Ugor étterem értékelései

Értékelései
7
147
510
322
69
1
4876

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Az utolsó látogatás -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. július 10.
Nem, ez már messze nem ugyanaz. Évekig voltam itt lelkes vendég, most, pár hete még el is vittem ide külföldi vendéget, de ez már csak árnyéka régi önmagának. Már ez sem volt, meg az sem volt. Lepukkadt udvar, igénytelen teríték, mintha egy faluszéli pótasztalnál ültünk volna. A leves már nem volt jóízű, pedig ez volt az egyik zászlóshajó.
Megosztom
Van, ami változik, van, ami nem -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eltűntek a drága, cserfes kislányok, akik annak idején olyan jó hangulatot varázsoltak ide. Tüsténtkedtek, szóba álltak, ajánlottak ezt-azt. . egyébként most sem volt rossz a kiszolgálás, de már nem ugyanaz. A fenti rész nem működik éppen, úgy tűnik. A lentit megpróbálja ellátni néhány úr, de esett a hangulat.
Megosztom
Ahányszor csak arra járok -

Útonálló Vendéglő Leányfalu

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta megyek ide, ahányszor csak tehetem. Még sohasem csalódtam! A gyöngytyúk leves a kedvencem, és mindig, de tényleg kivétel nélkül mindig kedvesek, aranyosak, közvetlenek voltam velem/velünk, amikor itt kiszolgáltak. A rendelés után igazán nem kell sokat várni. nagyon jó, házias ízek vannak a tányéron, bőséges adagok és igazán megfizethető áron.
Megosztom


TérképX