Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3890 helyen első értékelőNépszerű író - 2500 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110375 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 24. 9:55egyedül járt itt
Évekkel ezelőtt a IX. kerületi Páva utcában nyitotta meg az ifjú hölgy az első vegán cukrászdáját azonos néven, de valahogy az a helyszín nem jött be, így kisebb pauza után egy nagyobb új helyszínre, a Veres Pálné utcába helyezték át a cukrászdát. Nekem a név egyáltalán nem tetszik, de ez legyen az én bajom.
Hearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2025. augusztus 24. 9:39kollégákkal járt itt
Az egyik italbeszerzési és helyben fogyasztási lehetőség a Fehérvári Vásárcsarnok emeletén. Itt többségében kifőzdék sorakoznak, de van 3 italkimérés is, ezek egyike a Maligán, talán a legszínvonalasabb a sorban. Vannak, akik simán talponállósan isznak, de le is lehet ülni kényelmesen a közös asztaloknál.
Átlagos 2025. augusztus 24. 9:29kollégákkal járt itt
Az egyik népszerű kifőzde a Fehérvári úti Vásárcsarnok emeletén, ahol már több alkalommal ettem, helyben és elvitelre is. Külsőre nem sokban különbözik a szomszédos kifőzdéktől, jellemzőjük, hogy rendszerint kígyózó sor áll előttük ebédidőben.
2025. augusztus 24. 9:16barátokkal járt itt
Már tavaly nyáron kinéztük ezt a helyet a Rómain sétálgatás során, eldöntöttük, hogy ide el kéne majd jönni, így meg is tettük. Elsősorban a kerthelyiség ragadta meg a figyelmünket, ez már az utcáról is nagyon tetszett nekünk, így nem is volt kérdéses, hogy itt foglaljunk helyet, a kis tó mellett, amelyben aranyhalak is vannak.
2025. augusztus 24. 9:04egyedül járt itt
Tradicionális indiai ételeket kínáló étterem indiai szakácsokkal a Teréz körúton, a Nyugati tér és az Oktogon közötti szakaszon. Kívülről az utcafronton egy átlagos bárnak tűnik a hely, de a megállítótáblákról kiderül, hogy valójában itt egy indiai étterem működik, komoly hosszú étlappal.
2025. augusztus 24. 8:19egyedül járt itt
A SALT Kecskeméti utcai étterme a legendák közé emelkedett. A SALT újabb dobása a II. kerület kertvárosi részén, a Tárogató utcában Bakery, azaz pékség néven egy egészen más közegben egy pékség és kávézó. A hely különlegessége, hogy bakelit lemezről szól a zene. A kiszolgálás unott, barátságtalan, érdektelen volt, a kínálat du.
2025. augusztus 24. 8:10egyedül járt itt
A multi-kulti Starbucks hálózat letartolta Budapestet is, sajnos vagy sem, de ez az igazság. Az egyik újabb keletű egységük a turista csomópont Váci utca közelében, a Petőfi Sándor utcában található, a Szervita tér sarkán egy új üvegcsoda épület sarkában. Elég éles kontrasztot ad a mellette lévő Szervita templommal.
Starbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, BudapestStarbucks Szervita, Budapest
Még több kép (8 db) >>
Kiváló 2025. augusztus 24. 7:55csoporttal járt itt
A 2025. tavaszi étteremhét egyik legjobb élményét adta a "The Station" étterem, amely a Déli Pályaudvar közelében, a Mercure Castle Hill Hotel épületének földszintjén, a belső térben kapott helyet. Ez utóbbi információt azért írom, hogy ha valaki az étterembe jön, akkor közvetlenül az utcáról nem nyílik bejárata, hanem be kell jönni a hotel lobby-ba, és balra befelé menni.
2025. augusztus 24. 0:06egyedül járt itt
Nehezen észrevehető aprócska cukrászda a XI. kerületben a Gárdonyi tér közelében. Egyszemélyes kisvállalkozás ez, a hölgy saját maga által készített süteményeit árusítja. Azt hittem, mostanában nyitottak, de kiderült, hogy már évek óta itt vannak, eddig fel sem tűnt, pedig ha nem is heti rendszerességgel, de azért járok errefelé elég sokat.
Don Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, BudapestDon Gateau, Budapest
Még több kép (7 db) >>
2025. augusztus 23. 23:59egyedül járt itt
Nehezen észrevehető kis kávézó a II. János Pál Pápa téren. A névválasztást nem tudom értelmezni, valószínűleg külföldi a tulajdonos, minden esetre a kiszolgáló fiatal lány sem tudott semmit magyarul, angolul beszélgettünk, egyébként indiai volt, ha jól gondolom. Előre csomagolt brownie-t és sajttortát árusítanak, ez a fő profil.