2015. decemberben, kollégákkal járt itt

Értékelt: 2016. január 6. -
1 látogató hasznosnak vélte
Kollégáimmal szerveztük ide az évzáró vacsorát. A hely kicsit zsúfolt, de nagyon hangulatos. A zsúfoltság csak első látásra rémisztő, amint elhelyezkedik az ember és megkóstolja az ételeket, többé eszébe sem jut. Az ételek változatosak és finomak, a grill választékot több szakács, több vaslapon süti, ezért nem kell sokáig várni. az édességek prémium minőségűek.
A felszolgálókat nem kellett keresni, folyamatosan lesik a vendégek kívánságait, segítőkészek. A páromnak vittem haza vacsorát. Külön étlapot kaptam, amiről választhattam. A konyháról hozták fel egyenesen (NEM a menüasztalról), melegen tartó táskában. A fizetési módot külön megválaszthattam, nem írták elő, hogy csak kézpénzben. Az adag majdnem kétszemélyes volt, nagyon ízletes, az ára pedig szinte elhanyagolható. Sűrűn ünnepeltek születés és névnapot, de egyáltalán nem volt zavaró, sőt! A dohányzóhely teljesen külön van az étteremtől. Le lehet ülni, még takaró is van, hogy ne fázzunk, és még egy folyamatosan fűtött kondérból forralt bort is ihatott a vendég kedve szerint. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ételek / Italok: |
Kiszolgálás: |
Hangulat: |
Ár / érték arány: |
Tisztaság: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni zizimazsi felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.