Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Ivánséf
8290387
Országjáró - 13 városban járt már1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 387 feltöltött kép
Fotói
387 fotó
Itt járt már

Ivánséf adatlapja

37Értékelés
8
29
0
387
Bemutatkozás
Szepesi Iván vagyok,ma már nyugdíjas. Aktív koromban szakács voltam, 50 éven keresztül, melyből 30 évet, mint séf töltöttem be, különböző neves szállodákban, éttermekben, itthon és külföldön.Szeretek enni, főleg magyaros ételeket, de mindenre vevő vagyok a kóstolás szintjén. Ma már kevesebbet tudok enni mint ifjabb koromban, de ma is a kedvenc helyem a Trófea Újbuda, ahol a jó minőségen kívül, számtalan ételt kóstolhatok.
Így utazok, így járok étterembe
Ma, mint nyugdíjas, kevesebbet tudok utazásokra költeni. Az előtt évente 3-4 alkalommal is utaztam, melyből egyszer mindig külföld volt az úti cél. Mostanában csak kétszer, egyszer rokon látogatásra külföldre, és egyszer hazai gyógy és welness szállodába. Étterembe, főleg alkalmakkor, és akkor is ahova meghívást kapok. Így tudok több helyről is véleményt alkotni.
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyógyvízben ázó  •  Kíváncsi
Regisztráció2016.04.20
Utoljára itt2022.09.16

Néhány kiemelt értékelés

2022. szeptember 16.családjával járt itt
Én mint tősgyökeres vendéglátós, rengeteg helyen fordultam meg. A lényeget tekintve, minden egyben jó volt, csak kissé szegényes. De ez az ár/érték arányban megmutatkozott. Szolid hely ami nem változtat azon a tényen, hogy a gyógyvíz, viszont remek volt.
4Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
4Étkezés
4Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd -
Még több kép (7 db) >>
Kiváló 2018. április 22.gyerekekkel járt itt
Régesrégi kolléga az étterem tulajdonosa, Rosenstein Tibor, bár az életben nem sikerült találkoznunk. Az éttermét, hírből ismertem, De amígy én hosszú éveket ccsináltam a kóser konyhát, az Ő vendéglője, csak zsidó identitású! Most volt alkalmam, a fiam meghívására ki is próbálni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest - Rosenstein Vendéglő Budapest -
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2020. június 3.családjával járt itt
A karantén után, szerencsére még időben, újra szülinapot ülhettünk, egy még ismeretlen, de remek helyen. Ez az Ürömi Hütte volt. Igaz, hogy zömmel remek pizzákat árulnak, de mi találtunk egy jó pár sültet, amihez hozzá vagyunk szokva. Többek között, egészben sült grill csülök, pácolva sütött oldalas, csirkecomb,(gyereknek) vagy a sült kacsacomb, káposztás csuszával.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm - Ürömi Hütte Üröm -
Még több kép (14 db) >>