2025. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 35 5 napot töltöttünk el itt. A szobákban nincs klíma, csak egy ventilátor, ami hangos volt és kevés ilyen melegben. A reggelik és a vacsorák finomak voltak és elégségesek, csak az utánpótlásuk akadozott egy kicsit, mondjuk ez betudható annak, hogy szerintem elég kevés volt a pincér. A wellness részleg kicsi, koszos és büdös volt, nagyon ráférne már egy felújítás.
Így, hogy szinte, csak aludni mentünk a szállodába, így vállalható volt, de valószínűleg nem leszünk itt visszatérő vendégek.
Érdekes
2025. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 45Szép, tiszta és modern strand. Itt létünk idején -hétköznap- szerencsére nem voltak sokan, mivel nem túl nagyok a medencék. Az uszoda, az öltöző, a strand rész is modern, tiszta és nagyon szép. A büfé árai inkább a balatoni árakat idézik, de legalább a kaja finom volt és a kiszolgálás is jó volt!
2025. június 9., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kör biciklizés fáradalmai után itt étkeztünk . Nagy a választék, az ételek finomak és hatalmas adagok. Az ára lehetne alacsonyabb is, de nem nevezhető túlárazottnak. De kárpótol a minőség és a mennyiség. Kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Többször voltam már itt, valószínűleg legközelebb is betérünk ide!
2025. június 7., kollégákkal járt itt 15 Kollegáimmal szerettük volna biciklivel körbe tekerni a Tisza tavat, majd itt ebédelni. Beálltunk a parkolóba, majd megkérdeztem a recepción a hölgyet, hogy maradhat- e itt az autónk amíg tekerünk egy gyors kört , mert utánna itt szeretnénk ebédelni? A recepciós hölgy azt mondta, hogy természetesen maradhat.
Kimentem az autóhoz, hogy akkor levesszük a bicikliket és indulunk, ekkor jött egy 70 év körüli "úriember" aki mondta, hogy menjünk ki onnan, mert ez a parkoló csak a szállóvendégeké és biciklizzünk máshol. Hiába mondtuk, hogy itt szeretnénk ebédelni, őt nem érdekelte, folyton csak azt mondta, hogy menjünk kifele és biciklizzünk máshol. Az igazsághoz hozzátartozik az is hogy a kb 15 parkolóban kb 3 autó állt, később is a volt 3-4 szabad hely. Így az ebéd is máshol lett elfogyasztva. Voltunk már itt a családdal a panzióban is, volt, hogy megálltunk itt ebédelni, de soha többé nem megyünk ide, sőt, a nagyfokú negatív hozzáállás miatt senkinek nem ajánlom ezt a helyet.
2025. május 20.a párjával járt itt 55 3 napot töltöttünk el itt a nejemmel és jól éreztük magunkat. Szép , tiszta és tágas szobát kaptunk. Teljes ellátás volt a csomagban. Reggeli, ebéd és a vacsora is svédasztalos volt. Az ételek nagyon finomak voltak, minden időben volt pótolva. Külön pozitívum volt, hogy a rántotta, tükörtojás,gofri frissen készítették a reggelinél.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész ( még a nehezebb esetekkel is). Maga a hely gyönyörű. Nem voltak túl sokan, így a wellness részlegen sem volt tömeg. Ami negatívum volt és ezt többen is szóvá tették, hogy egy picit hideg volt a medencék mellett és az egy működő szauna sem érte el a kiírt hőmérsékletet. Mindent összevetve nagyon jól éreztük magunkat, valószínűleg még visszatérünk ide.
2025. április 18.gyerekekkel járt itt 45 3 napot töltöttünk el itt a családdal. Szép, tiszta szálloda, kellemes wellness részleggel. Nagy fürdő részlegének köszönhetően nincs zsúfoltság. Szomorúan tapasztaltam, hogy az ingyenesnek hirdetett wellness szolgáltatásba nem fér bele a szauna használat csak külön térítés ellenében, más Hunguest hotelben ezt eddig nem tapasztaltam.
A reggeli és a vacsora finom volt, de nem nevezhető kiemelkedőnek, ettől függetlenül mindenki talált a fogára valót. Első este vacsoránál kb. 40 fok volt az étteremben, de másnap már kellemes hőmérséklet várt. Ami zavaró volt, hogy reggel fél kilenckor a a takarító személyzet a folyosón és a szomszédos szobákban porszívóztak és beszélgettek, ami eléggé behallatszódott. Ettől a pár kellemetlenségtől eltekintve jól éreztük magunkat.
2024. november 24.a párjával járt itt 45Véletlenül tévedtünk ide, de ha már itt voltunk megebédeltünk. Nagy meglepetésemre a rendeléstől kb. 5 percen belül ki is hozták az ételeket, amik nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt és udvarias.
2024. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 55Rövid hétvégét töltöttünk el a családdal itt ismét. Vissza járó vendégek vagyunk. Ritkán megyünk ugyanoda, de itt most voltunk kb 6. alkalommal, nem véletlenül.
A szobák tiszták és kényelmesek, az ételek finomak és bőségesek. A személyzet kedves és segítőkész.
A környéken rengeteg látnivaló és jók a programok.
Valószínűleg vissza térünk még ide!
2024. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 45 Harmadik alkalommal voltunk itt a családdal és 5 napot tartózkodtunk most. Minden elfogadható volt, az ételek finomak voltak, mindig pótolták időben. Ami most számunkra nagy csalódás volt, az a második este "beesett" busznyi Német nyugdíjas. Na innentől úgy éreztük magunkat mint a 90- s években a Balatonon, a külföldi vendég az isten, a magyar meg várjon a sorára.
Az addig teljesen jó nyaralásból így egy kicsit rossz szájízzel zártuk. Ezen kívül minden rendben volt, a szobák tiszták és kényelmesek, a személyzet ( egy pincéren kívül) kedvesek és segítőkészek.
2024. június 16.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A city rock fesztiválra jöttünk hétvégére párommal és ez tűnt a megfelelőnek. A szoba szép volt és tiszta, a személyzet kedves és segítőkész.
Egyedül a reggeli volt ami kicsit szegényes volt, nem túl változatos és sokat kellett várni arra, hogy után töltsék. Ettől függetlenül finomak voltak az ételek.