Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2025. október 5. 6:26gyerekekkel járt itt
A szoba padlója foltos, szennyezett. A fürdőszoba ajtót nem lehetett becsukni rendesen. A hajszárító nem működött. A falról leesett egy szerelő ajtó, nem is tudtuk visszatenni. A gyereknek kért pótágy lécei törötttek voltak. A wellness részleg az egyik legjobb ahol eddig jártunk. A svédasztal nincs túlzsúfolva, az ételek finomak.
Kiváló 2025. október 5. 4:37családjával járt itt
Kedves ,és gyors kiszolgálás! Fantasztikus ízek!
Gyönyörű kilátás!
Minőségi alapanyagból készül minden!Mindenképp visszajövünk!
Kiváló 2025. október 5. 1:24a párjával járt itt
Mindenütt patyolattisztaság a hotelben. Az étkezés elsőrangú. A személyzettel is meg voltunk elégedve. Kényelmesen teltek a napjaink. Sajnos nagyon hideg volt az időjárás mikor ott tartózkodtunk szeptember végén és október elején. Emiatt a Várfürdőt sem tudtuk kihasználni, viszont a szálloda medencéje igen pici.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3948 helyen első értékelőNépszerű író - 2499 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 111848 feltöltött kép
Átlagos 2025. október 4. 23:12kollégákkal járt itt
A Tompa utca izgalmas gasztronómiai szempontból, bár a helyek jönnek-mennek, elég sok változás is van, de mindig jön valami újdonság, többféle nemzet ételeit kóstolhatjuk. Az újabb thai helynek nem sikerült találó nevet találni, a személyzet ázsiai. Az ételek terén hasonló fogásokat találni, mint a hasonszőrű ázsiai kifőzdékben, thai, kínai, vietnami, japán ételek.
Pho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, BudapestPho & Padthai, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2025. október 4. 22:06gyerekekkel járt itt
Interneten kerestünk olyan sushi éttermet, ahol még nem jártunk. Pár éve már nagyon megy Budapesten is a sushi, elég sok étterem nyitott, a kínálat egy kicsit vegyes, a nagy részét már kipróbáltuk, de sikerült megint találni egy figyelemre méltó helyet. Óbudán a Lajos utca és a Bokor utca között lévő többszintes irodaház - szolgáltatóház utcaszintjén található ez a kis étkezde.
Nobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, BudapestNobility Sushi Bar & Restaurant, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2025. október 4. 22:00barátokkal járt itt
Kommersz hideg ételek, arrogáns kiszolgálás, lepukkant koszos hely fogadott itt bennünket makói utazásunk során. Nem ajánlom senkinek! Nem jártunk még azért mentünk be, de többet nem fogunk ide menni.
Kiváló 2025. október 4. 20:23a párjával járt itt
Visszatérő vendégek vagyunk, de most sem csalódtunk. A személyzet kedvesek és segítőkészek, az étkezés fenomenális, bőséges és változatos. A tisztasággal és kényelemmel is minden renben. Bátran ajánlom mindenkinek aki kikapcsolódni és lazulni szeretne.
2025. október 4. 18:57egyedül járt itt
Kis kávézó a Fő utcában, a Batthyány tér és a Bem tér között kb. félúton. A pultban egy mianmari (! ! ) fiatal hölgy szolgált ki (angolul), mint megtudtam tőle, a Corvinus Egyetem angol nyelvű képzésén tanul, s mellette dolgozik itt némi jövedelemszerzés érdekében.
Espresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, BudapestEspresso Gambit, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2025. október 4. 18:23a párjával járt itt
Első alkalommal voltunk a Hotelben, mindennel nagyon megvoltunk elégedve. A szobánk a második emeleten volt és a városra nézett. a fürdőszoba patika tiszta volt ami elmondható a szobáról is. A személyzet rendkívül kedves, mindenki előre köszön és segítö kész,bármit kérdeztünk készségesen válaszoltak és útba igazítottak minket.
Kiváló 2025. október 4. 15:56barátokkal járt itt
Ismerős ajánlása alapján jöttünk el ide ebédelni. Érdekes az épület, ilyen kőből épített kioszkból több is épült a XX. század 2. felében Budán, jegypénztáras buszmegállónak, virágboltnak is használták. Itt kelt életre ez a családias, barátságos étkezde.