Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

2025. november 11. 1:16a párjával járt itt
Már többször jártam itt. Az étkezés színvonala esett, az alapanyagok kevésbé minőségiek. A fürdő komplexum wc-jében a piszoár automata vízöblítő érzékelő lapja a négyből kettőnél hiányzott. A medencéknél az órák rosszul járnak, vagy már hiányoznak,így nehéz a programokra időben odaérni.
Kiváló 2025. november 10. 23:01a párjával járt itt
Visszatérő vendégek voltunk, annyira megszerettük .
Legközelebb is ide jövünk, mert szerintünk a legjobb ár-értékarányú szálloda Bükön.
Régóta járunk Bükre és ezt a szálláshelyet találtuk a legjobbnak, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
A személyzet még egy nem a szállodával kapcsolatos problémánk megoldásában is segítségünkre volt.
2025. november 10. 20:45a párjával járt itt
Ketten voltunk, ebédeltünk. Már régebben is voltam, még a Grassalkovich néven, akkor a drága vadételeket próbáltuk ki, mert "torkos csütörtök" volt, féláron. Most nem akartunk egy egyszerű vasárnap, semmilyen különleges alkalom nem lévén, immár a Harap a Kacsában kifinomultan összeállított vadételeket enni - az étlap pedig sorol néhányat és a cég honlapján is van néhány szép fotó, és nem is drágák ezek -, hanem kommersz, szokásos "bisztróételeket" kértünk.
Szörnyű 2025. november 10. 19:20barátokkal járt itt
Lehangolo, h szemmel lathatoan lomizasbol szerzett, szedett-vedett ocska teraszhelyiseget lat at ember a Városliget kozepen. Sajnálom, h ilyeb körülmények kozott kell az ott dolgozoknak jo arcot vagni a vendégeknek de le a kalappal előttük, mert az egyetlen pozitivum az o kedves hozzaallasuk
Budos szag csapja meg az ember orrat időről idore ami hatarozottan nem a kozeli to, gusztustalan ingó asztalok, rohado fapadloval, épphogy össze nem eső székekkel amelyek abszolut nem az árlistát tukrozik.
2025. november 10. 16:52a párjával járt itt
Pár éve felújított szálloda a belvárosban. Autók kitiltva, csendes hely. A személyzet minden szempontból kiváló. Segítőkészek, kedvesek függetlenül a munkakörtől. A vendégeket az előtérben sütemény és frissítő várja, ez kedves gesztus a szállodától. meglepetésként kértem, hogy készítsenek be egy csokor virágot a szobába.
Kiváló 2025. november 10. 16:36a párjával járt itt
A reggeli is és a vacsora is nagyon bőséges és finom volt.
A személyzet is nagyon aranyos volt mindig.
Tisztasággal sem volt gond.
Mi már pár évvel ezelőtt is voltunk itt és még biztosan fogunk ide menni.

Talán annyi hogy egyik délután picit hidegebb volt a víz minden medencében de ez a vízcserének tudható be. Egyébként ki lehetett birni. .
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal.
Kiváló 2025. november 10. 14:27a párjával járt itt
Szuper jó hely. Kedves ,segítőkész személyzet,rend,tisztaság jellemzi a szállodát. Kellemes pihenést töltöttünk el a szállodában , már második alkalommal. Biztosan visszafogunk térni hozzájuk. Az étterem választéka igényeinknek maximálisan megfelelt, az ételek minősége kifogástalan volt. A szoba kényelme megfelelő.
Kiváló 2025. november 10. 14:17barátokkal járt itt
Retro dizájn finom ételek nagy választék frissensüktek , levesek, BBQ ételek is vannak .
Kedves személyzet várt minket egy hangulatos helyen Ország hamburgeret is megkostoltuk az Alabamát nemhiába lett az ország burgere isteni finom.
2025. november 10. 12:05barátokkal járt itt
Mindennel megvoltunk elégedve, kivéve a wellnes részben lehetne melegebb a víz, főleg téli időszakban vágyik az ember melegebb vízre, és egy medence teljesen kihasználatlan mert jéghideg a vize. Pedig az az egy medence amibe esetleg úszni is lehetne ,
Igy csak egy kisebb méretű medencébe tömörülünk pl gyermekekkel is ha együtt szeretne fürdeni a szülő vagy az unokáival az ember.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1018 városban járt márFelfedező - 3162 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63947 feltöltött kép
Érdekes 2025. november 10. 11:21egyedül járt itt
Na, az úgy volt, hogy Salgótarján térségéből megy az ember Ózd irányába. . . mindenféle szórakoztató, kacskaringós szerpentineken át. Hát aztán egyszer csak ki van írva, hogy útjavítás vagy micsoda, nagyot kerülni arra! Ilyenkor az ember nagyot kerül, mert szót fogad. Vezess új útra, Lucifer! - kiáltottam a GPS-nek.
A bagoly-lyuki Holocaust emlékmű, SzúcsA bagoly-lyuki Holocaust emlékmű, SzúcsA bagoly-lyuki Holocaust emlékmű, SzúcsA bagoly-lyuki Holocaust emlékmű, Szúcs
Még több kép (1 db) >>