Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2923 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35101 feltöltött kép
2025. november 3. 17:43barátokkal járt itt
A boltíves beltér hangulatos, némi nyers tégla, tetszetős világítótestek, a falakon festett népi kerámiatányérok és pusztai életképek. A háttérben autentikus magyar népzene szól, többek között a Csík zenekar és a Muzsikás alapműveiből válogatva.
Puli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, BudapestPuli & Juhász Restaurant, Budapest
Még több kép (41 db) >>
Kiváló 2025. november 2. 20:22családjával járt itt
A Madhouse-ba is betértünk ismét kisebbik fiammal és a párjával, bár az év elején sem hagytuk ki a műintézményt. Ismét csirkeszárnyakat kértünk, amire fiam azt mondta, hogy ilyen jót meg nem evett. Én ennyire nem emelem magasra, nekem a 101 tigrisé jobban bejött, de tény, hogy remek. Ittunk hétféle sört mellé, jó dolog, hogy lehet deciket is kérni.
Madhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, BudapestMadhouse, Budapest
Kiváló 2025. november 2. 20:16családjával járt itt
Kisebbik fiam nem volt még soha a Különleges sörök boltjában s meg kellett mutatni neki meg a párjának, hogy honnan is indult 2004-ben a mai sokak számára már áttekinthetetlen sörburjánzás. A pult mögött ezúttal nem a tulaj állt, hanem egy rendkívül megnyerő modorú úriember, aki vette a lapot, bármiről is legyen szó.
Különleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, BudapestKülönleges Sörök Boltja, Budapest
Még több kép (5 db) >>
2025. november 2. 20:08családjával járt itt
Múlt hétvégén betértünk a Pivoba is a fiatalokkal. A kiszolgálás cseppet sem volt szívélyes. A beltér nem változott, beültünk az egyik sarokba, ott ittuk söreinket. Vettem egy hagymakarikás sörkorcsolyát is. Némaság ülte meg a termet, mondta is a fiam, hogy azért lehetne valami csendes háttérzene. Az árak továbbra is barátságosak. 4 pontos élmény, még jövünk.
Pivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. november 2. 20:00családjával járt itt
A Jégkertet sem hagytuk ki a kisebbik fiammal és párjával töltött fővárosi gasztro-hétvégén, mi több, megnyerték a sörlottót, ami azt jelenti, hogy eltalálták mind a négy sört, amit a gép sorsol ki a 24 csap választékából. Elmentünk két napra rá leenni a nyereményt, a 24.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (17 db) >>
2025. november 2. 14:37egyedül járt itt
A Santa s Kitchenben úgy mondja a pultos, hogy beszéljünk angolul, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy a magyar fővárosban egy vendéglátóegység alkalmazottja nem beszéli a fogadó ország nyelvét. Angolra váltunk, onnan már normális a kommunikáció. A leves erősen savas, só nélküli, benne mirelit zöldség.
Santa's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, BudapestSanta's Kitchen, Budapest
Kiváló 2025. november 2. 14:26egyedül járt itt
A Mamie Artizán megnyitás után rögtön felkerült a célpontlistámra, az Artizán név végtére is a minőség garanciája. Némi időbe beletellett, míg eljutottam ide, Óbuda ritkán esik útba. De a múlt hónap közepén ez is összejött. Kértem kétféle pogácsát (x), egy mille-feuille-t (2190) meg egy vizikefirt (1790).
Mamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, BudapestMamie Artizan, Budapest
Kiváló 2025. november 2. 14:21barátokkal járt itt
A grúz konyhát már csak azért is nagyon szeretem, mert azon túl, hogy rendkívül változatos, rengeteg zöld koriandert használnak. Mikor hírét vettem, hogy megnyílt az Aragvi, a Vaime, a Tifliso és a Hachaputi után melyeket, persze végigjártam (kettő sajnos már megszűnt közülük) egy újabb, nem volt kétséges, hogy első adandó alkalommal meglátogatom.
Furia Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, BudapestFuria Restobar, Budapest
Még több kép (31 db) >>
Kiváló 2025. november 2. 12:21gyerekekkel járt itt
A múlt hétvégét Budapesten töltöttem a kisebbik fiammal meg a párjával, a KEG-be két ízben is elmentünk, megkóstoltunk összesen 23 (13+10) sört a lehetséges 32-ből, de nem csodálkoznék, ha az alatt a két nap alatt amennyi eltelt a két látogatásunk között még csapra vertek néhány KEG-et, nomen est omen ugyebár.
KEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, BudapestKEG Sörművház, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4003 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113697 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 1. 11:21egyedül járt itt
Első pozitívum, hogy hiába van ünnepnap, mégis nyitva tartanak már reggel 8-tól. A weboldalukon, illetve a google térképen korrekt, pontos információkat találtam, sajnos sok vendéglátó helyről ez nem mondható el. Az impozáns villaépületben már több, mint 10 éve működik ez a színvonalas bisztró, a XII.
Villa Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, BudapestVilla Bagatelle, Budapest
Még több kép (13 db) >>