Na, akkor ide, itt még nem ültem. Először jár nálunk? Nem bizony. Már elég sokszor. De ez egy hosszabb történet. Szóval, kényelmesen le. . . étlap, a régi hagyományok dolgoznak bennem, Újházi tyúkleves, meg rántott szűzpecsenye, coleslaw, steakburgonya. . . Elmegy, várakozás, készül, azután jön. Ez már nem az. Ez egy híg, semmi innovatív, közönséges másodosztályú húsleves. Csípőst se kaptam, én mentem el érte. Jön a hús is, a Bártfaihoz képest szokatlan nagyadag, hallottam, hogy sokáig lett klopfolva, káposztasaláta picike, steakburgonya alul alig. Talán a káposzta volt érdekes ízű, szokatlan, éles, üde íz. A krumpli dögunalmas semmi. A hús is csak egy rántott hús. . Nem állítom, hogy rossz ebéd volt, de a Bártfaihoz képest szokatlanul gyenge. Máshol még meg is dicsértem volna. Itt nem. Staroprament kértem, nem igazán hideg, nem igazán friss. Senki meg sem kérdezte, hogy ízlett-e az ebéd, hogy éreztem magam, odaballagtam fizetni, 9500 körül volt a számla, egy régi Bártfai ebédért ez nem sok, ezért viszont igen. 6 éve Budapest egyik legjobb étterme volt,. szerintem. Most meg egy a sok közül. De még mindig a jobbak közül való.