Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Kihagyhatatlan 2026. január 4. 14:14barátokkal járt itt
Igen kedves, témát kimerítő idegenvezető helybeli ember.
Átlagos 2026. január 4. 13:34barátokkal járt itt
Inkább a negatívot írom: tul kacskaringós a szálloda sokat kell ide oda menni,a szobák világítása katasztrófa
az evőeszközök minősége és tisztasága hagy kívánnivalót maga után. Az ételek közepessek voltak,mennyiségileg elegendők,
A szilveszteri lencsesaláta és az abból főzött másnap leves példátlanul rossz volt ,a séf valamit eltévesztett.
Kiváló 2026. január 4. 13:19családjával járt itt
Másoktól hallottuk, hogy ide érdemes betérni és mi sem bántuk meg. Pizzát és gyrost rendeltünk, amit a nagyon kedves pincértől hamar meg is kaptunk. Kellemes hangulat, fiatalos zenék, finom ételek, korrekt árak és minőség! Mindegyik étel nagyon finom volt. Alacsony árához képest nagyon jó minőséget kaptunk! Biztosan vissza térünk még. Csak ajánlani tudom.
Kiváló 2026. január 4. 12:32a párjával járt itt
Nagyon kedves személyzet, a reggeli valami isteni és hatalmas volt a választék, a wellness részleg nyugodt, szuper kialakítású. A tisztaság példamutató lehetne más hasonló hotelek részére. Egyetlen egy negatívum talán a mélygarázsba való bejutás volt, ha éppen nem tartózkodott senki a recepción akkor az szinte lehetetlennek bizonyult, de a vendégek autóinak biztonsága érdekében érthető a beengedés módszere.
Kiváló 2026. január 4. 12:18családjával járt itt
Igazi élmény volt ott tölteni 4 éjszakát négyünknek. A szilveszteri gála műsor nagyon változatos volt, nagyon jót mulattunk. Az ételek finomak voltak a svédasztalon, a pincérek figyelmesek és nagyon jó a wellness részleg, a termálvize jó hatású. A recepción nagyon figyelmesek voltak.
Átlagos 2026. január 4. 10:29a párjával járt itt
Ami nagyon tetszett, hogy belülről modern kinézetet kapott a szálloda. A szoba is fiatalosan, stílusosan volt berendezve. A logóval ellátott köntös, törölköző prémium érzetet adott. Ami pici negatívum, hogy törülköző szárító nem volt a fürdőben, valamint a kilátás a belső épületre nézett, de ez most kivételesen nem zavart annyira minket.
Kiváló 2026. január 4. 10:18egyedül járt itt
Húsevő ismerősömnek vittem egy Vegchickent, és amíg nem mondtam el, nem is sejtette, hogy nem csirkéből van. Párom is szerette, pedig nagydarab mindenevő:)
Isteni minden, amit kóstoltam eddig, a "pulled-pork"-tól kezdve a szejtános ételekig, jók a szószok, szeretem az elviteles csomagolást is.
2026. január 4. 9:47a párjával járt itt
Előzetesen személyesen jártunk Sárváron hogy megtapasztaljuk a szálloda adottságait, és a szobát is ki tudtuk választani. Általában nagyon elégedettek vagyunk a 6 éjszaka után! Néhány kritika ami segitségével javithatnák a vendégek jövőbeni komfort fokozatát:
1) az iszap pakolás zuhanyzóban nincs tükör és hátmosó kefe (Hévizen ez alap.
2026. január 4. 8:59a párjával járt itt
Jó napot
Nekem az nem tetszett,hogy a falak nagyon vékonyak. Felettünk este széket huzigatták,vagy az ágyat. A beépített szekrényt csapkodták ide oda. Mellettem levő szobákban minden lehetett hallani amit beszéltek,vagy a tévét.
Amúgy a kaja finom volt. A wellness is nagyon jó volt.

Tisztelettel F-né Erzsébet
Kiváló 2026. január 4. 8:23a párjával járt itt
Nagyon szép környezetben helyezkedik el a kastély, nyáron még szebb lehet. A szoba kényelmes és tágas volt 2 embernek. Nagyon finomakat ettünk. A wellness is kellemes volt, a szabadidő eltöltéséhez minden adott a szállodában. Sok látnivaló van a környéken, kirándultunk minden nap. Más évszakban szívesen visszatérnénk. Köszönünk mindent.