Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3882 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110287 feltöltött kép
2025. augusztus 24. 11:29egyedül járt itt
Pesterzsébeten járva futottam bele ebbe a pékségbe, mivel a neve nem volt ismerős, benéztem. A neve másutt, így a blokkon is Soroksári Buci Pékként szerepel, viszont a pavilonjukon a név 2 cc-vel, azaz Bucci-ként olvasható, nem tudom, akkor melyik a helyes, de talán szinte mindegy is.
BUCCI No. 1. Pékség - Pesterzsébet, BudapestBUCCI No. 1. Pékség - Pesterzsébet, BudapestBUCCI No. 1. Pékség - Pesterzsébet, BudapestBUCCI No. 1. Pékség - Pesterzsébet, BudapestBUCCI No. 1. Pékség - Pesterzsébet, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2025. augusztus 24. 11:19barátokkal járt itt
Több évtizedes múltra visszatekintő árnyas kerthelyiséges söröző a XII. kerületben a Déli Pályaudvartól északra már a budai dombokon. A beltér régies, retró hangulatot áraszt, gyenge belső megvilágítással. A szép időre tekintettel minden vendég a kellemes, de szintén retrós kerthelyiségbe telepedett, meg is töltöttünk minden asztalt.
Gyenge 2025. augusztus 24. 10:59családjával járt itt
A személyzet kedves. A tányéron lévő étel bőséges, egy jó étkű embernek is bőven elég lehet. . . A társaságom többi tagja azt mondta, átlagos az étel. Az álltalam kért halászlé gyufatésztával, egyszerűen felejthető, a harcsapörkölt túróscsuszával, kifejezetten rossz volt, nem is tudtuk megenni. Iszap+ zsír+ íztelen túróscsusza.
Potykacsárda, BajaPotykacsárda, BajaPotykacsárda, BajaPotykacsárda, Baja
Még több kép (1 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. augusztus 24. 10:50barátokkal járt itt
Nem vártam sokat tőle ,igy nem is csalódtam akkorát. . kinézetre még el is menne a hely ,Bár a forgalmas ut miatt a parkolás kicsit necces de megoldható nőnek is;)
Kijött egy pincérnek nevezett csávó aki mintha fogykos lett volna vagy lehet autista? . . . . nem tudom fura volt ez tény. .
Átlagos 2025. augusztus 24. 10:26egyedül járt itt
Viszonylag újabb keletű vietnami kávézó és bisztró a Teréz körúton, a Nyugati tér közelében. Kívülről szimpatikus volt, a beltérben elegendő számú asztal volt, olyan kis barátságos, kedélyes helynek tűnt kívülről, de sajnos a kiszolgálás egyáltalán nem volt barátságos. Érdektelen, mosolytalan, kimért.
Kiváló 2025. augusztus 24. 10:11barátokkal járt itt
Talán év elején megnyitott kézműves pékség a Kosztolányi Dezső téren, éppen a kanyarban, kis kiülős terasszal, nagyon finom pékség illatokkal. A hely igencsak népszerűnek tűnik, szombat délelőtt kígyózó sor álldogált türelmesen a finomságokra várva. Közben a pult mögött két srác sürgölődött, lelkesen, pörgősen.
Átlagos 2025. augusztus 24. 10:00gyerekekkel járt itt
Szebb napokat látott közepes minőségű és drága szállás, vitathatatlan előnye, hogy jó helyen van, közvetlen kapcsolattal a Várfürdővel. A szoba nem volt makulátlanul tiszta, ráfért volna egy alapos nagytakarítás. Folyt a WC-öblítő tartály. Az ágynemű és a törölközők, köntös tiszta volt és jó illatú.
Kiváló 2025. augusztus 24. 9:55egyedül járt itt
Évekkel ezelőtt a IX. kerületi Páva utcában nyitotta meg az ifjú hölgy az első vegán cukrászdáját azonos néven, de valahogy az a helyszín nem jött be, így kisebb pauza után egy nagyobb új helyszínre, a Veres Pálné utcába helyezték át a cukrászdát. Nekem a név egyáltalán nem tetszik, de ez legyen az én bajom.
Hearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, BudapestHearty Vegan Cakes, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2025. augusztus 24. 9:39kollégákkal járt itt
Az egyik italbeszerzési és helyben fogyasztási lehetőség a Fehérvári Vásárcsarnok emeletén. Itt többségében kifőzdék sorakoznak, de van 3 italkimérés is, ezek egyike a Maligán, talán a legszínvonalasabb a sorban. Vannak, akik simán talponállósan isznak, de le is lehet ülni kényelmesen a közös asztaloknál.
Átlagos 2025. augusztus 24. 9:29kollégákkal járt itt
Az egyik népszerű kifőzde a Fehérvári úti Vásárcsarnok emeletén, ahol már több alkalommal ettem, helyben és elvitelre is. Külsőre nem sokban különbözik a szomszédos kifőzdéktől, jellemzőjük, hogy rendszerint kígyózó sor áll előttük ebédidőben.