Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3691 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104070 feltöltött kép
ma, 11:18egyedül járt itt
Tavaly októberben megnyitott pizzéria a Móricz Zsigmond szomszédságában, mondhatnám, úgy kellett már ide egy pizzéria, mint egy falat kenyér. . . Ja, nem. . . Szerintem eléggé túltelített már így is itt a környéken a piac pizzában, de ez csak az én véleményem, majd eldönti a kereslet, a vendégek.
Pizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, BudapestPizza Papito, Budapest
Még több kép (10 db) >>
Átlagos ma, 10:56egyedül járt itt
Mondhatnám, a nagyság átkának tipikus esete a Pizza Me lánc története. 2013-ban elindultak az egyik első kézműves pizzériaként, kitűnő pizzaszeleteket árusítva, majd úgy döntöttek, üzletláncot, nagy céget építenek.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 867 városban járt márFelfedező - 2721 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 53963 feltöltött kép
Átlagos ma, 0:12egyedül járt itt
Egy kastély azonnal megálljt parancsol, ha arra vetődik az ember. Aztán persze vannak pazarul rendbehozott, mesebeli kastélyok, meg vannak romok is, meg a kettő között az elképzelhető mindenféle állapot létezik. Ne feledjük, egykor Magyarországon több mint 3000 kastély volt (meg sokszázezer parasztház, jobbágykunyhó. . . ).
Stern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, EgyedStern kastély, Egyed
Még több kép (11 db) >>
Kiváló tegnap, 22:52a párjával járt itt
Azért mégis csak a szeretet és szerelem ünnepe van, mondok is az asszonynak, hogy te asszony, ne verjük már mindig a fogunkhoz a garast, mert vagy a garas törik el vagy a fogunk, a dentálhigiénés szakember is megmondta menjünk el egy étterembe végre, oszt mulassuk ki magunkat! Így esett a választás idén a Jardinette vendéglőre, mégsem egy piaci büfé, lehet ott vacsorázni rendesen.
tegnap, 13:03a párjával járt itt
Már többször jártunk a szállodában, sok meglepetésre nem számítottunk. A tisztaság, ételek, kiszolgálás, személyzet rendben volt. Amiben remélhetőleg lesz változás, az a wellness részleg- szauna világ - felújítása. Nagyon rászorulna már. Olyan igazi retró érzése van az embernek. Remélem hamarosan sort kerítenek rá!
Átlagos tegnap, 11:35a párjával járt itt
Ételek ízletesek, választék gyenge, 2, max 3 féle étel. Desszert szinte semmi, gyümölcs ritka, szóval SZEGÉNYES.
A TV készülék jó, nagyméretü, de csak 5 magyar M csatornák RTL, TV2, a többi 6 idegennyelvü.
Ez erősen kifogásolható és diszkriminatív!
A gyógyvíz 4, illetve 5 órakor zár!?!?!? Érthetetlen.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt már1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 114 feltöltött kép
Kihagyhatatlan tegnap, 9:37gyerekekkel járt itt
Egy vasárnap délelőtti kirándulás célja volt, hat felnőtt és három 5-10 éves gyermekkel. A belépő mellett a közlekedéssel kapcsolatos kiállítást jelöltük meg a fiúk miatt. Mindenkinek nagyon tettszett kastély berendezése, de leginkább a könyvtár és az ebédlő ragadta meg az ifjúságot.
Festetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, KeszthelyFestetics-kastély, Keszthely
Még több kép (6 db) >>
Átlagos tegnap, 9:37a párjával járt itt
A szálloda tiszta, kényelmes, rendezett. A belső wellness kicsi, az úszómedence üres, a melegebb gyakran zsúfolt, a szauna jó. Hozzátenném, hogy mi hideg időben voltunk, így a kinti létesítményeket nem tudtuk használni. A reggeli és vacsora kínálata közepes, minősége jó. A környék látnivalókban nem túl gazdag, de 2-3 napra elég.
Kiváló tegnap, 9:24barátokkal járt itt
Összességében mindennel elégedettek voltunk, de van néhány gyenge pontja a hotelnek. Amin nem lehet
változtatni: Télen a fürdőbe való átjárás nagyon macerás, karikára fagy közben az ember. Amin lehetne és kellene is változtatni: A wc- papír minősége kritikán aluli, egy vasúti mosdóban ez tökéletes, de egy 4 csillagos hotelben gáz!
tegnap, 9:05a párjával járt itt
Egy nappal előbb eljöttünk, jól esett volna, ha a kifizetett 2x2 étkezés helyett felajánlottak volna az útra 2 darab zsemlét, de nem :((
A 3 csillag legalján van a szálló (törött csempe, szakadt tapéta, foncsorhibás tükör) de nagyon igyekszik a személyzet. Az étterem, az ételek kiválóak, bőségesek.