Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. december 27. 8:54a párjával járt itt
Wellness részleggel volt gond 30-32°c-os volt az élmény medence ami hideg volt. A jakuzzi 34-36°c kiváló de kis férő helyes ami annak köszönhető, hogy az élmény medencét inkabb nem használták vagy érezhető volt hogy arra várnak mikor jön ki valaki a jakuzziból.
Gyenge 2025. december 27. 7:12egyedül járt itt
Egy meglehetősen lepukkant szállás. Szobában szakadozott tapéta. A szövet kanapé varrássa szakadt, láthatóan összefércelve. A fürdőszobában hiányos, leesett csempék. Két reggel is hosszú várakozás után lehetett csak fürödni, mert nem volt melegvíz. A konyha remek, személyzet aranyos, de igazából nem ajánlom csak azoknak, akiket ezek az "apróságok" nem zavarnak.
Átlagos 2025. december 27. 3:59a párjával járt itt
Először is, aki nem autóval megy annak körülményes az odajutás busszal. Igaz most karácsony volt. A környéken a fürdőn kivül semmi, de most az is zárva volt. A belvárosban is minden zárva volt. A szobában az ágyon a lepedő lehetne gumis, mert állandóan egy csomóban volt mivel semmi nem tartotta. Nyáron meg légkondi kellene.
2025. december 27. 3:12gyerekekkel járt itt
Arra készüljön fel mindenki, hogy idős, nehezebben mozgó családtaggal ne ide jöjjön. Mindenhol lépcső, lift nincs. Az alagútrendszer egyedülálló, és hangulatos, de ott is lépcsőzni kell. A személyzet tündéri, segítőkész, a konyha kiváló. A wellness remek, de a leírással ellentétben gőz nincs. A masszőr kiváló, mindenkinek ajánlom. Nagyon szép helyen van, és csodaszép a parkja.
Kiváló 2025. december 27. 1:43a párjával járt itt
Nagyon tetszett a személyzet kedvessége. A recepcióstól kezdve a szobasszonyokon át a fürdőrészlegben dolgozó hölgyekig, mindenki mosolygott, figyelmes és szolgálatkész volt. Ami külön tetszett:
- van kinti úszómedence
- az edzőterem folyamatosan nyitva volt
- az edzőteremben szódagép üzemel

Ami nem tetszett:
- 13 és 14 óra között bezárják a fürdőrészleget.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4022 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114254 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 26. 22:19barátokkal járt itt
A Széna téren lévő Jégkertben először télen jártam, amikor működött a korcsolyapálya is. Legutóbb nyáron azonban egészen más arcát mutatta a hely, de ezúttal nagyon tetszett nekünk, egy tökéletes estét sikerült ide varázsolni. Úgy kezdődött, hogy a hatalmas kerthelyiségben egy remek asztalt kaptunk, pedig nem volt előre foglalásunk, csak hirtelen ötlettől vezérelve beestünk.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (24 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 21:40gyerekekkel járt itt
A budapesti Édes Napokon találkoztunk először a pavilonjukkal. A csokiműhely megálmodója, szíve-lelke és tulajdonosa Földes Csilla. Balatonlellén, a műhelyben többféle csokoládé készítő programon és bemutatókon is népszerűsítik a csokoládézást.
Csilli Choco Bons, BalatonlelleCsilli Choco Bons, BalatonlelleCsilli Choco Bons, BalatonlelleCsilli Choco Bons, BalatonlelleCsilli Choco Bons, BalatonlelleCsilli Choco Bons, Balatonlelle
Még több kép (3 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 20:56 járt itt
Budapesten 4 vendéglátó hely működik a Stifler-csoporton belül, ezek közül a központi elhelyezkedésű Sörházukban korábban több alkalommal is megfordultunk, amikor még nem ezen a néven futott. Volt itt az elmúlt 15 évben pár név-és tulajdonosváltás. Ami maradt, az a széles csaport sör kínálat és a jó hangulat, no és nem utolsó sorban a minőségi vendéglátás.
Stifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), BudapestStifler Beerhouse & Kitchen (korábban Craft Head Brewpub), Budapest
Még több kép (15 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 20:44barátokkal járt itt
Hálásan szeretnénk megköszönni a tegnapi vendéglátást melyel nagyon meg voltunk elégedve és természetesen ajánlanánk az ismerőseinknek.millio puszi
Öreg Halász Étterem (Öreg Miskolcz Hotel), MiskolcÖreg Halász Étterem (Öreg Miskolcz Hotel), MiskolcÖreg Halász Étterem (Öreg Miskolcz Hotel), MiskolcÖreg Halász Étterem (Öreg Miskolcz Hotel), Miskolc
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. december 26. 11:51barátokkal járt itt
Ez a XI. a kerületben az a bizonyos MACSKÁS pub. A majdnem szemben lévő MAG Pub teraszán üldögélve már ki is néztük ezt, mint a következő helyet, bár akkor kívülről még nem láttuk, hogy itt minden a cicák körül forog, csak annyi jött le, hogy egy ír zsánerű kiskocsma, ahol a vendégek megtöltik a nem létező teraszt, szóval inkább a járdát.