2025. november 13. 14:52a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Igen szép környezet, igényesen kialakított épület és szobák. Hatalmas alapterületű, ötletesen kialakított, sok medencés wellness részleg. Viszont a megközelítéséhez elképesztő mennyiségű lépcső megmászása szükséges, ráadásul a medencék között is újabb lépcsősorokon át vezet az út. Udvarias személyzet.
Pontosítva: kimérten udvarias. Valószínűleg a mosoly nem az erősségük-tisztelet a kivételnek. Kitűnő, minden igényt kielégítő reggeli, széles választékot felvonultató vacsora. A vacsoráknál azonban az egyes ételek minősége jelentős eltérést mutat a közepestől a kitűnőig, ami azért nem megszokott egy 4 csillagos szálloda konyhájánál. Ennek ellenére azonban véleményem szerint mindenki talál köztük az ízlésének megfelelőt, ám ha tudnak jókat készíteni, akkor meg kéne próbálni tartani a színvonalat. Az ár/érték arány vonatkozásában a mérleg nyelve jelentősen az ár felé billen. Az általános értékelésben 4 pontot adtam az összbenyomásra, összehasonlítva más ugyanilyen osztályú szállodákkal a három és fél pont lenne reális, de ilyen nincs, így tekintettel a tényleg lenyűgöző wellness részlegre 4 pontra értékelem. Mindent egybevetve másoknak is ajánlom a felkeresését.