Valószínűleg a nyitásnak köszönhető, hogy egyáltalán beneveztek ebbe a programba, de mindegy is. Jól alakult, itt voltunk. A speciális rövid étlapról választható 3 fogásos menü fix ára 10900 Ft volt, amely már tartalmazta az egyébként magas +15%-os kötelező szervizdíjat. Néhány étel a menün belül további feláras volt. A 0,75 l-es Purezza tisztított víz még plusz 1500 Ft+szervizdíj volt. A menüsor előtt érkezett egy házi sós magos kalács olívás fűszervajjal. A kezdő fogások: palócleves, illetve 3 előétel: marhatatár, tofukrém, burrata - én ezzel indítottam. A Burrata "kísérői" szőlő, dió pesto, Kalamata hab, fekete föld. A főételek közül kacsamellet választottam káposztás cvekedlivel és céklás körtével. Volt még garnélás linguini tészta, mangalica Tomahawk és sült répa. A 3 desszert közül sem volt egyszerű a választás, én végül az aranygaluska mellett tettem le a voksomat a körtés-rozmaringos sajttorta és a fahéjas-szilvás gesztenye mousse ellenében. Elegáns környezet, sejtelmes éjszakai megvilágítás, pazar beltér, sok asztallal, figyelmes, előzékeny személyzet.