Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4095 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115405 feltöltött kép
Gyenge 2026. január 5. 15:43csoporttal járt itt
Központi elhelyezkedésű, külföldi turistákra specializálódott kávézó-bisztró a Madách tér közelében, egészen pontosan a Károly körút és a Dob utca sarkán. Tömeg, zsúfoltság, hangzavar, ez fogadott bennünket belépve. A hely új, emlékeim szerint 2025-ben nyitották, a beltér felújított, nagy a belmagasság, dizájnos.
La Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, BudapestLa Casa Verde Cafe, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35205 feltöltött kép
Kiváló 2026. január 5. 12:51egyedül járt itt
A Booktába legalább egyszer betértem már az elmúlt években, ha nem kétszer, decemberben közepén ismét benéztem hozzájuk. A hangulata már elsőre megnyert, a hely belső terme tele van könyvvel, az első helység, ahol a pult van, az is nagyon hangulatos, csak másképpen. Bent ültem le, ahol a rengeteg könyv mellett egy régi írógép is helyet kapott a dekorációban.
Bookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, BudapestBookta, Budapest
Még több kép (16 db) >>
Kiváló 2026. január 4. 17:55családjával járt itt
Ma , 2026 január 4 én jártam a Koronakert étteremben és nagyon nagyra értékelem hogy mindenki kedves udvarias az ételek finomak a hely nagyon nyugalmas szép halk zene udvarias pincér igazi kikapcsolódás és élmény köszönöm B. Zsuzsi és családja boldog új évet mindenkinek javaslom mindenki próbálja ki !
1939
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3227 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65626 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 4. 15:41a párjával járt itt
Pár napja betértünk ide, nekem nem rémlett, hogy lettem volna itt korábban, a durva, kirívó élmény viszont az a kellemetlen fogadtatás. Egy szál személyzet, egy nő volt a pultban, és olyan barátságtalan, vendégundorban szenvedő gesztusokat, hangsúlyokat produkált, hogy azonnal rosszabb íze lett mindennek, ami itt kapható.
Café Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, BudapestCafé Frei - Móricz, Budapest
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2026. január 4. 15:03családjával járt itt
Hangulatos az étterem. A pincérek nagyon kedvesek, barátságosak, udvariasak figyelnek a vendégre. Az ételek nagyon finomak, az ár-érték arány kiváló. Nagy meglepetésben volt részünk mivel a pincérek felköszöntötték a páromat a születésnapja alkalmából. Egyáltalán nem számítottunk ilyen figyelmességre! Nagyon jól esett!
2026. január 4. 14:23családjával járt itt
Lehet mindenből kóstolót enni, közben jönni-menni, nézelődni. Sok nem szokványos éttermi étel. A Szarvassültet sosem hagynám ki.
Kiváló 2026. január 4. 10:18egyedül járt itt
Húsevő ismerősömnek vittem egy Vegchickent, és amíg nem mondtam el, nem is sejtette, hogy nem csirkéből van. Párom is szerette, pedig nagydarab mindenevő:)
Isteni minden, amit kóstoltam eddig, a "pulled-pork"-tól kezdve a szejtános ételekig, jók a szószok, szeretem az elviteles csomagolást is.
Szörnyű 2026. január 3. 21:49barátokkal járt itt
Paradicsomszoszt a boltba kell venni hozza?
Az "O L A S Z" "minoseg"
...................................................................
La Piccola Napoli Pizzéria, Budapest
Kiváló 2026. január 3. 21:41 járt itt
DEndre minden részletre kiterjedő értékelése kedvet adott, hogy én is megnézzem ezt az Újlipótvárosban lévő olasz stílusú bárt. Helyileg egy kis alapterületű, galériás saroképületben kaptak helyet, szomszédságukban férfi fodrászat, tágabb környezetükben pedig számos mindenféle vendéglátó egység működik.
Flat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, BudapestFlat Bread Circo, Budapest
Még több kép (14 db) >>
Kiváló 2026. január 3. 20:59gyerekekkel járt itt
Fiam nagy steak-rajongó, én sem vetem meg, így idén a téli szünetben megleptük magunkat egy kis steak kóstolóval. Azért esett ezúttal a választásunk a Pampas Steakházra a Vámház körúton, mivel itt még én sem jártam korábban, bár egy több éve azonos profillal működő jó nevű étteremről van szó (amely nem összetévesztendő a szintén steak-fókuszú La Pampa étteremmmel a Bajcsy-n!
Pampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, BudapestPampas Argentin Steakhouse, Budapest
Még több kép (26 db) >>