2025. november 26.a párjával járt itt 55 A szállodáról nem tudok írni mivel mi csak a wellness részleget használtuk, ajándékba kaptunk ide egy wellness kupont. Érkezésünkkor a recepción nagyon kedvesek voltak és útba igazítottak. A wellness részlegen is hasonló fogadtatásban volt részünk. A medencék nem túl nagyok, de szépek és tiszták.
Nagyon tetszett, hogy több finn szauna is van, infra szauna, gőz kabin, aroma kabin stb. Minden szép és tiszta. Kellemes szauna szeánszokon is részt vettünk. Külön öröm, hogy a szaunák előtt biztosított volt a folyadék pótlás és kis gyümölcs tálakkal a vitamin pótlása. Nem volt nagy tömeg, tudtunk pihenni is. Nagyon tetszett, valószínűleg még vissza térünk.
2025. október 17.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családdal voltunk itt egy hétvégét és nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon tetszett, az ellátás jó volt. Az élményfürdő sem volt rossz, de más hasonló jellegű szállodához képest csak egy közepes szintű.
2025. szeptember 10.a párjával járt itt 55Házassági évfordulónk alkalmából a feleségem meghívott ide vacsorázni. Kedves és gyors kiszolgálás, nagyon, finom ételek. Kellemes halk zene, szép tiszta környezet.
2025. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 35 5 napot töltöttünk el itt. A szobákban nincs klíma, csak egy ventilátor, ami hangos volt és kevés ilyen melegben. A reggelik és a vacsorák finomak voltak és elégségesek, csak az utánpótlásuk akadozott egy kicsit, mondjuk ez betudható annak, hogy szerintem elég kevés volt a pincér. A wellness részleg kicsi, koszos és büdös volt, nagyon ráférne már egy felújítás.
Így, hogy szinte, csak aludni mentünk a szállodába, így vállalható volt, de valószínűleg nem leszünk itt visszatérő vendégek.
Érdekes
2025. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 45Szép, tiszta és modern strand. Itt létünk idején -hétköznap- szerencsére nem voltak sokan, mivel nem túl nagyok a medencék. Az uszoda, az öltöző, a strand rész is modern, tiszta és nagyon szép. A büfé árai inkább a balatoni árakat idézik, de legalább a kaja finom volt és a kiszolgálás is jó volt!
2025. június 9., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kör biciklizés fáradalmai után itt étkeztünk . Nagy a választék, az ételek finomak és hatalmas adagok. Az ára lehetne alacsonyabb is, de nem nevezhető túlárazottnak. De kárpótol a minőség és a mennyiség. Kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Többször voltam már itt, valószínűleg legközelebb is betérünk ide!
2025. június 7., kollégákkal járt itt 15 Kollegáimmal szerettük volna biciklivel körbe tekerni a Tisza tavat, majd itt ebédelni. Beálltunk a parkolóba, majd megkérdeztem a recepción a hölgyet, hogy maradhat- e itt az autónk amíg tekerünk egy gyors kört , mert utánna itt szeretnénk ebédelni? A recepciós hölgy azt mondta, hogy természetesen maradhat.
Kimentem az autóhoz, hogy akkor levesszük a bicikliket és indulunk, ekkor jött egy 70 év körüli "úriember" aki mondta, hogy menjünk ki onnan, mert ez a parkoló csak a szállóvendégeké és biciklizzünk máshol. Hiába mondtuk, hogy itt szeretnénk ebédelni, őt nem érdekelte, folyton csak azt mondta, hogy menjünk kifele és biciklizzünk máshol. Az igazsághoz hozzátartozik az is hogy a kb 15 parkolóban kb 3 autó állt, később is a volt 3-4 szabad hely. Így az ebéd is máshol lett elfogyasztva. Voltunk már itt a családdal a panzióban is, volt, hogy megálltunk itt ebédelni, de soha többé nem megyünk ide, sőt, a nagyfokú negatív hozzáállás miatt senkinek nem ajánlom ezt a helyet.
2025. május 20.a párjával járt itt 55 3 napot töltöttünk el itt a nejemmel és jól éreztük magunkat. Szép , tiszta és tágas szobát kaptunk. Teljes ellátás volt a csomagban. Reggeli, ebéd és a vacsora is svédasztalos volt. Az ételek nagyon finomak voltak, minden időben volt pótolva. Külön pozitívum volt, hogy a rántotta, tükörtojás,gofri frissen készítették a reggelinél.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész ( még a nehezebb esetekkel is). Maga a hely gyönyörű. Nem voltak túl sokan, így a wellness részlegen sem volt tömeg. Ami negatívum volt és ezt többen is szóvá tették, hogy egy picit hideg volt a medencék mellett és az egy működő szauna sem érte el a kiírt hőmérsékletet. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, valószínűleg még visszatérünk ide.
2025. április 18.gyerekekkel járt itt 45 3 napot töltöttünk el itt a családdal. Szép, tiszta szálloda, kellemes wellness részleggel. Nagy fürdő részlegének köszönhetően nincs zsúfoltság. Szomorúan tapasztaltam, hogy az ingyenesnek hirdetett wellness szolgáltatásba nem fér bele a szauna használat csak külön térítés ellenében, más Hunguest hotelben ezt eddig nem tapasztaltam.
A reggeli és a vacsora finom volt, de nem nevezhető kiemelkedőnek, ettől függetlenül mindenki talált a fogára valót. Első este vacsoránál kb. 40 fok volt az étteremben, de másnap már kellemes hőmérséklet várt. Ami zavaró volt, hogy reggel fél kilenckor a a takarító személyzet a folyosón és a szomszédos szobákban porszívóztak és beszélgettek, ami eléggé behallatszódott. Ettől a pár kellemetlenségtől eltekintve jól éreztük magunkat.
2024. november 24.a párjával járt itt 45Véletlenül tévedtünk ide, de ha már itt voltunk megebédeltünk. Nagy meglepetésemre a rendeléstől kb. 5 percen belül ki is hozták az ételeket, amik nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt és udvarias.