Roosevelt téri Halászcsárda Szeged

Roosevelt téri Halászcsárda SzegedRoosevelt téri Halászcsárda Szeged
Roosevelt téri Halászcsárda SzegedRoosevelt téri Halászcsárda Szeged
36 fotó

Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Vendégvélemények összefoglalója

A Roosevelt téri Halászcsárda Szeged a Tiszához közel elhelyezkedő vendéglátóhely, amely retró belsővel és kerthelyiséggel idézi a régi Szegedet. A halászlé az étterem ikonikus kínálata, sűrű, gazdag ízvilággal, bográcsban tálalva. A kiszolgálás általában udvarias és barátságos, a személyzet segítőkész, és a vendégközpontú hozzáállás jellemző. Az adagok mérete bőséges, lehetővé téve a közös étkezést és a maradék hazaszállítását.

27 vendég értékelése alapján

3,7Kiszolgálás
3,4Hangulat
3Ár / érték
4,1Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tisza Hotel Szeged - Pihenés és élmények - Nyugdíjas csomagajánlat
Tisza Hotel Szeged
70.440 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom

Roosevelt téri Halászcsárda Szeged vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1009 városban járt márFelfedező - 3144 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63342 feltöltött kép
Kiváló 2025. április 19.egyedül járt itt
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán. . . most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon. . . Ha elmegyek mellette és nem eszem itt semmit, az olyan, mintha hiába élném az életem.
Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Külső képRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étel/italRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étel/italRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étlap/itallapRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étlap/itallapRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étlap/itallapRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Külső kép
Még több kép (8 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelő9 évnyi aktív tagság
Kiváló 2021. július 27.a párjával járt itt
Szeged-A híres Halászcsárda. . Meg kell kóstolni. . De tudni kell a pénztárcát is kinyitni fizetéskor. . - előre bocsájtás
Le kell foglalni a z időpontot, it t csak úgy besétálni nem érdemes. . . Rendelésünket nagyon hamar felvették udvarias kiszolgálóssal. . A kisadag is fél literes bogrács -halászlé. . pontyhalászlé.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2019. január 13., kollégákkal járt itt
Egy szombat estén, kollégákkal jártunk az étteremben. Mindennel nagyon elégedettek voltunk,az ételek nagyon finomak voltak, a mennyisége "brutál", alig tudtunk vele megbirkózni. A kiszolgálás profi, figyelmes és gyors volt.Az estét megkoronázta a fantasztikus hangulatot teremtő élő cigányzene. Igazi vendéglátásnak ezt nevezem.
Kiváló 2016. szeptember 6.a párjával járt itt
Tíz éve már, hogy évente többször is ide jövünk halászlét, halételt enni - Budapestről. A tíz év alatt változatlanul kiváló minőségben kínálják mindezt. Mivel minden alkalommal "batyuzunk is", bátran állíthatom, nemcsak mi vagyunk elfogultak. Családtagjaink, barátaink is mindig elismeréssel és hálával emlegetik ezeket a kiruccanásokat.
Kiváló 2015. szeptember 28.barátokkal járt itt
Barátoktól kaptuk korábban az információt: ha finom és szálkamentes rántott halat és halászlét szeretnénk Szegeden enni, ide menjünk. Igaza volt az ajánlónknak, mert nem csalódtunk. Olyannyira nem, hogy az azóta akárhányszor Szegeden járunk, nem hagyjuk ki a helyet, visszatérünk!
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1315 feltöltött kép
Kiváló 2015. március 3.a párjával járt itt
Férjem szülinapja alkalmából vacsoráztunk ebben a hangulatos szegedi étteremben. Nekünk sikerült kellemes estét eltölteni itt. Gyorsak és udvariasak voltak a pincérek, a halászlé isteni, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Kis bográcsban hozták, friss kenyér mellé, erős-paprika, s egy kis előke is a tányér mellett, jobb az óvatosság!
Roosevelt téri Halászcsárda Szeged - Külső képRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - EgyébRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Étel/italRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - BelsőRoosevelt téri Halászcsárda Szeged - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2014. szeptember 24.barátokkal járt itt
Csoportosan kirándultunk el a városba és már a vonaton megbeszéltük, hogy ide megyünk enni. A barátokkal ültem egy asztalnál és kértünk három őszilevet, két halászlevet, két túrós csuszát és egy mákos palacsintát meggy mártással. Ebédidőben voltunk így rengetegen voltak, de a leves 10 percen belül kiért, gusztusos tálalásban (kis bográcsban).
Roosevelt téri Halászcsárda Szeged a térképen
6720 SzegedRoosevelt tér 14.
06 62 555 980
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • élő zene • rendezvényhelyszín • szabadtéri • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V