Ivánséf étterem értékelései

Értékelései
5
8
24
13
0
0
304

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ivánséf értékeléseit!

Olvasd el Ivánséf étterem értékeléseit!

Ivánséf értékelései

Három év után, változatlan. -

Vakvarjú Beach Bistro Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 20.
A gyerekeim itt rendezték három éve, a 70. születésnapomra a meglepetés ebédet. Újszerű volt, és remek, pedig én is 50 évet töltöttem a szakmában. Most egy kissé eltolódva, (a fiam külföldön volt) hármas születésnapot tartottunk. Mert addigra a vejem is ünnepelt lett. Meglepetten láttam, hogy duplájára bővült a csupa kerthelységes étterem, ami bizonyára jelent valamit.
Megosztom
Egy régi étterem-új néven! -

Pampuska Kisvendéglő Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már jeleztem a szerkesztésnek, hogy ez az étterem, 2008-óta, Pampuska-néven működik. Minden esetre most itt lelzem a véleményemet. Nem egy elegáns hely, de nagyon tiszta, remek étlappal és ételekkel, valamint barátságos kiszolgálással egyben. Sőt, a tálalási mód is elegáns, az adagok kielégítőek. A fizetés is lehet kp. vagy kártya, ami nincs mindenhol.
Megosztom
Testvérek, ünnepelnek. -

Baross Vendéglő Budapest

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Ismét egy olyan esemény, ahol a vendéglátás mellett, örömmel voltunk együtt. Az Öcsém születésnapja, pár nap különbséggel van a Hugom nevenapjától. Ráadásul, a közelgő karácsonyi ünnep miatt, mindnyájan a családdal leszünk elfoglalva, így indokolt volt ismét egy jó hangulatú együtt ebédelés. Az telek minősége már többször ki lett próbálva, így nem csalódtunk, a hangulat meg a szokott volt.
Megosztom
Márton napi libaságok, Erzsébet napjára! -

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 19.
Már nem először teszteljük le a Tanyacsárda libaételeit, de még sohasem okozott csalódást. Most a sógornőmet láttuk vendégül, Erzsébet napja alkalmából. Remek ételek, italok voltak terítéken. Bizonyosan, nem utoljárra jártunk itt. És mint az első két kép is tanusítja,45 éve működik, és már három éve is az itteni közönség kedvence volt, de ma sem vesztett semmit a fényéből.
Megosztom
Két születésnap, egy új helyen. -

Buda Gourmet Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Többször voltam már Óbudai helyeken, sőt 20 éve nekem is volt itt éttermem. Sőt tavaly is itt tartottuk a kislányom és vejem születésnapját, egy másik helyen. Most is Ők választottak helyet és nem csalatkoztunk. Egy elegáns, terjedelmes, kényelmes étterembe tértünk be. Az étterem, svédasztalos jellegű, remek választékkal,kitűnő italkínálattal,és udvarias kiszolgálással.
Megosztom
Egy hazatérés apropóján. -

Pozsonyi Kisvendéglő Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma, ismételten ezt az éttermet kell említenem. A klarinétművész fiam, másfél hónap után jött haza Amerikából, és a találkozás miatt és a vacsoraidő miatt is örömmel volt együtt a családom. Én a szokásos maceszgombóc húslevest ettem, talán már féltucatszorra, mert isteni. Az unokám, babgulyást, mert az a kedvence, a fiamék meg brassóit, amit szintén jól csinálnak.
Megosztom
Kétszer is, egy hónapban! -

Maru Tanya Kisvendéglő & Söröző Budapest

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 6.
Úgy hozta az élet, hogy egy hónap alatt, kétszer is betértünk, ebbe a kicsiny de remek étterembe. Ilyenkor, jól esik a teraszon, de belül is van hely. Az étlapja választékos, a minősége remek, és a mennyisége is bőséges. Ezért is jöttünk másodszor is a családommal, de még bizonyosan nem utoljárra.
Megosztom
Nincs minden a nevében! -

Hanna Kóser Étterem Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27.
Az igazság az, hogy vasárnap, a Zsidó Kultúrális hét megnyitása, a 4. Sólet fesztivállal kezdődött. A Kazinczy utca egy része, le volt zárva, a sok sóletes sátor miatt. Én a barátaimmal, tapasztalatom alapján, a Hanna udvarán ettünk, mert az volt a legjobb. Nem dicsekszem vele, hogy 33 évvel ezelőtt, ot voltam séf, mert az már történelem.
Megosztom
Egy gyors családi randevú. -

Cafe Frei - Aréna Plaza Budapest

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 26.
Az unokahúgom és férje, villámlátogatáson voltak itthon Londonból. A kismama, orvosi vizsgálatra jött haza. Gyorsan összerántottam a testvérét, és az apjáékat, egy kis beszélgetésre. Igazán finom kávét ittunk, bár abból a kínálatból, még választani is nehéz. A lényeg viszont, hogy kicsit együt voltunk, mielőtt visszautaztak.
Megosztom
Ismét egy közös, Apa-Fia-születésnap. -

Kilenc Sárkány Étterem Budapest

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 4.
Két személyre foglalt a fiam, de miután nem volt hely, rugalmasan egy külön kisterem nagy aszatalához vezettek. Remek ételeket ettünk, előételtől főételi, vegyesen. Remekül éreztük magunkat, de idő hiányában, csak egy fotót készítettem. Ezen látni a választékot, de mondhatom, minden remek volt.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX