Zöld Máli étterem értékelései

Értékelései
12
12
18
18
0
0
23

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zöld Máli értékeléseit!

Olvasd el Zöld Máli étterem értékeléseit!

Járványveszély idején telt ház -

Balfi Halászcsárda Balf

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5.
Eisenstadtból visszafelé, már a szokásos ebédidő után, elég éhesen értünk ide. Csaknem minden évben betérünk ide, már tudom kívűlről, hogy kedden szünnap. De pénteken, nyitva. 1/2 3 körül hajtottam be az udvarukra: parkolóhely egy szál se. Valahogy azért bepaszíroztam a kocsit, mert épp egy asztal felszabadult, ahova le is telepedtünk.
Megosztom
Kellemes kerthelyiség, készséges kiszolgálás -

Grácia Étterem & Pizzéria Fertőd

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5.
A múlt hétvégén Fertődön voltunk. A kastéllyal szemben lévő Gránátostól egy sok évvel ezelőtti rossz élmény elriasztott, de tudtam, hogy valahol van egy másik étterem is. Nehezen találtuk meg, de addig kérdezősködtem, míg végül csak odataláltunk. Szóval abban a bizonyos kanyarban jól jönne egy tájékoztató tábla, hogy hova bújtak.
Megosztom
Figyelmes kiszolgálás, finom ebéd -

Patkó Vendéglő & Pizzéria Zirc

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 19.
Szép őszi időben mentünk nyaralni (két nyugdíjas néni). A zirci apátság megtekintése után megéheztünk, és kérdezősködésünkre a Patkót ajánlották. Mivel nem vagyunk nagy étkűek, kérdeztük, hogy van-e kis adag, mivel láttuk, mekkora adagokat visznek ki az egyik asztalhoz. Nem volt kisadag, de a felszolgáló felajánlotta, hogy kétfelé tálalják az adagot.
Megosztom
Nem csalódtam -

Deák Étterem Sopron

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Már tavaly is jártam itt egyszer - akkor nagyon finom tökfőzeléke volt, erre emlékszem. Most is egy menüre tértünk be, és nem bántuk meg. A kiszolgálás előzékeny. A hőségben remek, autósnak való ajánlatot kaptam a pincértől: alkoholmentes sörük jól esett! Az ebéd finom volt, bár a részletekre nem emlékszem, mert a desszert mindent elhomályosított.
Megosztom
Ízletes napi menü -

Tilos Étterem Harkány

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 4.
Egy hetet töltöttem Harkányban. Nem akartunk minden nap ugyanott enni, ezért egy nap betértünk a Tilosba. Jól tettük! Igen ízletes menü volt - két főétel közül lehetett választani, és az adag is bőséges volt. Jó volt a töltött csirkecomb petrezselymes krumplival, és adtak hozzá még egy finom ecetes uborkát, így savanyút nem kellett külön kérni.
Megosztom
Napi ajánlat: egy adag két személyre -

Hellas Étterem Harkány

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 3.
A Siesta Club Hotelben töltöttem egy hetet másodmagammal. Érkezés után rögtön itt ettük a napi ajánlatot, mivel az étterem ugyanebben az épületben van. Akkora adagot kaptunk, hogy kénytelenek voltunk becsomagoltatni az egyik adagot, mert egy adag bőven elegendő volt kettőnknek - a másik adagot másnap ettük meg. És jó ízű volt.
Megosztom
Kedden szünnap -

Balfi Halászcsárda Balf

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostani soproni tartózkodásunknál az első próbálkozásunk nem sikerült: kedden akartunk útban Fertődre itt ebédelni, ám a kapu zárva: kedden szünnap. De pár nap múlva újra arra vitt az utunk, és így újra ehettünk finom halat. (Korábban már néhányszor voltam itt, tudtam, hogy jó. ) Most egy diétásabb ételt választottam, de az is nagyon finom volt.
Megosztom
A város leghülyébb felszolgálója -

Törzshely Terasz & Étterem Budapest

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 25. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A környéken jártam, hát másodmagammal betértem, egy gyors menüebédben reménykedve. A városban sok helyen lehet ilyen árkategóriában egy egyszerű, ámde ízletes menüt kapni. Hát rendeltünk két menüt, hozzá egy nesteát és egy pohár szódát. A pincér hamarosan letett az asztalra két nesteát. Bár alig volt vendég, vagy negyed órát vártunk a levesre: húsleveskockából főtt leves csigatésztával.
Megosztom
Először és utoljára -

Liget Étterem & Pizzéria Hévíz

2018. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 12.
3 napra mentem Hévízre, ahol a Panorámában szálltam meg két éjszakára. A 3. napon még kihasználtam az időmet fürdésre, de a hazaút előtt egy könnyű ebédet akartam elfogyasztani. A Liget Étterem nyolcféle menüt hirdet, a többsége eléggé "magyaros", azaz zsíros-hagymás-fűszeres ételnek tűnt. A legkönnyebb ebéd volt a legolcsóbb: paradicsomleves (levesbetét: főtt rizs) és rántott tengeri hal rizzsel.
Megosztom
2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 27.
Újra Sopronban voltunk márciusban és újra betértünk. A burgonyakrém leves ugyan felejthető volt, de a hideg szél után jól esett a meleg lé. A főétel finom volt, de a csúcs a desszert volt: Fertőhomoki túródesszert zölddió öntettel. Lefotóztam, kicsit furán néz ki - talán nem fekete tálon kellene tálalni. De fő, hogy nagyon ízlett!
Megosztom
2 oldalon / 18 találat


TérképX