Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1 értékelés
1 értékelés
1 városban járt
2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 22:19
Korrekt háziak, kedvesek, kényelmes, nagyon tiszta, modern, rendes, mindenkinek ajánlom, szivesen visszamennénk. Kis emelkedővel közelithető meg, de csendes utcában van, ottjártunkkor épp diszburkolatot kapott az utca. Az utcában lejjebb sokáig nyitvatartó zöldséges is van, pékáruval, tejjel. Nagyon közel balra pedig egy csemege bolt.

2 értékelés
12 értékelés
7 városban járt
8 hasznos szavazat
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 21:42
Baráti összejövetel helyszínéül választottuk ezt a nemrég nyílt cseh sörözőt. Nem volt könnyű megtalálni a bejáratot,de mikor sikerült,egy kellemes,barátságos hangulatú helyiségben találtuk magunkat. Finom sörök bő választékából, finom ételek kínálatából könnyű volt összeállítani az est menüjét. A személyzet udvarias,a kiszolgálás gyors,precíz.

25 értékelés
257 értékelés
51 városban járt
703 hasznos szavazat
499 feltöltött fotó
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 21:40
Itt a honlapon olvasott vélemények alapján jött az ötlet az étterem kipróbálására, miután szeretjük az indiai konyhát. Az elmúlt egy hónap során két másik indiai étteremben is megfordultunk, így friss összehasonlítási élményünk volt. Az étterem megjelenése a 80-as 90-es éveket idézi, különösen a mellékhelyiségen látszik az idő vasfoga.

2 értékelés
1 városban járt
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 21:08
Csodás 2 éjszakát töltöttünk itt! Nagyon meg voltunk elégedve a szállással! Nagyon finom,Ízletes és bőséges volt az étkezés! Család barát szállás! Kicsi lányunk nagyon jól érezte magát és nagyon ízlett neki az elkészített finomságok! Minden egy helyen konditerem,szauna,jakuzzi,merülő medence,medence. Csendes,jó környéken helyezkedik el!

2 értékelés
1 városban járt
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 20:16
A szálloda kényeslmes, tiszta, nyugodt pihenést biztosít, de vannak hiányosságai. Nagyon nagy előnye,hogy a Fürdőkomplexumba egy folyosón keresztül át lehet jutni. Az ételek mennyisége,minősége nagyon jó. Mindkét szárnyban voltunk már pihenni. A Dürer szárnyban biztosítanak fürdőköpenyt is és van légkondicionálás. A Wifi sajnos nagyon gyenge minőségű volt.

5 értékelés
2 értékelés
4 városban járt
1 hasznos szavazat
5 feltöltött fotó
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 20:01
Nagyon jó helyen fekszik. A személyzet kedves,szolgálatkész. Tiszta szobák,szép régi patinás bútorok. Az ételek finomak és nagy adagok. A wellnes részleg nagyon kulturált,az edzőterem jól felszerelt. ,és közel van a csodálatos Nyíregyházi sóstó fürdő,amit bővítenek. A környezet, csendes virágos utca. Az állatkert sincs messze és nagyon gazdag kiállítások,rengeteg állat és növény nézhető meg.

2 értékelés
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 19:18
A hotel berendezése megfelelő. Kisebb hátrány, hogy nincs felvonó, így a 3. emeletre idősebb vagy nehezen közlekedő személy nehezen jut fel. A konyha nem kínál széles választékot, de finom, és a személyzet nagyon szolgálatkész. A wellnes részleg eléggé elhasznált, ráférne egy kisebb - nagyobb javítás.

1 értékelés
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 18:36
Minden nagyon finom, kedves, gyors a kiszolgálás...... Itt a legfinomabb a limonádé!!!!!!!!!!!! :)

64 értékelés
304 értékelés
88 városban járt
175 hasznos szavazat
4680 feltöltött fotó
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 18:14
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel.

3 értékelés
1 értékelés
3 városban járt
1 hasznos szavazat
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 18:07
Az épület új építésű, csodás. A beltér és a kültér egyaránt luxus kényelmet nyújt télen-nyáron egyaránt. Ami számunkra kellemetlen volt, hogy az ablakpárkányok tele voltak elpusztult háziléggyel. Mivel utószezonban voltunk ( szándékonsan, h. tudjunk pihenni)tudtuk, hogy kevesebb vendég lesz. A kevesebb vendég értelemszerűen kisebb ételkínálattal járt.
28 oldalon / 278 találat


Keress bennünket a Google+-on!