csábító a pult, vagy sem. Mindegy, itt ragadtam. Rántott csirke felsőcomb, petrezselymes krumplival. Rengeteg a krumpli, picikének tűnik rajta a fél comb. . . na, akkor legyen még ez a két darab rántott csirkemáj is.
Megosztom
Gasztrobarátkozás -

Kabul Büfé Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Népszínház utca már elég internacionális hely. Ettem itt már kínaiban, arabban, pakisztániban, mindenhol, ahol csak lehet. Ez pedig egy afgán büfé. Nem gyros, nem falafel, nem török, hanem afgán. Azt hiszem, a mashpalaw volt a kaja alapja, erre tett a koma valami pörköltfélét egyfelől, valami zöldbabfélét másfelől, harmadrészt valami ismeretlen húst is, aztán rájöttem, hogy kit érdekel, hogy külön-külön miből van, így együtt jó és kész.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Sok-sok éve ott van. A strandi büfék közül a legszélső az egyik irányban. Néha elmegyek odáig is, de nem szoktak velem olyan sokat beszélgetni, vagy nem jegyeznek meg, másoknak tüntetően mondják hangosan a nevét, nekem nem, az enyémet most is megkérdezték, 60 éve járok oda. Úgy látszik, sikertelenül.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Van úgy, hogy az emberre éppen Kenesén jön rá, hogy de fagyizna egyet, de ennél több ötlete nincs. Ennek a cukrászdának a szerencséje, meg az enyém is, hogy az országútról látszott, messziről. Lekanyarodtunk és tulajdonképpen nem is bántam meg. A tökmagos fagylalt újdonság volt, ilyent még nem ettem, a sárgadinnyés már nem volt akkora meglepetés, a többire nem is nagyon emlékszem.
Megosztom
37 oldalon / 362 találat


TérképX