Az asztalon só-, bors- és chilidaráló. Az étlap a magyar konyha népszerű fogásaira alapoz, amit néhány nemzetközi kompozícióval egészítenek ki. Tizennégy, zömmel magyar bort kínálnak az élvonalból, import termékek főként a habzó kategóriában tűnnek fel. A borok többségét decire is kimérik. Drehert és Pilsner Urquellt tartanak csapon, az Asahi portfólió további öt tételét palackban kínálják. A töményitalok között akad néhány prémium párlat is. A morzsás lisztben kisütött haltepertő alapanyaga friss, a sütési fokozat megfelelő, a rusztikusan tálalt fogást élvezet enni, el is fogy az utolsó morzsáig. Jó minőségű fokhagymás tejfelt adnak mellé. A tiszai stílusú halászlé nem vérvörös, de szép megjelenésű, ízre megnyerő, sűrűsége optimális, a belefőzött, gonddal filézett ponty és szép egyenletesen darabolt harcsa állaga kifogástalan, a halhúst jó szívvel adagolták. Mellé helyben sült zsemlét adnak. Országos szinten kiemelkedő produkció. A túrógombóc könnyed, jó ízű, ropogós morzsába forgatták, a fahéjas, édes tejfel ízletes. E fogás is műfaj méltó darabja. A kiszolgálás kifogástalan, az ifjú hölgy kedves, szívélyes, segítőkész, mosolygós. Apró megjegyzés, hogy a borlapot érdemes az itallappal és étlappal együtt átadni a vendégnek, s nem csak külön kérésre.