A fedett terasz nyáron kellemes lehet. Az étlapon tradicionális magyaros ételek mellett nemzetközi fogások, mediterrán halételek is felbukkannak. Az, hogy egyetlen vendég sem volt az étteremben, amikor beléptem, talán figyelmezető ómennek kellett volna szolgálnia, de azért ilyen előfordult már máshol is, hogy nem volt tele a hely vendégekkel. Hétköznap ebédidőben 11. 30-14. 30 között ebédmenüt kínálnak, örömmel vettem, hogy hagyományos magyar ételek is szerepelnek rajta. 2 féle leves és 2 féle főétel közül lehetett választani 3290 Ft-ért. Így utólag visszanézve, talán ukrán vagy orosz tulajdonban lehet a hely, legalábbis erre utalt a fiatal, tapasztalatlan és képzetlen pincér hölgy akcentusa. A csészében érkező "csirkehúsleves gazdagon" ehetetlen. A hús olyan szinten vállalhatatlan, keveredett benne az állott hűtőíz, fura megmagyarázhatatlan mellékíz, és talán ha nem is volt romlott, de utólag lehetett visszafagyasztva és visszaolvasztva, hogy még a húson kívüli levet és zöldségeket sem lehetett megenni, mert azok is magukba szívták ezt a borzalmat. Hát, ez elég nyomasztó, de lássuk a főételt. . . Két darab töltött káposzta tejföllel. Ugyanaz a probléma a hússal, bár ez más fajta, darált hús, de nagyon komoly frissességi és mellékíz problémákkal. Talán korábbi ételmaradék kreatív újrahasznosítása töltelékként. Egyáltalán nem káposzta töltelék íze és fűszerezése volt, sokkal inkább pörkölt maradvány. Summa summarum, ezt sem tudtam, de nem is óhajtottam megenni. Pedig külsőre nem látszott rossznak egyik fogás sem, ld. fotók. A kritikai észrevételre semmi értelmes magyarázatot nem tudott adni a pincér hölgy, de nem is szabadkozott, meg sem próbálta védeni a mundér becsületet. Mivel nem ettem meg semmit, s ezek után tovább itt nem is akartm kísérletezni, abban kiegyeztünk, hogy a semmiért nem kell fizetni. Rémes egy hely volt ez, álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz. Részemről nagyon nem ajánlott.