Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2025. április 26. 14:23a párjával járt itt
keressük az akciós 3 éjszakás ajánlatokat. MEGNYERŐ VOLT h pancsolási lehetőség is volt a szállodában. AMI IGEN JÓ VOLT HABÁR A VIZ LEHETETT VOLNA KISSÉ MELEGEBB. de a szauna nagyon jó volt. Az étkezés kiváló a személyzet kedves udvarias segitő készek voltak. Köszönet nekik. Lehet, hogy késő összel még egyszer igénybe vesszük vendéglátásukat. Giay Béláné
Átlagos 2025. április 26. 13:52egyedül járt itt
A szoba mérete nem volt két személyre alkalmas,csak egy ágyasnak felelt volna meg! A dupla ágy a fal mellé tolva nem alkalmas az egyik vendég számára az ágy elhagyására, a másik oldalon pedig nehéz a ferde falfelület miatt közlekedni! !
2025. április 26. 13:33a párjával járt itt
Nagyon szép környezetben különleges, jó fekvésű, de összességében átlagos szálláshely. A WiFi már nem ért el a szobánkig. A Wellness és az étkezés viszont kiváló volt, de a szobai éjjeli szekrényről nagyon hiányzott
a kislámpa,,, Esti, éjszakai olvasás emiatt lehetetlen volt !
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3780 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 107200 feltöltött kép
2025. április 26. 13:02gyerekekkel járt itt
A Mahagóni étterem és pizzéria a Főút mellett található egy kis saroképületben, innen lehet bekanyarodni az Angolkert felé. A beltér áll egy kisebb teremből, valamint egy onnan nyíló, beépített teraszból. Kicsit zsúfolt, de barátságos a retró hangulatú vendéglő. A fogadtatás és a kiszolgálás barátságos, közvetlen.
Mahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, TataMahagóni Étterem, Tata
Még több kép (5 db) >>
Kiváló 2025. április 26. 12:22egyedül járt itt
Tata belvárosában, a Malom & Kacsa étterem és az Angolkert közötti részen található hangulatos, tradicionális kávéház, amelyet egy régi földszintes házban alakítottak ki. A berendezés, a gondosan összeválogatott bútorok, az apró, csinos dekorációk egy mesebeli kis birodalomba repítenek el.
Puritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, TataPuritán Kávéház, Tata
Még több kép (17 db) >>
Gyenge 2025. április 26. 12:06egyedül járt itt
A tatai Öreg-tó partján a Tópart-sétányon az Építők parkkal szemben egymás mellett sorakoznak a büfék a bódésoron. Balról az első a tóhoz legközelebb a Szörf Bisztró, ahol rengetegen álltak sorba. Az utána következő büfé a Zöld Büfé, ahol viszont egy lélek sem volt. Véletlen lenne? Aligha. . .
Zöld Büfé, TataZöld Büfé, TataZöld Büfé, TataZöld Büfé, TataZöld Büfé, TataZöld Büfé, Tata
Még több kép (3 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 26. 10:32gyerekekkel járt itt
A Török mecset egy "műépítmény" a tatai Angolkertben, de mivel rajongok a török építészetért, én erre 5 pontot adok. Még akkor is, ha egy kissé megviselt és viharvert már ez a felettébb romantikus, kedves építmény. Némi képzavarral élve mondhatjuk azt is, hogy rusztikus. Nem lehet bemenni a belsejébe, csak az ablakrácsokon lehet benézni.
Török mecset, TataTörök mecset, TataTörök mecset, TataTörök mecset, Tata
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. április 26. 10:18gyerekekkel járt itt
A magasztos Kálvária-szoborcsoport Tata legmagasabb pontján található, a Kálvária-dombon. Messziről kiviláglanak a hófehér márvány keresztek a dombtetőn. Alkotója Schweiger Antal kőfaragó mester volt 1770-ben, akiről tudni lehet, hogy egykor a helyi Majolikagyárban - Tata-tóvárosi Fischer és Nobl Majolikagyár - dolgozott.
Kálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, TataKálvária-szoborcsoport, Tata
Még több kép (7 db) >>
Érdekes 2025. április 26. 10:06gyerekekkel járt itt
A tatai Angolkert újabb látnivalója a Kazinczy emlékpad, amely a Cseke-tó partján található, mögötte a Török mecset magasodik. Hogy valóban ült-e éppen ezen a padon Kazinczy Ferenc költőnk, arra nem vennék mérget, minden esetre többször is megfordult Tatán, s azon belül is itt az Angolkertben, mivel nagy rajongója volt a szép parkoknak, úgy mondják.
Érdekes 2025. április 26. 9:52gyerekekkel járt itt
Népszerű látnivaló az Angolkerten belül. Ha a Hattyúliget utca felől beérkezünk a főbejáraton át, megérkezünk a Pálmaház épületéhez. Innen gyalogosan kezdjük meg a sétát a parkban. Ha jobbra indulunk el, csakhamar megpillantjuk az első érdekességet, ez az Avernus-barlang. Mi az az Avernus?
Műbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, TataMűbarlangok, Tata
Még több kép (6 db) >>