Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 401 városban járt márFelfedező - 2882 helyen első értékelőNépszerű író - 1396 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34122 feltöltött kép
2025. november 2. 20:08családjával járt itt
Múlt hétvégén betértünk a Pivoba is a fiatalokkal. A kiszolgálás cseppet sem volt szívélyes. A beltér nem változott, beültünk az egyik sarokba, ott ittuk söreinket. Vettem egy hagymakarikás sörkorcsolyát is. Némaság ülte meg a termet, mondta is a fiam, hogy azért lehetne valami csendes háttérzene. Az árak továbbra is barátságosak. 4 pontos élmény, még jövünk.
Pivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, BudapestPivo Söröző, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2025. november 2. 20:00családjával járt itt
A Jégkertet sem hagytuk ki a kisebbik fiammal és párjával töltött fővárosi gasztro-hétvégén, mi több, megnyerték a sörlottót, ami azt jelenti, hogy eltalálták mind a négy sört, amit a gép sorsol ki a 24 csap választékából. Elmentünk két napra rá leenni a nyereményt, a 24.
Jégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, BudapestJégkert - Budai Sörkert, Budapest
Még több kép (17 db) >>
Szörnyű 2025. november 2. 19:47gyerekekkel járt itt
Azt gondolom,hogy egy cigány pecsenye nem párolt húsból készülborzalmas főtt hús állaga volt.. és kb 45-50-perc volt mire ki hozták.most voltunk másodszor
Pár éve voltunk előszőr akkor brassóit kértük akkor főtt krumplival hozták ki mert nem volt idejük ki sütni a krumplit
Ár érték arány 0
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3978 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
Kiváló 2025. november 2. 19:10barátokkal járt itt
Szombaton kora délután érkeztünk meg a John Bull Pubba, amely a belvárosban található a Dugonics térnél, a Kárász utca elején. Már a pár évvel ezelőtti szegedi kirándulásunk alkalmával is szerettünk volna ide bemenni, de letettünk róla, mert tele volt. Nagyon népszerű helynek tűnt!
John Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, SzegedJohn Bull Pub, Szeged
Még több kép (13 db) >>
Szörnyű 2025. november 2. 18:53egyedül járt itt
A foglalt szoba sehogy sem tükrözte a hirdetésben szereplő - s ezután az általam választott - szobák egyikét sem. Kicsi, szűkös, kopott szoba kidobásra váró matraccal, melynek jobb oldala oly annyira használódott, hogy a pihenés csak emlekezetből ment. A problémát jelezve sem sikerült megoldást találni!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 52 városban járt márFelfedező - 142 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 271 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. november 2. 18:15a párjával járt itt
Szentendre egy kis utcájában, a Bercsényi utcában találjuk meg ezeket a vidám, szines esernyőket. Ha az ember erre jár, rögtön jobb kedve lesz.
A Duna korzón vagy a Bogdányi úton sétálva könnyen megtalálható az utcácska, mely e kettőt köti össze.
Másnak is tetszik, sokan megállnak fotózni.
Érdemes megkeresni.
Színes esernyők, Szentendre
Kihagyhatatlan 2025. november 2. 17:57a párjával járt itt
Legalábbis Szentendrén, a Hubay házban, Karácsony múzeumban. Ugyanis nem csak karácsony előtt, hanem egész évben nyitva vannak és a belépés díjtalan. A kiállítás egy részében régi karácsonyfa díszek kaptak helyet a tárolókban, nem csak üvegből, hanem különböző anyagokból. Volt olyan, ami gyerekkoromból ismerős volt, és megcsodálhatunk régi képeslapokat is.
Karácsony Múzeum, SzentendreKarácsony Múzeum, SzentendreKarácsony Múzeum, Szentendre
Gyenge 2025. november 2. 16:43a párjával járt itt
Érkezéskor tüntetően nem akartak foglalkozni velünk. Végül unott módon mondták, hogy hova ülhetünk ha akarunk. Mindezt annak ellenére, hogy nem volt telt ház! Több asztalon a már eltávozott vendégek szennyes edényei hosszabb időn keresztül ott maradtak az asztalon. Ezt követően cirka 20 perc volt mire a pincér hozott étlapot.
Érdekes 2025. november 2. 14:55a párjával járt itt
Ha már a Szamos cukrászdában voltunk, a marcipán kiállítást is megnéztük. Egységes belépőjegy 1. 300 Ft. Mesefigurák mellett van marcipán Parlament, jászol, rózsacsokor, portrék. A bejáratnál üveg mögött egy idősebb úr marcipán rózsákat készít, a kijáratnál pedig Szamos desszerteket, szaloncukrot (akár 1 db-ot ízenként) lehet vásárolni.
Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda, SzentendreSzamos Marcipán Múzeum Cukrászda, Szentendre
Kiváló 2025. november 2. 14:53barátokkal járt itt
A Sörök házába már jó párszor voltam az elmúlt 10 évben meg is lep, hogy még nem írtam róla. Ez a Napfény Városának egyik legjobb sörlelőhelye. Sok különlegesség palackban és dobozban, csapon is tartanak vagy hat tételt. Mi egy-egy pohárral kértünk olyan sört, amit még nem kóstoltunk, mindkét főzet hozta a formáját. A galérián ültünk le. Megyünk még.
Sörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, SzegedSörök Háza, Szeged
Még több kép (9 db) >>