Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

5 értékelés
36 értékelés
30 városban járt
24 hasznos szavazat
114 feltöltött fotó
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 20:35
A közelben lévő templomlátogatás során fedeztük fel az éttermet. Ilyen jellegű ételeket még nem ettünk ezért gondoltuk miért is ne kóstoljuk meg őket. Ráadásul éhesek is voltunk úgy délután fél 3 fele. Kedves felszolgáló fiú termett az asztalunknál, kis ízelítőt kaptunk a konyhai személyzet munkájáról, hát jót derültünk. Bevezetésnek nem is kellett több, szuper!

1 értékelés
5 értékelés
4 városban járt
5 hasznos szavazat
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 18:45
A kedves és gyors pincérnő úgy látszik, hogy elment. Helyette láttunk 6 lassú pincért. Azaz időnként láttuk őket, mert 15-20 percre eltűntek. Hozzá teszem, hogy kb 5-6 asztalnál ültek. Arra tippeltünk, hogy bent légkondi volt, kint meg meleg, ezért nem akartak kijönni. :) Fél adag rántott hús, sült krumplival és rántott camambert rizzsel A Dallasi sertésborda rántva rendben volt.

129 értékelés
3059 értékelés
198 városban járt
2071 hasznos szavazat
53780 feltöltött fotó
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 17:56
A helyszín kétségtelenül csillagos 5 pontos. A csodálatosan felújított Várkert Bazár ún. Öntőház Udvara, a domboldalról teljes panoráma a Dunára és a szemben lévő pesti oldalra, dús zöld környezet, felettünk a budai Vár épületei emelkednek. A hosszú nyitott terasz nyáron ebédidőben nagyon meleg, szinte tűz-vakít a nap, ezért a vendégek többség inkább a légkondicionált éttermi részt választotta.

5 értékelés
36 értékelés
30 városban járt
24 hasznos szavazat
114 feltöltött fotó
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 17:51
Kirándulásból haza fele tartva esett útba Edelény. Már ismerős volt a hely, hisz 3. alkalommal jártunk ott. Későre járt az idő, de épp olyan kedvességgel fogadtak bennünket, mint máskor. Az udvari kerthelyiségben volt is szabad hely. A kedves felszolgáló fiatalember már ott is termett. Finom limonádét kértünk és egy-egy főételt. Nagyon friss, meleg és bőséges volt.

5 értékelés
36 értékelés
30 városban járt
24 hasznos szavazat
114 feltöltött fotó
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 17:39
Már több ízben jártunk a Tiszánál, de Tiszacsegén még nem. Már a kompozás élmény volt a "híres" komppal. Egyenesen a Halászcsárdába mentünk egy kávéra és, hogy a másnapi ebédre tervezett halászléről tájékozódjunk. Sajnos az 1 millió szúnyog miatt a zárt teraszrészen tudtunk helyet foglalni. Rendkívül kedves személyzet mindent megtett, hogy a vendégek így is jól érezzék magukat.

28 értékelés
273 értékelés
54 városban járt
759 hasznos szavazat
543 feltöltött fotó
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 16:15
Júliusban töltöttünk itt 5 remek napot. Galyatető klímája elég sajátos, az autópályán még 25 fokot mutatott a hőmérő, itt fenn már csak 17 fokot. Egész idő alatt nem érte el a hőmérő a 20 fokot, de a 18-19 fokos időben is lehetett napozni, igazi szubalpin klíma. A wellness részleg remek,a jacuzziból valóban csodás panoráma nyílik a Kékes Tetőre, csakúgy mint az étteremből.

1 értékelés
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 15:45
Nincs lejjebb. Ennél rosszabb helyen életemben nem voltam még, senkinek sem ajánlom, akor sem, ha ingyen mehet. Borzaszto szagok, iszonyatos piszok, pokok szinte minden sarokban, kint a teraszon hemzsegtek a hatalmas fekete bogarak. Egy nyugodt ejszakank nem volt mert a gyerekeket neztuk, nehogy rajuk masszon valami.

78 értékelés
12 városban járt
30 hasznos szavazat
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 13:08
Egy kávézó a pécsi Széchenyi téren már eleve nyerő pozíció. Viszont a kávézóba belépve mintha egy kórházba tévedtem volna: dominál a fehér szín és a műanyag. Biztos van, aki ezt nagyon modernek értékeli, de nekem nagyon nem jött be. A kávéjuk, felszolgálás renden van, de van ennél jobb kávé(zó) is Pécsen.

11 értékelés
47 értékelés
19 városban járt
24 hasznos szavazat
6 feltöltött fotó
2019. júliusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: tegnap, 12:01
Már-már tartózkodom az értékeléstől egyedüliként (sokkal többször jártam az étteremben mint azokat értékeltem). Már-már azt hiheti a nagyközönség, beépített emberük lehetek, pedig semmi közöm ilyen téren hozzájuk, csak annyi, hogy szeretek oda járni, de nem csak azért, mert a cég közelsége miatt praktukus, hanem nincs szégyellnivalóm, akárhányszor az étterembe üzleti partnert viszek.

11 értékelés
47 értékelés
19 városban járt
24 hasznos szavazat
6 feltöltött fotó
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 11:49
Másodszorra tértünk be a levesezőbe, az első tapasztalatok után. A kínálat nem változott (ugyanolyan jó), a kiszolgálással sem volt semmilyen kifogásunk. A felnőttek csirkés/kicsi illetve rákos/nagy, a gyerekek kis adag levest rendeltek (egyik rákos/helyben, másik másik oriental elvitelre). A megoldás gyors volt és finom.
33 oldalon / 328 találat


Keress bennünket a Google+-on!