Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Átlagos 2026. január 9. 15:30a párjával járt itt
A kaja rendkívül jó volt.
A személyzet udvariatlan, mogorva, stb. Gondolom felvételi követelmény volt a mogorvaság, de a casting nem volt tökéletes, mert a megismert kb 20 főből kettő-három is kedves volt, átcsúszhattak valahogy.
A fürdőben furcsállottuk hogy a csendes wellness részben fejest ugrálnak kiabálás közben.
Kiváló 2026. január 9. 13:58barátokkal járt itt
Kényelmes modern szállás hely, wellness részleg hatalmas, kimondottan tetszett a jakuzzi és szauna, hogy korlátlanul lehetett használni és 6an is elfértünk benne kényelmesen. Minden séta távolságra volt így nagyon jól éreztük magunkat! Biztosan visszatérünk még!
Dorina Wellness Apartman, SiófokDorina Wellness Apartman, Siófok
2026. január 9. 13:27egyedül járt itt
A hely jó a személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Összességében meg voltunk elégedve.
Ami nem tetszett : Sajnos a szobánk zárhatóságát nem tudták megoldani. A ház macskája jobbára az étteremben tartózkodott , többször előfordult, hogy a pincérek megfogták és kivitték de utána nem mostak kezet vagy egyszerűen csak jártukban-keltükben megsimogatták. Szerintem ez nem túl higiénikus.
2026. január 9. 13:03a párjával járt itt
Kategóriájánal sokkal jobb minőségű ételek viszont a személyzet tapasztalatlan, étkezés rosszul szervezett, ingadozó. Koszos asztalnál kellett reggeliznünk, sok ember kis helyen. A reggeli és a vacsora - kis választek, de -minősége nagyon jó, viszont a laktózérzékenyekre nem gondolnak.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 13 helyen első értékelőNépszerű író - 32 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 112 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. január 9. 11:14csoporttal járt itt
Aki szereti a csodás kézimunkákat, itt tobzódhat a látványban. A bölcsőtől a temetésig minden élethelyzetre láthatunk csipkéket. A rengeteg terítőn nincs két egyforma motívum. A gyönyörű menyasszonyi ruhát Szigethy Istvánné saját lányának készítette. Egy élet munkáját láthatjuk itt igényesen bemutatva.
Kiváló 2026. január 9. 10:15egyedül járt itt
Két éjszakát töltöttünk itt a feleségemmel, az 50. házassági évfordulónk utáni nosztalgia nászút címén. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, a szállás tökéletes volt, a tulajdonosok kedvesek, kéészségesek voltak, valamint kellemes beszélgető partnerek is. Remélem még lesz módunk máskor is ellátogatni ide.
Kiváló 2026. január 9. 9:30a párjával járt itt
A standard szobát választottuk, ami kissé szűkös, de a tóra való kilátás, a wellness részleg szolgáltatatásai jól ellensúlyozták a szobában való egyirányú közlekedést. A Szilvesztert ott töltöttük, ami igen jól sikerült, a vacsora bőséges és változatos volt, a tüzijáték pedig meglehetősen hosszú és látványos!
2026. január 9. 8:03a párjával járt itt
Az ételek nagyon finomak, személyzet, kiszolgálás kiváló. A wellnessben kicsi a szauna, a medencevíz kissè hideg volt. A szoba helykihasznàlàsa nem tetszett. Sok az üres rèsz, kevès a kabàtnak a hely. A szobaszèf a szekrény legalsó polcán van, amit csak hason fekve lehet használni! ?
Kiváló 2026. január 9. 7:55barátokkal járt itt
Tiszta, modern szoba, szép az egész szálloda, finom, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. Napközben ingyen lehet kávét,teát, üdítőt fogyasztani. A fürdő is tetszett. Tökmagolajos masszázst vettünk még igénybe, kellemes volt. A wifiről nem tudok nyilatkozni,mert nem használtuk.
Szörnyű 2026. január 9. 7:54a párjával járt itt
A szoba nagyon kicsi volt ahhoz képest,hogy de lux szoba volt,lepedö nem volt kicserélve,fürdököntös a recepcion kellett kölcsönözni,a jakuzzi piszkos volt, a szaunába fürdölepedök nem voltak. A üdvözlö italt sem kaptuk meg. Ahhoz képest amit befizettünk,nem nagyon kaptunk érte semmit. Nem ajánlom.a hotel nem ér 4 csillagot.