Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Gyula bácsi
2013152
Országjáró - 21 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat
Fotói
52 fotó
Itt járt már

Gyula bácsi adatlapja

34Értékelés
20
13
1
52
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.12.27
Utoljára itt2023.02.23

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. február 14.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régóta készültünk már erre a helyre, de egy kicsit húzós az ára és előre ki kell fizetni az egészet. Most is számolgattunk, aztán hirtelen jött a Black Friday nagyon kedvező akciója, nem is gondolkoztunk tovább, azonnal foglaltam és fizettem. Gyönyörű helyen, közvetlenül a főút mellett könnyen megközelíthető helyen van.
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád - Thermal Hotel Visegrád Visegrád -
Még több kép (14 db) >>
2017. december 19.a párjával járt itt
Erzsébet programmal voltunk a Hotelben. A megközelíthetőség Karcagig vonattal onnan busszal elég jó. A közelben van a buszmegálló, de autóval is egyszerűen megközelíthető. A szálloda szép helyen van nagyon jól is néz ki olyan kastély kinézetű. Szép, világos, tiszta helyiségek, határozott, de kedves személyzet jellemző.
5Személyzet
5Tisztaság
3Ár / érték arány
5Kényelem
3Szolgáltatások
2Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2015. november 3.gyerekekkel járt itt
Györökön nyaraltunk céges üdülőben. Szétnéztünk a strandon található büfék között, de úgy döntöttünk, hogy inkább kimegyünk. Ez az étterem tetszett a leginkább. Nem csalódtunk. Nagy ételválaszték, talpraesett személyzet. Nagyon finomakat ettünk és igazán nagy adagot sikerült kapni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság