Mufti szállás értékelései

Értékelései
16
14
1
21
0
1
142

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mufti értékeléseit!

Olvasd el Mufti szállás értékeléseit!

A golf a lényeg, de a spa is nagyon jó -

Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürdô

2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár itt szinte minden a golfról szól, nem elhanyagolható a spa részleg sem, mely tágas, nagy, sokoldalú. Két 38 fokos gyógymedence, egy nagy élménymedence sok élményelemmel, úszó medence, kinti medence, szauna, gőz, és ami nem elhanyagolható nagyon sok (számolásom szerint több mint 120 nyugágy, mindig van üres, még teltház esetén is.
Megosztom
Kellemes csalódás volt az Erkel -

Hunguest Hotel Erkel Gyula

2018. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ittjartam oldalon olvastam elég csúnyákat erről a szállodáról. Szerencsére ezek rémértékelések voltak. Nagyon jó szálloda az Erkel. A Dürer szárnyban voltunk, a szobák hibátlanok, felújítottak, nagy terasszal, kényelmes ággyal. Egyetlen apró hiba, nem volt szék a szobában az asztal mellett, a fotelt kellett húzogatnom, ha írni akartam.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szálloda épülete nagyon impozáns, domboldalon áll (lehet, hogy a természetet egy kicsit elcsúfítja) pazar kilátással a sódombokra. Legalábbis a superior plus szobákból. Egyszerű a szobák berendezése, de praktikus, tágas, nagy terasz, sok hely van a pakolásra.
Megosztom
Majdnem tökéletes, csak... -

Cascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
A hotel belső látványa, a fogadó tér, az étterem, a szobák nagyon elegánsak. nekem ugyan nem tetszett, hogy a mosdó egy légtérben (egy üvegfallal félig elválasztva) van a szobával, mert korábban kelek, mint a párom, és felébresztettem volna, ha elkezdek mosakodni, fogat mosni, borotválkozni. De erre mondhatják azt is, aludjak addig, amíg a másik.
Megosztom
Itt még mindig minden tökéletes -

Hotel Aphrodite Zalakaros

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két évvel ezelőtt a Venusról írtam értékelést, egy épületben van a két hotel, azonos a wellnes és az étterem. Az eltelt két év óta a minőség nem változott, továbbra is nagyon kellemes hely pihenésre a hotel. A szobák csendesek, zajok nem hallatszanak át a szomszédból, tágas, tiszta, kényelmes, mindennel felszerelt. recepció, egyéb személyzet figyelmes, kedves.
Megosztom
Hibátlan szálloda, élmény volt a pihenés! -

Wellness Hotel Katalin Gyenesdiás

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 8.
Hibátlan hotel, minden a helyén van. Gyönyörű szép park a belső udvarban a kültéri medence körül, látványos belső építészet, kényelmes szép szobák,kiváló wellness rész, mely reggel héttől este kilencig úgy működik, hogy az élmény elemek szinte folyamatosan mennek, a szauna már hét órára felfűtve, tágas tér, ha sokan vannak akkor sincs zsúfoltság.
Megosztom
Négycsillagos színvonal, három csillag áron -

Venus Hotel Zalakaros

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotel nagyon rendben van. A személyzet kedves, figyelmes. A szobák tágasak, tiszták, a terasz nagy. Az étkezések élményszámba mentek. Valóban minden házi, főleg a füstölt áruk a reggelinél és a vacsoránál is. A disznósajt, a sonka, a szalámik, szalonnák, nos ezek nem a multiktól származnak, minden olyan, mint otthon disznóvágáskor.
Megosztom
Tökéletes szálloda -

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem találtunk hibát a Pelionban. A szobák tágasak, gyönyörű a kilátás a parkra és a strandra, személyzet varázslatosan segítőkész, udvarias. nem lehet unatkozni, nagy a vízfelület, sok az élményelem a wellness medencékben, ezen felül a sportolási lehetőség is nagy, ráadásul élvezni lehet az egyedülálló gyógybarlangot is.
Megosztom
Magyarország legjobb wellness szállodája -

Naturmed Carbona Hotel Hévíz

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Harmadszor voltam a Carbonában, nem tudom, szabad-e több értékelést írni ugyanarról a helyről, de ha igen, akkor megismétlem márciusi véleményemet. Tökéletes! Hibátlan! Igaz, nem olcsó, de itt valóban reggel 7 órától este 9-ig működik folyamatosan minden a wellnessben, és a medencéjük kifogástalan a kétszer hatos beállással.
Megosztom
Kiválló szálloda, de a nagyságához kicsi a wellnes részleg. -

Palace Hotel Hévíz

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pazar belső építészet a szálloda kialakításában,az átrium és a körbe gang, mint a régi nagy bérházakban,csak persze a 21. század,és az udvarban nem ecetfa nő,hanem csodás karácsonyi díszítés. Tágas, szép szoba. Az étkezések mind a reggelinél, mind a vacsoránál élmény, köszönet a séfnek és mindenkinek. Nagy és változatos kínálat, ízek finomak.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX