Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. április 20. 15:33gyerekekkel járt itt
Kellemes meglepetés volt, reális árakkal és jó minőséggel. Udvarias kiszolgálás egy igen forgalmas helyen. Köszönjük szépen!
Kiváló 2025. április 20. 13:02a párjával járt itt
A kastély fénykorát idéző békebeli hangulat. Szépen gondozott, nagy területű kastélypark. Jó ízléssel, finom eleganciával kialakított terek és szoba berendezés, diszkrét, de rendkívül figyelmes személyzet és kiszolgálás. A modern technológia ellenére házias hatású színvonalas konyha, igényes és sokszínű étlappal, büféasztallal.
Kihagyhatatlan 2025. április 20. 12:38családjával járt itt
Változatos programokat kínál, ne hagyják ki, mindenki garantáltan j érzi majd nagát
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
Kiváló 2025. április 20. 11:44családjával járt itt
Családi összejövetel alkalmából kerestük fel az éttermet, jó néhány éve jártunk itt utoljára. Az árak a budai és belvárosi éttermekhez képest egész baráti, a hely családias, hangulatos. A kiszolgálás egész jó volt, kedves volt a pincér, az egyik köretet nálunk is elrontotta, de kárpótlásul nagy adag sült krumpli érkezett.
2025. április 20. 11:23egyedül járt itt
Óbuda központi helyén, a Kolosy tér közelében található önkiszolgáló étterem, ami csak hétköznap van nyitva ebédidőben, nyilván a környék dolgozóira hajtanak. Már két alkalommal jártam itt, amikor a közeli bíróságon tárgyaltam, a bírósági dolgozók ajánlására próbáltam ki.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 20. 10:30gyerekekkel járt itt
Fellner Jakab Tatán élő építész volt a XVIII. században, ezt is most tudtuk meg tatai utazásunk során. Az ő nevét viselő Sötéttorony a Kálvária-domb közelében található. A Fekete út melletti ingyenes parkolóból pár percnyi sétát és sziklamászást követően jutottunk el a torony lábáig.
Fellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, TataFellner Jakab-kilátó, Tata
Még több kép (19 db) >>
2025. április 20. 7:22egyedül járt itt
Köszönettel tartozunk minden szállodai alkalmazottnak! Pihentető, nyugodt napokat töltöttünk a szállodában. Összességében jól éreztük magunkat. A felújítás óta először jártunk itt, előtte többször is. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a parkja szép, gondozott. Tisztaság jellemzi mind a szobát, mind a közös helyiségeket.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 48 városban járt márFelfedező - 121 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 202 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 19. 18:46gyerekekkel járt itt
Tavasszal a levendulamező melletti területen tulipánágyások varázsolják el a látogatót. Mintegy 200. 000 tulipán nyílik, szebbnél szebb színekben. Bejáratnál kis kosarat és metszőollót kaptunk, abba lehetett szedni a tulipánt. Húsvét előtt kellemes családi program volt, ajánlom másnak is.
Kevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, PilisborosjenőKevélyhegyi levendulamező, Pilisborosjenő
Még több kép (4 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 120 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2557 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 19. 18:43a párjával járt itt
Kun lovas-szobor, Kun-emlékmű áll Kunhegyes, az egyik Nagykun-település központjában, főterén, a Szabadság téren, a Városháza előtti, mögötti park közepén. Nem volna ez ilyen bonyolult, csak összeszedtem a tudnivalókat. . .
Kun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, KunhegyesKun lovas-szobor, Kunhegyes
Még több kép (6 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 904 városban járt márFelfedező - 2865 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57505 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. április 19. 16:09egyedül járt itt
Összességében megfontoltam, és megér egy ötöst ez is. Igaz ugyan,. hogy ha belekötős kedvembe lennék, volna mibe belekötni, de nem vagyok abba. Átlépek azon, hogy két terem zárva volt, és elégnek érzem maradék élménynek a nyitvalévőket. Nem neheztelek alapvetően, hogy a tetőre feljutáshoz még külön jegyet kell venni, az amúgy is megváltott belépő mellé, mert jó élmény volt, megérte.
Móra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, SzegedMóra Ferenc Múzeum, Szeged
Még több kép (58 db) >>