Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

126 értékelés
3009 értékelés
198 városban járt
2040 hasznos szavazat
53064 feltöltött fotó
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 20:47
A gyerekek már régóta ki szerették volna próbálni a running sushit, úgy gondoltam, a Wassabi helyett - amely árban közel nem ugyanez a kategória - próbáljuk meg a Tokyo éttermet, bár olvastam a korábbi elég vegyes értékeléseket, amelyek alapján egyértelmű volt, hogy nem lehet egy lapon emlegetni a két műintézményt.

1 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 20:41
Csak 1 napos programra utaztunk, melyhez ebédet is rendeltünk. Az étterem még három csillagot sem érdemelne. Középidőben, a két leves közül az egyik leves elfogyott, a 3 köret közül az egyik elfogyott, salátabárban csak erōspaprika, a többi elfogyott, deszert nem jutott. Az ebédhez rendelt italt, az ebéd végéig nem sikerült kihozni.

126 értékelés
3009 értékelés
198 városban járt
2040 hasznos szavazat
53064 feltöltött fotó
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 20:12
Családi születésnapi ünneplés helyszínéül választottuk az éttermet, ahol jó pár évvel ezelőtt már jártam munkatársakkal, először több, mint 15 évvel ezelőtt. Helyszín: a Nagyvárad térről nyíló egyik mellékutca. Parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt. Az egyik legrégebbi és legnagyobb, folyamatosan működő kínai étterem Budapesten, amely 1991-ben nyitotta meg kapuit.

1 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 19:19
Szombati napon, hosszú út után tértünk be az étterembe, egy finom húslevest és valami másodikat enni. Lelki szemeim előtt volt a cérnametéltes, répás, aranyló finom lé, ami erőt ad az embernek. Volt is az étlapon - húsleves finom metélttel. Kértem is gyorsan. Férjem májgombóclevest választott, és túrós csuszát. Elég hamar ki is hozták mutatós piros kislábasban mind a kettő levest.

3 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 18:41
Gyors vacsorát kerestünk egy éhes gyerekkel a belváros közepén - és kicsit furcsa volt, hogy a teraszon senki sem evett, csak sörözött és beszélgetett. Jó döntés volt, hogy mégis ide tértünk be, mert hibátlan gyerekmenüt, friss mandulás szivárványos pisztrángot és grillezett sajtot tudtak produkálni, nagyon kevés várakozással, a balzsamecetes salátájuk pedig csillagos ötös.

3 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 18:29
Az, hogy a hely neve Levendula, nem csak parasztvakítás: tényleg különleges fagyikat árulnak, többek között levendulásból is többfélét. Mivel a férjem imádja ezt az ízt-illatot, majdhogynem kötelező volt itt a fogyasztás, és még aznap vissza akart menni, tehát a hely csillagos ötös. Rózsafagylaltot is ettem, amire legutóbb Bulgáriában volt példa, minőséget kaptunk a pénzünkért.

3 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 18:25
Közvetlenül a Duna-parton, kőhajításnyira a városközponttól, barátságos árakon kínálnak finom ételt, amit egy szempillantás alatt el is készítettek. Annyira szerb étterem, hogy a pincér is szerb akcentussal beszélt, és az étlap tanúsága szerint sikerült kiszabadulniuk a rántott hús-cigánypecsenye-marhapörkölt Bermuda-háromszögből.

1 értékelés
1 értékelés
2 városban járt
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 13:57
Ha finomat keresel és FRISSET, akkor nagyon ajánlom! A Zagyva cukrászdában nem véletlenül kell sorban állni néha. Olyan a sorbanállásra panaszkodni itt, mint nyáron a tömegre a spanyol tengerparton. Ami jó, az jó. Árak korrektek. A kiszolgálók pedig tényleg pörögnek, odateszik magukat, és kedvesek, türelmesek is. A minőségért megéri kivárni azt a pár percet, míg sorra kerülsz.

1 értékelés
1 városban járt
2019. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: tegnap, 12:54
Harminchat fős nyugdíjas csoporttal ebédeltünk a Sörözőben. Az ebédet előre megrendeltük. Gyors, precíz és udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ebéd ízlésesen volt tálalva, olyan nagy adagot kaptunk, hogy volt aki mindet meg sem tudta enni. Az ár szolid, az étel nagyon finom volt. Mindenkinek szívesen ajánlom, bátran keresse fel a SALAMON SÖRÖZŐT!

3 értékelés
4 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 12:32
Gyönyörű időben érkeztünk Szentesre, egy hosszú út után. Gyönyörű Városba találtuk magunkat. Mikor megláttuk a szállót, éppen olyan szép volt mint a képeken, amit addig csak elképzeltem. Az unukánkkal érkeztünk, szives fogadtatásban volt részünk. Gyönyörű tiszta , modern szálló, minden igényt kielégitett. Nagyon finom , és választékos menű sorból étkeztünk.
32 oldalon / 320 találat


Keress bennünket a Google+-on!