Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4022 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114228 feltöltött kép
Érdekes 2025. december 28. 13:01barátokkal járt itt
A Tisza-part közelében található pinceklub szórakozóhely, koncerthelyszín alkalmi nyitvatartással, az adott események idején látogatható. Jellemzően rétegzenét képviselő, rock és alternatív együttesek fellépőhelye. Koncertek idején szolid kínálatú, olcsó büfé üzemel. A mosdó tisztasága javítható.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 280 városban járt márFelfedező - 353 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2937 feltöltött kép
2025. december 28. 12:53a párjával járt itt
Tavaly óta változások történtek, néhány felújítás is megtörtént. Sajnos a tálaló nem jól sikerült, zsufolt lett. A Net szinte nem működött. A szoba és az ágy is jó volt, a kezelések is jót tettek. Az ételek finomak voltak. Kis ajándékot is kaptunk a szállodától ez kedves volt. Első nap ettünk egy 3 fogásos menüt, a főétel van a fotón. Ízlett és elég is volt az adag. Kellemes Karácsonyunk volt!
Mátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, HajdúszoboszlóMátyás Király Gyógyszálloda, Hajdúszoboszló
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2025. december 28. 12:45egyedül járt itt
Még sose voltam Pécsen, ezért nagyon vártam!

Közel van mindenhez is....

Nincs recepció csak reggel akkor is gyenge. 17:00 után csak kártyával tudok közlekedni!

A reggeli katasztrofális 3 emberre 5db zsemle némi felvágottal azért elég kevésnek gondolnám!

Parkolás legalább megoldott volt!

Ennél többet vártam!
2025. december 28. 12:41egyedül járt itt
Üzleti úton voltam ott több alaklommal!

Szoba tiszta, teljesen megfelelő!

Sajnos a reggeli 1hétig ugyan az volt minden reggel!
Vacsorára nincs lehetőség! Ez azért nagyon jó lenne, nem kellene mászkálni a vacsora után!

Kiszolgálás teljesen jó!

A wellnes viszont nagyon jó!

Amire nem kellett tökéletes volt!
Kiváló 2025. december 28. 12:33barátokkal járt itt
Hangulatos borszaküzlet és borozó a Zsinagóga közelében kis forgalmú mellékutcában, egy csinos polgári sarokház alsó szintjén, a járdára telepített kis terasszal. A borok közül némi hezitálást követően - nem volt könnyű a választás ekkor felhozatalból - a Zenit és a Hegylakó 1-1 dl fehér borát kóstoltuk meg.
Bor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, SzegedBor és Kultúra - Café Paso, Szeged
Még több kép (11 db) >>
Kiváló 2025. december 28. 12:22barátokkal járt itt
Az Egyetem felé sétálva egy kis kanyar-utcában találtuk meg a Monyó referencia sörözőjét, amelyet egy hangulatos, elég nagy alapterületű pincében alakítottak ki. A beltér fiatalos, nem meglepő módon sok egyetemista jár ide. A közelúltban a ZSUPSZ újhullmáos kávézót is magukba olyasztották, így már fúzióban minőségi sör és prémium kávé (Bányai) egy helyet, itt kapható.
Monyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, SzegedMonyo bár, Szeged
Még több kép (12 db) >>
2025. december 28. 12:22gyerekekkel járt itt
Mikor megérkeztünk a recepciós nagyon kedves,tisztelettudó, mosolygós volt,minden információt elmondott. A szoba jó volt. Éttermi rész szuper,figyelmesek voltak. Takarító szolgálat diszkrét, csendes, figyelmes. Wellnes részlegen is nagyon aranyosak a hölgyek. Kijelentkezésnél a recepciós hölgy Adrienn nem kellően nézett utána az elszámolásnak.
Kiváló 2025. december 28. 12:08barátokkal járt itt
Ha Szegeden szeretnénk jó helyekre benézni, akkor feltétlenül érdemes DEndre értékelései alapján választani. A Maláta esetében mi is ezt tettük, s nem is bántuk meg. Miután megnéztük a Fekete-ház érdekes kiállításait, a Maláta kerthelyisége felé vettük az irányt, ami a Fekete-ház mellett s mögött található.
Maláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, SzegedMaláta Kézműves Sör- & Grillkert, Szeged
Még több kép (7 db) >>
2025. december 28. 11:37egyedül járt itt
Családias kisvendéglő, kifőzde Kelenföld egyik kertvárosi jellegű utcájában, amely egyúttal a hely névadója is lett. A felirat alig látszik a bejárat előtt magasodó fáktól, az út mellett parkolási lehetőség biztosított. Nyáron a teraszon is lehet enni, ilyenkor csak a pinceszinten lévő szuterénben, ahol belül a pult mögött nyílik a konyha.
Kiváló 2025. december 28. 9:59egyedül járt itt
Volt pár apróság, ami több-kevesebb csalódást/kellemetlenséget okozott. Elsősorban az ételek hőfoka. 18:00-kor mentünk vacsorázni, és már akkor, kezdéskor is inkább langyosnak mondható volt az étel, semmint meleg. Szintén hőfok problémát jelentett a szoba is. Hiába hívtunk műszakos kollégát segíteni, a szoba hőfoka nem változott.