Zsuzska77 étterem értékelései

Értékelései
14
19
16
15
0
0
22

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzska77 értékeléseit!

Olvasd el Zsuzska77 étterem értékeléseit!

Halloweeni kikapcsolódás -

Öreg Sam Sörkert & Étterem Szombathely

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. április 30.
Csodás estét töltöttünk az étteremben, ki próbáltunk új ételeket, a hangulat és kiszolgálás kifogástalan volt, szívesen visszatérünk!
Megosztom
Két út között étterem sziget -

Babi Vendéglője Gyula

2021. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. április 30.
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is kedves, és gyors. Picit zavaró hogy kétoldalt mennek az autók folyamatosan, esetleg lehetne nád, vagy dísznövény a kerítés mellett, hogy felfogja a port. Hiányoltuk a pokrócot, mert bent nem volt még nyitva, kint pedig elég hűvös volt. Ennek ellenére, szívesen visszatérünk máskor is!
Megosztom
100 éves torta, a nevével egyidős -

Százéves Cukrászda Gyula

2021. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. április 30.
Sokan ajánlották, ha Gyulán járunk feltétlenül keressük fel. Számunkra nagy csalódás volt. A négy szelet tortából, kettő száraz volt, és kb. háromnapos. A 850,- ft /szelet, azért nem olcsó, elváltak volna hogy friss legyen. Pont a 100 éves torta volt a legszárazabb, mely a cukrászda nevét kapta...
Megosztom
Tavaszi gasztroélmény -

Sörpince Vendéglő & Étterem Gyula

2021. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. április 30.
Nagyon jó helyen van, kedves és gyors a kiszolgálás! Hűvös volt kint, ezért puha plédeket kaptunk. Az ételek kiválóak, szívesen visszatérünk még!
Megosztom
Nem lett a kedvencünk -

Kakukk Vendéglő Budapest

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
Átlagos kisvendéglőnek mondanám, semmi exra az árakhoz képest sokkal nagyobb adagokat és finomabb ételeket vártunk volna. Az ételekre a várakozási idő is elég sok volt, és az sem tetszett hogy amikor ott voltunk semmilyen zene nem szólt. Ár-érték arányban szerintem drága és nekünk nem jött be sem a berendezés sem az ételek íze és még a személyzetet sem lehet átlagon felülinek nevezni kedvesség, vagy udvariasság szempontjából.
Megosztom
Nem visszatérős hely -

Ilka Csárda Göd

2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A berendezés hangulatos, a kerthelyiség is szép. Az ételek ár-érték arányban drágák és az adagok kicsik még egy gyereknek is. A szépkártyás fizetés problémákba ütközött, de végül sikerült rendeznünk a számlát. A cigánypecsenye igen gyenge volt, mind ízre és tálalásra egyaránt. Azért tértünk be mert nem volt más nyitva, de nem lesz a szívünk csücske ez az étterem.
Megosztom
Hangulatos erdei étterem, mesebeli kisvasút mellett -

Öreg Morgó Étterem Kismaros

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatos erdei étterem, mesebeli kisvasút mellett. Ár-érték arányban kiváló, az ételek finomak, az adagok bőségesek. A kiszolgálás gyors, kedves és figyelmes. Az ételre várva az ember gyönyörködhet a tájban és az étterem mellett elhaladó erdei kisvasútban is. Kényelmesen el lehet férni, nem zsúfolt, és jó időben a kerthelyiség is rendelkezésre áll.
Megosztom
Kedvenc Újpesti éttermünk -

Csülök Vendéglő Budapest

2018. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 14.
Nagyon szeretjük ezt a helyet, már többször ettünk itt. Számunkra amolyan "visszatérős" hely. Az ételek nagyon finomak, mindig másokat szoktunk kipróbálni, de még soha nem csalódtunk. A személyzet kedves, jó és gyors a kiszolgálás. Érdemes foglalni hétvégén, mert hétvégente majdnem mindig teltház van. Jó időben kint is lehet helyet foglalni, nagyon hangulatos!
Megosztom
Finom ételek, hétköznap tömeg -

Pizza Paradicsom Budapest

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 18.
Baráti körrel pizzáztunk a Pizza Paradicsomban. Annak ellenére hogy egy sima szerdai késő délután volt, nagyon zsúfolt volt a pizzéria, egymásba értek a székek, alig lehetett megmozdulni. Ennek ellenére finomat ettünk, a kiszolgálás kicsit kapkodós volt, de nem volt mit tenniük a sok vendég miatt. Kicsit bővíthetnék a helyet hogy ne legyen ennyire zsúfolt.
Megosztom
Hangulatos nyári estékhez a legjobb -

Fontana Cafe Budapest

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 18.
Hangulatos nyári estékhez, romantikához a legjobb választás. Az ételek finomak, közel van a Római part, az ebéd utáni sétához jó helyszín lehet a Duna közelsége. SZÉP kártyát is elfogad, eső és hideg esetén van rá mód hogy bent foglaljon helyet az ember. Ár-érték arányban kiváló és a desszerteket, fagylaltokat is érdemes megkóstolni.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX