Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pihenés élményfürdőzéssel párosítva

Összegyűjtöttünk Nektek öt olyan szállodát, ahol egy lépés választ el a felejthetetlen élményfürdőzéstől.

Szállodák közvetlen átjárással a fürdőbe>>

 

Hunguest Hotel Forrás Szeged****

A Hunguest Hotel Forrás egyike azon hoteleknek, amely fürdőkomplexummal áll közvetlen összeköttetésben. A szálloda Szegeden, a Tisza partján várja vendégeit csodás kertvárosi zöldövezetben, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexum szomszédságában. A kényelmi és aktív kikapcsolódást biztosító szolgáltatások közül a vendégek biztosan találnak kedvükre valót, a fürdőkomplexum pedig egy 3.000 fő befogadására képes wellness-, élmény- és gyógyászati komplexum, amely a szórakozás, az aktív pihenés, a relaxáció és kikapcsolódás, a prevenció és regenerálódás, valamint a gyógyulás lehetőségével vár mindenkit korosztálytól függetlenül. Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

A szegedi Aquapolisban található az a 272 méter hosszú csúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.A szegedi Aquapolisban található az a 272 méter hosszú csúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.

A medencék mellett különböző spa-szolgálatások teszik teljessé a pihenést.A medencék mellett különböző spa-szolgálatások teszik teljessé a pihenést.



Colosseum Hotel Mórahalom****

A következő ilyen szálloda a Szegedtől 20 km-re található Colosseum Hotel, Mórahalmon. A hotel wellnessrészlegén 5 beltéri medencével, wellness szolgáltatások és kezelések széles választékával várja vendégeit, hogy igazi kényeztetésben legyen részük.
A szomszédos Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe pedig adott a közvetlen átjárás, ahol a felejethetetlen élményeket medencék, szaunák és spa szolgáltatások kínálata biztosítja, mindezt díjmentesen. Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

A Colosseum Hotel az egyik legnépszerűbb wellness szálloda hazánkban.A Colosseum Hotel az egyik legnépszerűbb wellness szálloda hazánkban.

A kül- és beltéri medencéknek köszönhetően garantált az élményteli időtöltés az egész családnak.A kül- és beltéri medencéknek köszönhetően garantált az élményteli időtöltés az egész családnak.



Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****

Nyugat-Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosában, a gyógyulás és feltöltődés egyik ideális helyszínéül szolgáló Sárváron találjuk cikkünk harmadik szállodáját, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort&Spa-t, ahol családias hangulat, garantált minőség és megannyi más élmény várja a pihenni vágyókat.
A testi lelki feltöltődést a szállodából egy zárt, fűtött folyosón, kényelmesen megközelíthető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló korlátlan belépő biztosítja, ahol különböző élménymedencék, exkluzív szauna világ, fitneszterem, valamint gyógy- és wellness szolgáltatások szolgáltatják a felejthetetlen élményt. Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

A sárvári fürdő 20 medencével és több csúszdával, illetve szaunaparkkal vár rátok.A sárvári fürdő 20 medencével és több csúszdával, illetve szaunaparkkal vár rátok.

Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégek a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást. Május elejétől szeptember végéig élvezhetik vendégek a kellemes hőfokú szabadtéri medencékben a lubickolást.



Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd****

Cikkünk negyedik szereplője Gotthard Therme Hotel & Conference az Őrség kapujában, Szentgotthárdon várja vendégeit mediterrán hangulatú fürdővel és három ország magas szintű gasztronómiáját bemutató konyhával.
A szálloda saját wellnessrészleggel nem rendelkezik, a vendégek számára a hotel közvetlen szomszédságában található St. Gotthard Spa és Wellness termálfürdő a különböző medencék, pezsgőfürdők, szaunák, különleges csúszdák, élménymedencék, wellness kezelések és sportolási lehetőségek által biztosítja a pihentető kikapcsolódást. A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

A Gotthard Therme Hotel & Conference vendégei számára közvetlen átjárást biztosít a fürdő területére.A Gotthard Therme Hotel & Conference vendégei számára közvetlen átjárást biztosít a fürdő területére.

Rengeteg programlehetőség vár rátok a csúszdák és izgalmas medencék mellett.Rengeteg programlehetőség vár rátok a csúszdák és izgalmas medencék mellett.



Hotel Castello Siklós****

Cikkünk utolsó szereplője a Siklósi Vár tövében található és a wellness és gasztronómia kedvelők, továbbá a gyermekes családok fellegvára, a Hotel Castello Siklós. A szálloda stílusos eleganciával, kíváló ízekkel, a Villányi borvidék boraival és kényeztető wellness kezelésekkel biztosítja a tökéletes kikapcsolódást élményét.
A hotellel közvetlen összeköttetésben álló siklósi Thermal Spa pedig izgalmas belső környezettel, különféle medencékkel, élményelemekkel, valamint szaunákkal és sportpályákkal kínál garantáltan kíváló szolgáltatást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tovább a szálloda ajánlataihoz>>

A siklósi Castello Hotel igazi paradicsom a családosoknak.A siklósi Castello Hotel igazi paradicsom a családosoknak.

A fürdőben 6 felnőtt medence és 3 gyermekmedence található, de szaunából sincsen hiány.A fürdőben 6 felnőtt medence és 3 gyermekmedence található, de szaunából sincsen hiány.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Itt az idő, hogy jobban megismerd a festői szépségű Veszprémet, mely dínókat rejtő állatkerttel, pezsgő kulturális élettel, kihagyhatatlan patakparti falatozással és történelmi időutazással csábít új kalandokra!
A gyerekek egyik kedvenc programja az állatkertek látogatása – és lássuk be, felnőtt fejjel is élvezetes időtöltés. Mutatunk néhány családiasabb vadasparkot, ha ti is kedvet kapnátok hozzá.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
2024.01.02 | 9 perc | Gyermekekkel | Wellness
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.
8 remek rönkszaunás szállás Magyarországon az igazi szaunaélményért
Repülj te is gondolatban Finnországba a szaunaélmények szárnyán! Élvezd a szaunázás jótékony hatásait az alábbi 8 rönkszaunás szálláshely egyikén!