2018. május 1.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a családdal itt. Szép környezetben helyezkedik el hotel. Az apartman amit kaptunk tágas volt és tiszta. A leírás alapján jól felszerelt az apartman, ezt azért cáfolnám, mivel az apartmanban 5 főre volt szállás (igaz mi csak 3-n voltunk), de csak kettő csésze volt, lapostányérból egy, tehát egy kicsit szegényes volt.
Mentségükre legyen, hogy a szálláshoz kaptunk reggelit, tehát az apartman konyháját nem kellett használnunk. A svédasztalos reggeli jó minőségű volt és mindig volt elegendő mindenből. A svédasztalos vacsoránál finomak voltak az ételek, de a kétfajta leves és a háromfajta főételnél azért egy kicsit nagyobb választékot várna az ember. Az apróságoktól eltekintve, nagyon tetszett a hely. Tetszik, hogy saját fürdő része van, a személyzet fiatal, kedves és nagyon segítőkész. 2 élmény fürdő is van közvetlen közelben, egy harmadik pedig kb. 4 kilométerre. Könnyen megközelíthető.
2018. január 10.gyerekekkel járt itt 45 Nagy családdal voltunk itt (5 felnőtt+2 gyerek), a felső szintet béreltük ki. Nyugodt,csendes utcában van, viszonylag közel a központhoz, üzletekhez. Modern bútorok, klíma, wifi, jól felszerelt konyha. A tulajdonos nagyon kedves volt és mindenben segítőkész. A parkolás az udvaron a növényzettől egy kicsit körülményes volt, de megoldottuk.
Ár- érték arányban nagyon jó volt! Azt hiszem, ha legközelebb Zalakarosra megyünk, ismét itt fogunk megszállni!
2018. január 10.gyerekekkel járt itt 25 Családdal voltunk itt egy hosszú hétvégét. A feleségem egy kuponos oldalon "akciósan" foglalta a szállást félpanziós ellátással. A legfelső emeleten volt a szobánk, gyönyörű volt a kilátás, de a szoba inkább hasonlított a 80-s évek balatoni panziójára mint egy 3 csillagos hotelre.
A fürdőbe pöceszag, a padlószőnyegen annyi folt ahány éves(kb 50), a bútorok is a nyolcvanas éveket idézték. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, a személyzet kedves volt és közvetlen, a kaja jó volt és bőséges. A bár árai - a szobákkal ellentétben- a 3 csillagos hotelhez méltóak.