2019. március 30.a párjával járt itt 55A közeli szórakoztató színházi előadási előtt tértünk be ide egy kávéra. A kiszolgálás gyors volt és kedves, a kávé finom. Többször jártunk már itt, mindig sokan vannak. A hely hangulatos, kényelmes berendezéssel. Kávézás közben el lehet nézegetni a közeli plázába áramló tömeget. Nem ad többet, de kevesebbet se, mint ami elvárható egy ilyen kávézótól.
2019. március 30.a párjával járt itt 45 A közeli szórakoztató színházból hazafele menet szoktunk itt megállni elvitelre vásárolni. Este 9 után tértünk be és annyian voltak, hogy 1 db elviteles hamburgerre kb 15 percet vártunk. Ez nem volt gond, tekintve hogy frissen készült és nem átlagos gyorséttermi minőséget kap az ember.
Sosem vásárolunk menüben, mert nem lehet elfogyasztani azt a mennyiséget, ez szintén pozitívum.
2019. március 30.a párjával járt itt 45Ha a közeli szórakoztató színházba jövünk, ide szoktunk betérni ebédelni évente párszor. Az adagok nagyok, finomak, sokkal jobban jár velük az ember, mint a környékbeli gyorséttermekkel. Mindig friss volt, amit ettünk, tiszta, rendezett kiszolgáló térrel. A kiszolgálással sosem volt gond és gyorsan halad. Külön plusz, hogy vannak fenntartott ülőhelyek a saját vendégeiknek.
2019. február 11.gyerekekkel járt itt 35 Többször jártunk már itt, akkor nem volt gond. Kifejezetten jó kezdeményezésnek tartom például a Dumaszínházat. Most egy családi ebédre mentünk el, azonban a helyszínen szembesültünk, hogy nincs fűtés egy meghibásodás miatt. Persze, előfordulhat ilyen, azonban egy téli hónapban, előre foglalás esetén úgy vélem értesíteni kellene a vendégeket, hogy mire számítsanak.
Tele volt a hely ünneplő társaságokkal, mindenki kabátban ülve ette a forró levest melegedést remélve. Habár a felszolgálással, ételekkel nem volt gond, az, hogy kint melegebb volt mint odabent sajnos rányomta a bélyegét az egész napra. Ezek után egy darabig biztos nem jövünk.
2018. december 8., kollégákkal járt itt 45Pár éve nyaraltam már itt, most szakmai célból érkeztem ide. A hely azt nyújtja, amit vártam. Szép környéken helyezkedik el. Mindennel meg voltam elégedve, az ételek finomak voltak, de semmi sem volt kiemelkedően jó. A wellnesst most nem volt alkalmam kipróbálni. Rövid tartózkodásra tökéletes, nyaralni nem tudom eljönnék-e újra ide, mert nincs sok minden látnivaló.
2018. november 26.a párjával járt itt 55 Ár/érték arányban a legjobb ebben a bevásárlóközpontban. Az árak és az ételek minősége felveszi a versenyt a hasonló kategóriájú gyorséttermekkel, sőt, talán még jobb is például a zöldséges tésztában van is zöldség és nem kevés. A kiszolgálás mindig kedves és mosolygósak az eladók.
Az étkező helység közös a többi étteremmel, így annak tisztaságáról vagy annak hiányáról nem ők tehetnek.
2018. november 25.a párjával járt itt 55Egy rövid hétvégét töltöttünk itt. A környezet nagyon szép,külön hangulatot ad a filmeket idézö kapu és a behajtó út. A hotel belsö tere is nagyon kellemes,föleg a begyújtott kandallóval. Az ételek nagyon finomak,bár a leves lehetett volna melegebb. A személyzet nagyon kedves.
2018. november 13., kollégákkal járt itt 55Gyors munkaebédre ugrottunk be ide a közelben tartott konferenciáról. A business menüt választottuk. Nagyon finom volt, a csirke kifejezetten jól volt megsütve. Ár/érték arányban megfelelö. Furcsa volt,hogy hiába hétköznap délben jártunk ott,több asztal le volt foglalva.
2018. október 29.a párjával járt itt 55 A közelben voltunk egy előadáson, ez alapján választottuk ezt a hotelt egy kuponos akció keretében. Az elhelyezkedése alapján tökéletes, parkolni korlátozott számban lehet a mélygarázsban (kis autók előnyben). Ár-érték arányban megfelelő, a személyzet nagyon kedves, a szoba tágas volt.
Kifejezetten ajánlom a reggeli igénybevételét, nagyon finom változatos és igen kreatívan volt tálalva, sok 4 csillagos hotelben nem láttam ilyen színvonalat.
2018. október 13.barátokkal járt itt 45A munkahelyemhez közel van, így esett erre a választásom. Az ár/érték arány tökéletes, a normál adag bőven elég. A hely nagyon autentikus, a kiszolgálás kedves volt. Csúcsidőben dél fele nagyon sokat vannak, de nem volt gond a sorbanállással. Az étel hozza az ilyen stílusú étkezdék szintjét, talán kicsit zsírosabb és a zöldséges tésztában kevesebb volt a zöldség.
33 fotózott hely / 3 oldalon