Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom bemutatkozása
Az Abacus Business & Wellness Hotel ****superior egy új, innovatív üzleti és wellness szálloda Budapest közelében, mely a legmodernebb, intelligens konferenciatechnikával, a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással és világszínvonalú spa és wellness birodalommal rendelkezik.
Egy éjszakát tartózkodtunk, a szoba nagyon jó volt, delux lakosztályban voltunk. A teraszra én egy napozóágyat is tennék, de egyébként nagyon tetszett. Ár érték arányban, egy éjszakás ár szerintem magas, illetve mi 17 óráig voltunk, és ebbe a 9000 Ft plusz költségbe, egy ebédet még bele tehettek volna.
Az étel kiváló volt, a kinti Jacussi-nál viszont nem működik minden fúvóka erre azért oda kéne figyelni, főleg ilyen ár mellett. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük.
Egy tipikus céges csapatépítő hotel. Kb. 25 km-re fekszik Budapest határától, a kijutás időigénye forgalomfüggő. A faluban nincs semmilyen látnivaló, így itt praktikusan megvalósulhat a vezetők vágya, hogy a tréningező kollégák ne járkáljanak ki, itt a környéken úgysem találnak semmit, ami miatt érdemes lenne elhagyni az objektumot.
A hotel 4 csillagos besorolást kapott. Modern, sok üvegfelülettel, meleg barna színvilággal, szép bútorzattal. A konferenciaterem megvilágítása, hőmérséklete és szellőzése megfelelő volt. A személyzet főleg fiatalokból állt, kedvesek, barátságosak, segítőkészek voltak, igaz, extra igények nem merültek fel. Bár volt egy kis játszósarok, gyerekekkel nem jönnék ide. A wellness részleget nem volt alkalmam kipróbálni, de van egy 25 m-es úszómedence, 2 kültéri jakuzzii, szauna, gyerekmedence, gőzkabin, illetve fitness terem is. Az étkezés az elvárásainknál gyengébb volt, bár sokféle étel közül lehetett választani, de összességében eléggé egysíkú, íztelen volt. A wifi megbízhatóan működött.
Két 12 évesgyerekkel töltöttünk 5 éjszakát a hotelben. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. Bármilyen kérdéssel,kéréssel fordultunk hozzájuk készségesen segítettek. Talán egy kinti medence még tökéletesebbé tenné a pihenést. Az ételválaszték bőséges volt,mindenki talált kedvére valót,még a válogatós fiú unokám is. Köszönjük a vendéglátást.
Lányomék ajánlották ezt a hotelt, mert jó kikapcsolódás volt a 4 tagú családnak. Valóban jó választás volt. Mi is jól éreztük magunkat a csodálatos környezetben található szállodában. Kedves személyzet, finom ételek vártak bennünket. Tiszta vizű wellness részleg igazi élmény volt. Egyetlen dolgot hiányoltunk, az az, hogy nincsenek szabadtéri medencék. Ide bármikor visszamennénk.
Nyereményúton jártam itt másodmagammal. Vonattal érkeztünk, kis segítséggel megtaláltuk a Hotelt. Rendezett, szép és tiszta község közepén találtunk rá. Érkezésünkkor is sokan voltak, de eloszlott a vendégsereg, nem volt zavaró a sok ember. A szobába semmi külső zaj nem hallatszott be. (4.
emelet) Minden tiszta, tágas, praktikus volt, az étkezésekkor a bőség zavarával küzdöttünk. Alig tudtunk választani a rengeteg finom falat közül. (Így nem értem, akik negatív véleményt írtak az étkezésről. ) A wellness rész nem túl nagy, de mindkét nap találtunk magunknak helyet a folyamatosan működő medencében. A reggeli és vacsora között egyszerű ebédet is kaptunk, levest és tésztafélét. A községben tett kisebb sétákon kívül autó hiánya és az idő rövidsége miatt nem tudtunk a környéken szétnézni, pedig lett volna látnivaló. Egyszóval jó volt.
Céges rendezvényre érkeztünk. A szobákra várni kellett egy-két kollégának, a szobába bekészített pohár és a TV-n is állt a por. :( Na és most jön a java: a kaja rémes volt, az egyik kollégám rosszul lett a vacsorától, az ételek egy része brutálisan elsózva, a több napos májas illetve felvágottak látványa nem volt túl ínycsiklandó.
De volt jó is ezért nem csak egy csillagot kap tőlem. A szobában az ágy kényelmes volt, a fürdő tiszta, leszámítva a port, a szoba is tiszta volt. A csapatjátékok illetve a bórkóstoló NAGYON jó volt.
Céges konferenciára jöttünk párommal, kellemes meglepetés volt a szálloda. A belső kialakítása és a wellness részleg tükrözi teljes mértékben a 4 csillagot. Amikor időnk engedte a wellness részlegen pihentünk, a szaunákat barátokkal vettük igénybe akik szintén a konferenciára érkeztek. Tökéletes helyszíne akár egyéni és csoportos kikapcsolódásra is!
Jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Tiszták voltak a szobák, kedves,segítőkész volt a személyzet, az ételek is kifogástalanok voltak.Nagyon különleges ételek voltak a vacsoránál. A wellnessnél annyit hiányoltunk, hogy lehetett volna még pluszban egy melegvizes medence. De szép volt a wellness részleg is.
májusban voltunk a férjemmel a hotelban. A város kicsi,de nagyon rendezett. A hotel modern ,tiszta,rendezett nagy befogadóképességű. A személyzet kedves,segítőkész, udvarias. Az ételek kifogástalanok voltak,és nagy volt a választék. A wellness egy kicsit kicsi volt a hotel nagyságához képest,de "sok jó ember kis helyen is elfér" csak akarni kell.
Nagyon tetszett a hely, az étel abszolút kiváló volt, a személyzet pedig nagyon figyelmes és kedves. Nem tudtuk úgy lerakni az evőeszközt, hogy másodperceken belül ott ne legyen egy felszolgáló elvinni az üres tányért.
A wellness is szuper volt, masszázst és manikűrt is kipróbáltam, mindkettő remek volt, nagy finom gyümölcsturmixokat lehetett inni a wellness részlegen, ezen szolgáltatások árai teljesen korrektek voltak (sok szállodában ezek az árak el vannak szállva) és mindent lehetett a szobaszámlához írni, a végén pedig SZÉP kártyával fizetni (nekem ez is fontos szempont volt). Sok vendég volt, mégis mindig mosolyt, udvariasságot, és maximális figyelmet kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár