Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3882 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110287 feltöltött kép
Kiváló 2025. augusztus 26. 0:04családjával járt itt
A Culinaris Delikátesz és "mindenes bolt" pesti oldali egységében több alkalommal jártam, itt a Hegyvidéken is megfordultam már évekkel ezelőtt, de akkor az értékelés elmaradt. A friss látogatás kapcsán így ezt is pótolom. A XII. kerületben a Hegyvidék Bevásárlóközpontban találjuk meg őket.
2025. augusztus 25. 23:55egyedül járt itt
A sok budapesti indiai étterem között a kevéssé ismertek közé tartozik, legalábbis nekem az újdonság erejével hatott, teljesen véletlenül találtam rájuk a Keleti pályaudvar környékén ügyintézés során. Indiai (vagy pakisztáni vagy bangladesi) csapat viszi a helyet, a kommunikáció leginkább angolul tud fesztelenül zajlani.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 988 városban járt márFelfedező - 3067 helyen első értékelőNépszerű író - 323 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 61884 feltöltött kép
Átlagos 2025. augusztus 25. 21:54a párjával járt itt
Láttam a településen több helyen is kiírva, hogy Garnélázó, Rák stb. arra. . . Nocsak, ilyen még nem volt Ábrahámhegyen, csak járjunk a végére! Egy kellemes és nagyon szolidan hűvös késő délután lesétáltunk a partra úszni egyet, és útba ejtettük ezt az új képződményt.
Rák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, ÁbrahámhegyRák & Roll Garnélázó, Ábrahámhegy
Még több kép (8 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 22 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Gyenge 2025. augusztus 25. 21:08a párjával járt itt
A szállas 14 órától foglalható el, 14:45-re készült el. Cserébe ígéretet kaptunk, hogy távozas napján 11-ig maradhatunk, fél 10-kor már telefoált, hogy ott vagyunk-e még? Nem voltunk. Ismét telefonált, hogy ez még az hol van? 20 m-es "apartman" a tulaj rumlijaval minden tele van, egy vállfás szekrény lett a rendelkezésünkre bocsájtva, ahová elég érdekes lenne a fehérneműt bepakolni.
Anikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, BalatonberényAnikó Vízparti Apartman, Balatonberény
Még több kép (5 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 25. 20:24a párjával járt itt
Balatonfüred felett, a domb tetején, tulajdonképpen a Bakony nyújtogatja be már itt a lábait a tóba, van egy különleges temetőrendszer. Lépjük át, hogy itt egykor egy teljesen más település volt, aztán a környék összeolvadt, ahogy máshol is egy nagy, közös eggyé, a régiek településmaradványai meg vagy megmaradtak, vagy nem.
Papsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, BalatonfüredPapsokai templomrom, Balatonfüred
Még több kép (44 db) >>
Érdekes 2025. augusztus 25. 18:51a párjával járt itt
Pesterzsébet is külön megemlékezik a mi XX. századi forradalmunk és szabadságharcunk hőseiről, hiszen a kerületnek is voltak saját áldozatai. Unokázós sétám során találtam az Emlékezés terét, ami kb. két háztömbnyire van Pesterzsébet ismert főterétől, ahol a nagy templom is található, itt, ebben a csendes parkban meg a világháborúk áldozataira is és az 56-os hősökre emlékezhetünk.
Érdekes 2025. augusztus 25. 18:33egyedül járt itt
Ha jól tudom, Gömbös Gyula fénykorában nevezte meg egy szoborcsoport egyik mellékalakját Örkény vitéznek, aztán ez a vitéz lett a volt miniszterelnök síremléke is, meg volt egy korábbi szobra is itt Táborfalván valahol, de azt a szovjetek begyűjtötték és elvitték, szóval az is lehet, hogy szoboréletében több kalandja volt ennek az Örkénynek, mint a valóságban.
Örkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, ÖrkényÖrkény vitéz szobra, Örkény
Még több kép (4 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 72 városban járt márFelfedező - 44 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
2025. augusztus 25. 18:16a párjával járt itt
Mi a vékony tésztás pizzát szeretjük, ez is az volt,de a széle valahogy törik és üreges mintha keményebb rétes tészta lenne. Nem volt rossz,a feltét kifejezetten finom,inkább csak csodálkoztunk mert ilyen tésztával még nem találkoztunk.
Kiváló 2025. augusztus 25. 18:13a párjával járt itt
A közelben kerestünk cukrászdát. Nagy volt a süteményválaszték még így nyáron is,finomak is voltak ahogy a kávé is. Nagyon kellemes a környezet és nincsenek nagyon elszállva az árak.
Kiváló 2025. augusztus 25. 17:50a párjával járt itt
Régóta tartoztunk magunknak ezzel a nagy ajándékkal, mert ez az, a szürke élet mindennapjai közül egy kivilágító gyöngyszem. Már amikor a Picitmás étteremben örvendeztünk, akkor eldöntöttük, hogy a Casa Christa sem maradhat ki. . . Durva hiba lett volna ezt elfelejteni.
Casa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, BalatonszőlősCasa Christa birtok étterme, Balatonszőlős
Még több kép (21 db) >>