Ivánséf étterem értékelései

Értékelései
5
11
28
15
0
0
326

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ivánséf értékeléseit!

Olvasd el Ivánséf étterem értékeléseit!

Ivánséf értékelései

Egy 70. éves szülinapja. -

Pozsonyi Kisvendéglő Budapest

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már nem először írok erről a Pozsonyi kisvendéglőról, mert bár messze lakunk töle, de az ételei és a hangulata miatt, már vagy az ötödik születésnapot tartjuk itt. Most a hugomét, az öcsémmel. A menüben a méltán híres maceszgombóc húsleves volt a nyitó, és utána egy óriási hagymás rostélyos, és borzacska. Ezt már többször teszteltem.
Megosztom
Családi ebéd, egy születésnapos emlékére. -

Ürömi Hütte Üröm

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kissé a várostól távoleső, új étteremben jártunk, de nem bántuk meg.Autóval a centrumból 15 perces út, és nagy parkolója is van. Pizzázóként hirdetik, de jó pár különlegesség is szerepel az étlapon. Remek kiszolgálás volt, az ételekben nem csalódtunk, és összességében, jól éreztük magunkat. Valószínű, hogy még fogunk itt megfordulni.
Megosztom
Egy közel hatvan éves barátság, margójára. -

Tompos Étterem Keszthely

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Jövőre lesz 60 éve, hogy egy gyönyörű, de nehéz szakmát választottunk, a szakácsságot. Azután az élet különböző helyekre sodort, de 50 év, kemény munka után, nyugdíjba vonultunk. A barátság meg megmaradt, és időnként, meglátogatunk egy egy helyet, ahol jól lehet enni, (úgy, hogy kiszolgálnak) és elbeszélgetve, jól érezzük magunkat.
Megosztom
Családilag, látogatás egy új helyen! -

Öreg Sam Sörkert & Étterem Szombathely

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Egy barátunkat lázogatva, aki 43 év után, ment le Pestről, közelebb a rokonokhoz, jutottunk el, ebbe a kis családias étterembe. Remek pár órát töltöttünk itt, még hozzá finom ételeket kipróbálva. Minden adag normál volt, a tálalás remek, és még egy két új étel is kipróbálásra került. Bizonyára még előfogunk fordulni, mert minden jó volt, és valóban egy családias légkör volt, mint a hirdetésében.
Megosztom
Három év után, változatlan. -

Vakvarjú Beach Bistro Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 20.
A gyerekeim itt rendezték három éve, a 70. születésnapomra a meglepetés ebédet. Újszerű volt, és remek, pedig én is 50 évet töltöttem a szakmában. Most egy kissé eltolódva, (a fiam külföldön volt) hármas születésnapot tartottunk. Mert addigra a vejem is ünnepelt lett. Meglepetten láttam, hogy duplájára bővült a csupa kerthelységes étterem, ami bizonyára jelent valamit.
Megosztom
Egy régi étterem-új néven! -

Pampuska Kisvendéglő Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már jeleztem a szerkesztésnek, hogy ez az étterem, 2008-óta, Pampuska-néven működik. Minden esetre most itt lelzem a véleményemet. Nem egy elegáns hely, de nagyon tiszta, remek étlappal és ételekkel, valamint barátságos kiszolgálással egyben. Sőt, a tálalási mód is elegáns, az adagok kielégítőek. A fizetés is lehet kp. vagy kártya, ami nincs mindenhol.
Megosztom
Testvérek, ünnepelnek. -

Baross Vendéglő Budapest

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
Ismét egy olyan esemény, ahol a vendéglátás mellett, örömmel voltunk együtt. Az Öcsém születésnapja, pár nap különbséggel van a Hugom nevenapjától. Ráadásul, a közelgő karácsonyi ünnep miatt, mindnyájan a családdal leszünk elfoglalva, így indokolt volt ismét egy jó hangulatú együtt ebédelés. Az telek minősége már többször ki lett próbálva, így nem csalódtunk, a hangulat meg a szokott volt.
Megosztom
Márton napi libaságok, Erzsébet napjára! -

Öreg Tanyacsárda Étterem Lajosmizse

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 19.
Már nem először teszteljük le a Tanyacsárda libaételeit, de még sohasem okozott csalódást. Most a sógornőmet láttuk vendégül, Erzsébet napja alkalmából. Remek ételek, italok voltak terítéken. Bizonyosan, nem utoljárra jártunk itt. És mint az első két kép is tanusítja,45 éve működik, és már három éve is az itteni közönség kedvence volt, de ma sem vesztett semmit a fényéből.
Megosztom
Két születésnap, egy új helyen. -

Buda Gourmet Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Többször voltam már Óbudai helyeken, sőt 20 éve nekem is volt itt éttermem. Sőt tavaly is itt tartottuk a kislányom és vejem születésnapját, egy másik helyen. Most is Ők választottak helyet és nem csalatkoztunk. Egy elegáns, terjedelmes, kényelmes étterembe tértünk be. Az étterem, svédasztalos jellegű, remek választékkal,kitűnő italkínálattal,és udvarias kiszolgálással.
Megosztom
Egy hazatérés apropóján. -

Pozsonyi Kisvendéglő Budapest

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma, ismételten ezt az éttermet kell említenem. A klarinétművész fiam, másfél hónap után jött haza Amerikából, és a találkozás miatt és a vacsoraidő miatt is örömmel volt együtt a családom. Én a szokásos maceszgombóc húslevest ettem, talán már féltucatszorra, mert isteni. Az unokám, babgulyást, mert az a kedvence, a fiamék meg brassóit, amit szintén jól csinálnak.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX