Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kiváló 2026. július 18. 1:37gyerekekkel járt itt
Az első emeleten volt a szobánk sajnos az épület tetejét láttuk! De erről nem tehetnek! De csend volt és nyugalom! Az étterem dolgozói a felszolgállók és a szakácsok nagyon kedvesek,segítőkészek voltak! Külön köszönet,hogy kaptam kávét(lattét)minen nap❤A recepción dolgozók is kedvesek! Köszönünk mindent❤Az énekes hölgy gyönyörüen énekelt❤
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 407 városban járt márFelfedező - 2979 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat14 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36184 feltöltött kép
Átlagos 2026. július 17. 22:50a párjával járt itt

A Fornetti nem tartozik a preferált márkáim közé, de mivel gasztrotúra-társam tejfehérjeérzékeny és itt az egyébként ehető mini-hotdog garantáltan tejmentes, néha betérünk, mint azt tettük Füzesabonyban is.
Vettünk volna vagy ötöt belőlük, a pultos felajánlotta, hogy ha elvisszük mindet, akkor ideadja féláron. Beleegyeztünk. Gyengécske volt egyébként, de a célnak megfelelt.
Fornetti - Füzesabony, FüzesabonyFornetti - Füzesabony, FüzesabonyFornetti - Füzesabony, FüzesabonyFornetti - Füzesabony, FüzesabonyFornetti - Füzesabony, Füzesabony
2026. július 17. 22:43a párjával járt itt

A Márka presszót szerettem, azzal együtt, hogy nem annak a pártnak a plakátja volt kint amelyre szavaztam. A pultos-tulaj elmenőfélben volt családi ünnep miatt, de azt mondta, hogy belefér, hogy igyunk két pohár sört. Kedves, közvetlen embert ismertünk meg benne, kifejezetten jót beszélgettünk.
Márka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, FüzesabonyMárka Presszó, Füzesabony
Még több kép (5 db) >>
Átlagos 2026. július 17. 22:36a párjával járt itt

Füzesabonyban az állomás körül található a városka kb tíz kocsmájának a fele. Persze, hogy ezekkel kezdtük a kocsmatúrát. A Royal söröző olcsó, retro kocsma. Két pohár Borsodi 720 forintba került, alternatíva lett volna a kis üveges Pilsner Urquell, amire 600 ftt kérnek. A kínálat kommersz. Jól elbeszélgettünk a kedves pultos hölggyel. Három pont a hely.
Royal Söröző, FüzesabonyRoyal Söröző, FüzesabonyRoyal Söröző, FüzesabonyRoyal Söröző, FüzesabonyRoyal Söröző, Füzesabony
Átlagos 2026. július 17. 22:31a párjával járt itt
A Zöld Ász presszó közvetlenül a vasútállomással szemben van, ideális a lokációja, egyfajta alternatív váróteremként használható. Az egyetlen hely, ahová nem engedtek be kutyával. Amúgy a pultos kedves. A választék kommersz. Végül elvitelre kértem egy Borsodit. Írd és mondd 525 Ft volt üvegestül, ami rendkívül jó ár/érték arány. 3 pontot megér a hely.
Zöld Ász Söröző, FüzesabonyZöld Ász Söröző, FüzesabonyZöld Ász Söröző, FüzesabonyZöld Ász Söröző, FüzesabonyZöld Ász Söröző, Füzesabony
Kiváló 2026. július 17. 22:26a párjával járt itt

Füzesabonyi pékségeket is integráló kocsmatúránk legszínvonalasabb helye a Kert nevet viseli. A bor olcsó, a szóda drága, a környezet nagyon szép, rendezett, a teraszt rengeteg gyönyörű növény díszíti. Gere Attila Olaszrizlingje 450 ft/dl, György Villa Irsai 400/dl, szóda 150/dl. A sört elengedtük, mert nincs színvonalas sörük.
Kert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, FüzesabonyKert Cafe Fagylaltozó és Kávézó, Füzesabony
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2026. július 17. 22:18a párjával járt itt

A Nefelejcs fagyizóban csavart fagyit adnak, a legkisebb adag emlékeim szerint 900 forintba kerül. Kettő deci indián cseresznye ízű jégkását kértünk, szintetikus ízű volt, mint a jégkásák általában. 400 forintba került, ami korrekt díjszabás, három pont a hely, jóindulattal. Kínálnak kürtős kalácsot is, azzal talán jobban jártunk volna.
Nefelejcs Fagyizó, FüzesabonyNefelejcs Fagyizó, FüzesabonyNefelejcs Fagyizó, FüzesabonyNefelejcs Fagyizó, Füzesabony
Még több kép (1 db) >>
2026. július 17. 22:13a párjával járt itt

A Cukrászda büszke névre hallgat. Amúgy egy eléggé elegáns képviselője a műfajnak, bár az igazág az, hogy a sütemények látványra nem igazán nyertek meg. Inkább a fagyis pultból választottam. Némi hezitálás után a mangóra szavaztam, ami nem ütötte a csúcsok csúcsát, de az átlagnál kétségkívül jobb volt, így kap tőlem 4 pontot, mint ahogy maga a hely is. 550 ft volt, ez jó ár/érték arány.
A Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, FüzesabonyA Cukrászda, Füzesabony
Még több kép (7 db) >>
Átlagos 2026. július 17. 22:08a párjával járt itt
Füzesabony Matyóföldhöz tartozik, amit már akkor érzékelhetünk, amikor lemegyünk a vasútállomás aluljárójába, ahol matyó-minták díszítik a falakat. Így nem véletlen, hogy Matyó nevű pékség is működik a városban. Vettem egy mákos rétest, mely nem verdesett csúcsokat, jóindulattal három pontot tudok adni rá, mint ahogy a helyre is.
Matyó Pékség, FüzesabonyMatyó Pékség, FüzesabonyMatyó Pékség, FüzesabonyMatyó Pékség, FüzesabonyMatyó Pékség, FüzesabonyMatyó Pékség, Füzesabony
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2026. július 17. 21:58a párjával járt itt

A Pipás söröző a cégérén szereplő cseh sör már nem kapható, amit felettébb sajnáltam, mert sosem kóstoltam, ellentétben a párommal, aki viszont ismerte. Van viszont Pilsner Urquell, a kisüveges 550 ft. Hosszúlépés La Fiesta Rajnai Rizlingből 240 Ft. A Kert nevű helyen párszáz méterrel odébb 150 ft egy deci szóda.
Pipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, FüzesabonyPipás büfé, Füzesabony
Még több kép (7 db) >>