Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Érdekes 2025. augusztus 27. 9:45gyerekekkel járt itt
A XX. kerület, Pesterzsébet főutcája a Kossuth Lajos utca, jó ideje sétálóutca, a kerület ütőere. Kossuth Lajos szobra szintén itt található a Városháza bejárata előtt magasodik. Érdekessége, hogy a jelenlegi Budapest területén ez az elsőként felállított köztéri Kossuth szobor.
Kossuth Lajos szobra - Pesterzsébet, BudapestKossuth Lajos szobra - Pesterzsébet, BudapestKossuth Lajos szobra - Pesterzsébet, Budapest
Átlagos 2025. augusztus 26. 20:11egyedül járt itt
Kedvem lett egy Burger King ebédhez, helyileg a Fővám téri Vásárcsarnokkal szemben, a Vámház körútra mentem be, mert az volt a legközelebb a tartózkodási helyemhez. Nem lehet mindig egészséges ételeket enni, néha kell ez is. A BK applikációt már korábban letöltöttem, de valami technikai gikszer történt a telefonom cseréjekor, a korábbi pontok - koronák - elvesztek, így újra kellett telepíteni.
Kiváló 2025. augusztus 26. 14:33barátokkal járt itt
Nagyon sokszor jártam már itt, és még ilyen finom süteményt nem ettem még sehol se, és a fagyi is jó meg a pizza és elég gyors volt a kiszolgálás csak ajánlani tudom mindenkinek
Szörnyű 2025. augusztus 26. 0:34családjával járt itt
Egy születésnapi tortát rendeltünk, ám hatalmas csalódás volt mind ízben, mind kinézetben. Áfonyás túrótortát vettünk.
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 26. 0:14egyedül járt itt
Jártam itt már többféle napszakban és évszakban, nem is tudtam, hogy ez egy látványosság, de végül is valóban az. A budai várnegyedet köti össze a Vízivárosban a budai Duna-parttal, a Batthyány tér - Fő utca térségével. Glücklich Vilma a hazai feministák vezéralakja volt, egy korabeli aktivista.
Kiváló 2025. augusztus 26. 0:04családjával járt itt
A Culinaris Delikátesz és "mindenes bolt" pesti oldali egységében több alkalommal jártam, itt a Hegyvidéken is megfordultam már évekkel ezelőtt, de akkor az értékelés elmaradt. A friss látogatás kapcsán így ezt is pótolom. A XII. kerületben a Hegyvidék Bevásárlóközpontban találjuk meg őket.
2025. augusztus 25. 23:55egyedül járt itt
A sok budapesti indiai étterem között a kevéssé ismertek közé tartozik, legalábbis nekem az újdonság erejével hatott, teljesen véletlenül találtam rájuk a Keleti pályaudvar környékén ügyintézés során. Indiai (vagy pakisztáni vagy bangladesi) csapat viszi a helyet, a kommunikáció leginkább angolul tud fesztelenül zajlani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 997 városban járt márFelfedező - 3085 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 62505 feltöltött kép
Érdekes 2025. augusztus 25. 18:51a párjával járt itt
Pesterzsébet is külön megemlékezik a mi XX. századi forradalmunk és szabadságharcunk hőseiről, hiszen a kerületnek is voltak saját áldozatai. Unokázós sétám során találtam az Emlékezés terét, ami kb. két háztömbnyire van Pesterzsébet ismert főterétől, ahol a nagy templom is található, itt, ebben a csendes parkban meg a világháborúk áldozataira is és az 56-os hősökre emlékezhetünk.
Érdekes 2025. augusztus 25. 10:15egyedül járt itt
A méltán híres és népszerű Daubner Cukrászda előtt található ez a kis kápolna az Ürömi út és a Szépvölgyi út éles kereszteződésében a lámpánál, amelyet nyitva még sosem láttam. Más néven úgy is hívják, hogy Szépvölgyi úti Körmeneti Kápolna. 1854-ben épült.
Kiváló 2025. augusztus 24. 23:22egyedül járt itt
A Bazilika sarkán található Tigre igazán impozáns, luxus eleganciát sugárzó belső térrel rendelkezik. Jártam itt az előd vendéglátóhelyen is, a nevét nem tudnám megmondani, de a belső tér nagy részét még akkor alakították ki ilyen stílusosan.