Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!

2023.03.27 | 7 perc

A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!

 

NaturMed Carbona Hotel**** - Hévíz

A Hévízi-tó szomszédságában található NaturMed Carbona szállodában egy helyen választhatunk a gyógyvíz által biztosított egészségmegőrző terápiák és a relaxációt segítő wellness szolgáltatások közül. Ennek kombinációjaként mindenképpen vegyünk részt szaunaviláguk valamelyik szeánszán, ahol kipróbálhatjuk a sós-mézes bőrmegújító, vagy a gyümölcsös szauna ásványpótló hatását. Aki nem szeretne a hagyományos naturista szokásoknak eleget tenni, azok számára egy új textil-szaunát alakítottak ki, így az is élhet ennek a szenvedélynek, aki magán hagyná a fürdőruhát a forró kabinban. Tovább a NaturMed Carbona Hotel szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - NaturMed Carbona Hotel**** (Hévíz)

 

 

Aquaworld Resort - Budapest

Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumát hozták létre az Aquaworld Resort építése során, így a wellnessen belül finn és infraszauna, valamint gőzkabin is helyet kapott, azonban a különleges élményre vágyók eltölthetnek egy kis időt a speciális bio- és kristályszaunában is. A létesítmény törölközőben látogatható, a klasszikus szaunanapokon (a tanítási és munkaszüneti napokat kivéve szerdán, csütörtökön és pénteken 10 órától zárásig) kizárólag fürdőruha nélkül használhatók, lepedővel eltakarva intim testrészeinket. Tovább az Aquaworld Resort szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Aquaworld Resort (Budapest)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Aquaworld Resort (Budapest)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ahol a test és a lélek is újjászületik - forró szaunaszeánszok és szaunafelöntések wellness szállodában
Repüljetek el a nyugalom szigetére és kezdjétek a feltöltődést egy szuper pihentető és egészséges kikapcsolódással: a szaunázással! Csak annyi a dolgotok, hogy átböngészitek a most következő kiváló wellness szállodákat, melyek falai között érzékeket elbódító szaunafelöntéseket és egyedi programokat is találtok!

 

 

 

Zenit Hotel Balaton****sup - Vonyarcvashegy

A Balaton egyik legpezsgőbb fürdőruhamentes szauna élete fejlődött ki az elmúlt években a Zenit Hotelben. „Szaunaőrültek Hétvégéje” rendezvénysorozatuk óriási népszerűségnek örvend, a kiemelt hétvégéken pedig az ország legjobb mesterei is bemutatkoznak a közönség előtt, elvarázsolva a résztvevőket kreatív, zenés, nem egyszer jelmezes programjaikkal. Miután kiizzadtuk magunkat, érdemes hűtőfürdőt venni a jégkút vagy az egyik merülőmedence vízében, de a külön erre kialakított relaxációs helyiségben is pihenhetünk az élményt követően. Tovább a Zenit Hotel Balaton szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Zenit Hotel Balaton****sup (Vonyarcvashegy)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Zenit Hotel Balaton****sup (Vonyarcvashegy)

 

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****sup - Sárvár

Szaunalepedőbe csavarva léphetünk be a Spirit Hotel különleges szaunaszentélyébe, ahol 9 különböző szauna, hidegvizes merülőmedence és élményzuhanyok várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A tökéletes nyugalmat és megtisztulást biztosító szaunaház csendje után merüljünk el az Oázis Spa 10 ezer négyzetméteren elterülő wellnessrészlegében, ahol 22 különböző típusú medencével járulnak hozzá ahhoz, hogy teljes legyen a harmónia. Tovább a Spirit Hotel Thermal Spa szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Spirit Hotel Thermal Spa*****sup (Sárvár)

 

 

Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup - Bükfürdő

Bükfürdőre látogatva golf- és wellness paradicsomot találunk a nyugat-magyarországi termálrégió szívében. A Greenfield Hotel újjászületésének egyik mérföldköveként hozták létre vadonatúj szaunavilágukat, melynek jótékony hatásait mindenkinek érdemes megtapasztalnia. A finn szauna textilmentes, azon felül pedig aroma és infraszaunák, gőzfürdő és sószoba áll a lazításra áhítozók rendelkezésére, míg beauty egységükben számos szépségápolási terméket próbálhatunk ki. Tovább a Greenfield Hotel Golf & Spa szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup (Bükfürdő)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup (Bükfürdő)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
TOP 5 úti cél tavaszi kiruccanáshoz, ha biztosra szeretnél menni!
Nem kell ahhoz átlépnünk az országhatárt, hogy különleges helyekre leljünk; az ország számos városa rejt olyan népszerű és kevésbé ismert látnivalókat, melyek egy egész hétvégére elegendő időtöltést biztosítanak. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan hazai várost, amivel nem tudunk mellélőni egy rövid tavaszi kiruccanás során!

 

 

Hotel Európa Fit****sup - Hévíz

A nemrégiben külső és belső átalakításon átesett Hotel Európa Fit wellness univerzuma élménymedencékkel, beltéri gyógyvizes kezelésekkel, nyaranta pedig valóságos vízi édennel kényezteti a kicsiket és nagyokat az ott töltött idő alatt. Kétszintes szaunaegységük kialakításakor arra törekedtek, hogy minden igényt kielégítsenek. A fürdő galériáján található natúrszaunában textilmentesen, lepellel eltakarva izzadhatunk, míg a földszinten különböző hőfokú kabinokat, sókamrát és jégkutat próbálhatunk ki, ott már kizárólag fürdőruhában. Tovább a Hotel Európa Fit szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Hotel Európa Fit****sup (Hévíz)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Hotel Európa Fit****sup (Hévíz)

 

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** - Egerszalók

Az egerszalóki szálló exkluzív szaunavilágában fürdőruha nélküli és fürdőruhás részlegek egyaránt felkereshetőek. A Saliris Resort wellnessrészlegének belső terében szaunák, merülőmedencék és pezsgőmedence kapott helyet, ezekben a fürdőruha viselete kötelező. A külső területen rönkfából készült finn szaunaházakat, illetve hozzájuk tartozó merülőmedencéket és zuhanyzókat létesítettek, melyeket textilmentesen vehetünk igénybe, emellett meleg időben naturista napozók szolgálják a kikapcsolódást a forróságban eltöltött percek után. Tovább a Saliris Resort Spa szállásajánlataihoz>>

Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz! - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel**** (Egerszalók)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nem kell ahhoz átlépnünk az országhatárt, hogy különleges helyekre leljünk; az ország számos városa rejt olyan népszerű és kevésbé ismert látnivalókat, melyek egy egész hétvégére elegendő időtöltést biztosítanak. Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan hazai várost, amivel nem tudunk mellélőni egy rövid tavaszi kiruccanás során!
A Gellért-hegyen ágaskodó, szebbnél szebb virágokat hozó mandulafa az egyik legnépszerűbb tavaszi célpont a budapestiek és a fővárosba érkező kirándulók körében. A csonthéjas termést adó fa egyik legszebb fázisát azonban országszerte sok más helyszínen is megcsodálhatjátok (zömében a Balaton-felvidéken). Készítsd a kamerádat, hiszen lehetetlen kép nélkül hazatérni a mandulavirág-mámorból!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.