2018. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 45 Családi kirándulás alkalmával tértünk be ide. Gyönyörű helyen van, de az árak nem irreálisan magasak az elhelyezkedéshez képest, kifejezetten átlagosak. A fagyi finom volt, az adag mérete megfelelő. Nagyon sokan álltak sorba, kicsi a hely a nyári melegben felgyűlt tömeghez. A kiszolgálás gyors volt.
Kellemes felfrissülés egy forró napon, majd utána kicsit leülni az árnyékba.
2018. augusztus 24.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családi kirándulás során tértünk be ide. Kedves és gyors kiszolgálás fogadott minket. A leves kitűnő volt, az általunk rendelt 2 személyes tál bőven elég volt és az íze is jó volt. Az elhelyezkedéséhez képest az ár/érték arány megfelelő, hiszen a hátsó kapun kilépve meg is lehet közelíteni a várat.
Egy dolog okozott kellemetlenséget: a parkolás. Az udvarház mögötti parkolóra az volt kiírva, hogy csak a megszálló vendégek használhatják. A környék utcái zsúfolásig telve (hétköznap), így a közeli parkolóházat használtuk végül.
Érdekes
2018. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 45 Családi nyaralás alatt tértünk be ide. A közelben elfogyasztott ebéd után érkeztünk, nem voltak sokan, parkolóhely is volt bőven- ingyen. A park érdekes, az általános iskolás fiamnak tetszett és lekötötte. A vetített film kifejezetten tanulságos, lehet, más körülmények között nem figyelne rá ennyire az ember.
Az épület felépítése figyelemreméltó. Bár van családi jegy, nem a legolcsóbb, de nem kihagyható élmény, ha erre járunk.
Érdekes
2018. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 45 A közelben nyaraltunk, akkor néztük ki ezt a helyet. Sajnos nem voltunk elég körültekintőek, és nem tudtuk, hogy felhős időben a kupola nem látogatható. Egy másik szint felújítás miatt volt lezárva. A planetáriumi előadás érdekes volt, bár egy alsós általánosnak szerintem nehezen emészthető.
Összességében jó élmény, de ha a kínálat egy része bizonyos okok miatt nem nézhető meg, a belépőárat aszerint csökkenteném le és nem a teljes árat fizettetném meg.
2018. július 28.gyerekekkel járt itt 45Családi kirándulás során tértünk be ide. Az ételekkel meg voltunk elégedve, ezt vártuk a helytől. Ár-érték arányban megfelelő. A kiszolgálás gyors volt. Az étterem gyönyörű helyen van. Kiváló a hely hangulata, nagyon nehezek a székek- jól jön, ha férfi kísérővel utazunk ide :) A mellékhelyiség tisztasága és kinézete a hasonló helyekhez képest is példaértékű.
2018. július 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kellemesen töltöttünk itt el majdnem egy hetet. Az ételek finomak, a hotel szép, a személyzet igen kedves és udvarias, nem érzékeltetik, hogy megtűrt vendégek lennénk. A gyerekekkel is igen türelmesek voltak, minden be volt már készítve a szobánkba, az etetőszék pedig ott várt már az asztalunknál. A környezet is hangulatos.
Két dolgot változtatnék csupán. Habár nyaralni mentünk, stabilabb internet kapcsolatnak örültünk volna. A wellness részlegen jó lenne, ha kapnánk törölközőt és nem a szobait kellene használni. Összességében meg voltunk elégedve mindennel, biztosan visszatérünk még ide.
Hasik Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül, egyben köszönjük a méltató szavakat is. Az Ön által megjelölt problémák közül, az Internet sajnálatos instabilitását a szolgáltatónak "köszönhetjük".
A tisztálkodásra használható törölközőket a fürdőszobába, wellnesshez valókat pedig a szekrénybe készítjük be, ugyanakkor sajnos előfordulhatott, hogy ezúttal elmulasztottuk őket betenni. A kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk Önöktől. Bízunk benne, hogy ezen kellemetlenségek ellenére, valóban jól érezték magukat Döbröntén, és hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük Önöket. Tisztelettel és üdvözlettel:
2018. július 31., Bezzeg József, igazgató
2018. július 7.családjával járt itt 35Sokadik éve jöttünk már el ide kirándulással egybekötve, de lassan már csak a panoráma marad az egyetlen indoka a látogatásunknak. Az ételek átlagosak, a felszolgálás és a fogadtatás korrekt, de nem túl kedves. A kilátás pazar, de pár éve valahogy hangulatosabb hely volt. Összességében persze azt nyújtja, ami elvárható, de számomra a korábbi évekhez képest csalódás.
2018. július 3.barátokkal járt itt 45Egy kisebb baráti társaságnak rendeltem innen pizzát illetve gyrost. Kedves, udvarias hölgy vette fel a rendelést. Gyors volt a kiszállítás, melegen érkezett az étel. A pizzákra nem volt panasz, finomak voltak. A gyrosban a hús lehetett volna szaftosabb, omlósabb, számomra nem érte el a pizza színvonalát. Összességében azt hozta, amire számítottunk.
2018. június 30.gyerekekkel járt itt 55Évszaktól függetlenül rendszeresen járunk ide. Sok a kiszolgáló, így általában nem kell sokat várni. A sütemények, fagyik és kávék is finomak. Dietetikus sütemény egy fajta van, fagyiból kicsit több. A hely belső tere nagyon hangulatos, ahogy kint is a tó a halakkal. Sajnos a parkolás kicsit körülményes és elég veszélyes átjutni a főúton, egy zebra sokat segítene.
2018. június 28.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Számomra a hasonló kínai gyors éttermekhez képest jobb színvonalat nyújtott. Az ételek finomak voltak, gyors volt a kiszolgàlàs. Ebédidö körül jàrtam ott,mindig jött be új vendég. Az étel adaga megfelelö,szerencsesütit vettem hozzá. Van kikészített fém evöeszköz,de lehet müanyagot is elvenni. A kiszolgáló is kedves volt. Azt nyújtotta a hely,amire számítottam.
33 fotózott hely / 3 oldalon