Ugor szállás értékelései

Értékelései
7
147
514
324
69
1
4871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor szállás értékeléseit!

Nagyon szerencsés találat -

Kishidas Vendégház Erdôbénye

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 30.
Kerestünk a környéken szállást és ezt találtuk. Interneten kissé mindig kétesélyes, de ez most tényleg nagyon jó fogás volt! A falu széle, egy zsákutca legvége, egy üres, elhagyott telken parkolás. A "kishidas" név onnan ered, hogy egy patakocska folydogál a kapu előtt, azon van a fahíd. Szépen rendbehozott régi parasztház, éppen a kellő mértékben modernizálva ahhoz, hogy kényelmes legyen ma is.
Megosztom
Legyen ez itt az öt alá -

Pacsirta Apartman Gyula

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 29.
Hosszas netes vadászat előzte meg ezt a kiválasztást, érettségi osztálytalálkozó egyik lehetséges helyszíneként. Először a Főnix apartmanba szerettem volna menni, de azután a tulajdonossal tárgyalva kiderült, hogy van egy újabb ház is, a Pacsirta, hét szobás, használhatnánk azt is. A létszámunk általában picit változik, tizenvalahány ember évente, idén meg éppen Gyulára esett a választás.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szálloda elhelyezkedése elnyűgöző! Hosszú, sok kilométeres erdei úton, a világtól távol egy szuper üdülőparadicsom. Körben az élő természet, a szálloda egy sok-sok kényelmi szempontot magába foglaló koncentrátum. A körben üvegfalú uszoda és pezsgőfürdő nagyon hangulatos, a szaunák és a masszázs jól egészítik ki a repertoárt.
Megosztom
2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hét végén tartottuk a hagyományos érettségi találkozót, többnapos kirándulással, ahogy ezt minden évben tesszük. Idén Mátrafüredre esett a választás, és micsoda szerencsés választás volt! Pazar! Az üdülő két komplexumból áll, egy nagyobb, hagyományosabb tömb és 300 méterrel arrébb, bent, az erdőben, a Malom Fogadó rész.
Megosztom
Attól függ, honnan nézem -

Sibrik Kastélyszálló Bozsok

2016. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. október 2. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először voltam a kastélyban. Régebben a családdal kicsit más volt a hangulata. A tulajdonviszonyok is mások voltak. Ott áll ma is a gyönyörű erdőben, a csobogó patak partján, a romantikus kertjével, az izgalmas, várszerű felépítésével és pusztul. Azóta is, hogy arra jártam. Nincs a személyzettel semmi baj, tényleg nagyon kedvesek, de nincs semmi lehetőség (talán) a kezükben.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép helyen van. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, a étel házias és kitűnő! A tavak meseszépek, a fenyőarborétum maga a kikapcsolódás. Egy kicsit kényelmesebb is lehetne a szoba, valahogy szűkebb a vártnál. De hát ekkora a ház. Pihenni ideális hely! Megéri meglátogatni! Lehetőség van a környéken éjszakai vadlesre, az erdő gazdag vadállománya mindenütt jelen van.
Megosztom
Érettségi osztálytalálkozó az Erdőfényében -

Erdőfénye Kastély Szálló Erdôbénye

2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazán kitűnő választás volt, a személyzet nagyon kedves, nagyon rugalmas, a szolgáltatások színvonala remek, a konyha kiváló! Csak ajánlani tudom másoknak is! Mi, akik most igénybe vettük, a 45. érettségi találkozónkat ünnepeltük meg itt. Nagyszerű kikapcsolódás volt mindenkinek! A környék nagyon szép, az őszi erdő teljesen elrejti a világ zaja elől a helyet.
Megosztom


TérképX