Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebben a kategóriában a 3 fogás fix 8900 Ft-ba került, ami tartalmazta a szervizdíjat is, de italt nem. A belső tér a legutóbbi ittjártunk óta színvilágában átalakult, nekem kifejezetten tetszik a mostani sötétkék fal. A speciális rövid étlapon példaképpen a 4 előétel mellett az ikonikus kacsaerőleves és maceszgombóc szerepel, a főételek között sólet kacsacombbal, báránylapocka, szarvasgerinc vadasan (e két utóbbi étel feláras), a desszertek között flódni, Somlói és pisztáciás babka. Az előétel nem volt egy nagy szám lazac gravlax - bolti füstölt lazacszeletek - zöldfűszeres joghurthab cseppek, sós citrom - ezt nem éreztem benne. A főétel fogasfilé citromvajas rákragu, kapor velouté - a kapor igazán kellemes volt, feldobta az egész fogást - főtt burgonya. A krumpli sótlan volt és az al denténél egy fokkal nyersebb. A fogas nem egészen filé, mert találtam benne 4 szálkát, pedig nem is ettem meg az egészet. A hal készültsége, állaga jó volt, a bőre kicsit ropogott, nem lett gumis. A Somlói volt szerintem a legjobb a 3 fogás közül, nagyon csokis, habkönnyű, bár talán egy fokkal lehetett volna kevésbé édes. Az adagok megfelelőek, nekem a 3 fogás sok is volt. A személyzet tagjai közül a hölgy pincér volt kedves, mosolygós, a férfiak gépiesen, s nem mindig figyelmesen jöttek-mentek. Figyeljetek, mert középtájékon az egyik kétszemélyes asztal pont a pincelejárat fölé lett elhelyezve, ami azt eredményezi, hogy ha elmegy valaki melletted - márpedig folyamatos a mozgás -, akkor az egész asztal beleremeg. Evés, de csak sima üldögélés közben is elég kellemetlen és idegesítő élmény. Az italok túlárazottak. Koktélok 3490-6290 Ft között, a +15% szervizdíj is meredek szerintem. A legolcsóbb bor decije 1790 Ft (badacsonyi Pátzay Pinot Noir rozé 2024), Gere Kopár decije 6000 Ft-ért szintén szemöldök felrántós. Összességében 4 pontra taksálom a helyet. Nálam nem került volna be az étteremhét top3-ba, de azért ajánlott.