Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4012 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113954 feltöltött kép
2025. december 25. 22:53egyedül járt itt
Eredetileg a Matula Bisztróban terveztem az ebédet, de meglepő módon nem volt egyetlen szabad asztaluk sem. Így a környéken kerestem valami alternatívát, amit a Vígszínházzal szemben meg is találtam. Korábban több néven működött itt több étterem, de egyik sem maradt emlékezetes, nem is éltek meg hosszú időt.
Kihagyhatatlan 2025. december 25. 22:52barátokkal járt itt
A Fiumei úti sírkertben 3 monumentális mauzóleum magasodik, ezek közül is a Kossuth-mauzóleum a legnagyobb, nemcsak itt a temetőn belül, hanem országos viszonylatban is. Évente néhány jeles alkalommal látogatható a mauzóleum, esetenként idegenvezetéssel is. Több alkalommal jártam itt az elmúlt 35 év során, pontos számot nem tudnék mondani.
Kihagyhatatlan 2025. december 25. 22:51barátokkal járt itt
A budapesti Fiumei úti sírkert 3 nevezetes mauzóleumának egyike az első magyar miniszterelnökünk végső nyugvóhelye. Batthyány Lajost 1849. október 6-án végezték ki, az osztrák császári kormányzat évekig nem tette lehetővé a méltó temetést számára.
Kihagyhatatlan 2025. december 25. 22:49barátokkal járt itt
A Fiumei úti sírkertben magasodó 3 monumentális mauzóleum közül a középső Deák Fernc végső nyughelye, amelyet ugyanaz a Gerster Kálmán tervezett, mint később a Kossuth-mauzóleumot is. Deák 1876-ban hunyt el, síremlékét közadakozásból építették 1879-188 között. Az eklektikus stílusú síremlék belső festményeit Székely Bertalan, a mozaikokat Roth Miksa készítette.
Gyenge 2025. december 25. 17:04 járt itt
Dec.24 kiszállítás nem azt hoztak amit kértem,felhívtam a hölgy meghazuttolt,fejetlenség káosz,az vállaljon ilyet karácsonyra aki el is bír vele,az étel valami finom volt de a tölt.káposzta adag,ovodás adag volt ,üres káposztával,
Szörnyű 2025. december 25. 15:53egyedül járt itt
Az idei év, melynek lassan a végéhez érünk, egyértelműen legrosszabb gasztronómiai élménye itt ért. A helyszín a Dohány utca eleje, pár méterrel a Zsinagóga után. Elsősorban külföldi turistákra fókuszáló étterem, amelynek van bár része is, illetve az alsó pinceszint talán zenés-táncos rendezvényeknek is helyet ad.
Kihagyhatatlan 2025. december 25. 15:23barátokkal járt itt
A Dömötör-torony Szeged város központi részén, a Dóm előtt közvetlenül jobbkéz felől magasodik. Amint megtudtuk, ez a város legrégebbi épülete, amely még a XI. században épült román stílusban. Annak állít emléket, hogy a jelenlegi Döm előtt itt állt a Szent Dömötör (Demeter) templom, amelyből mindössze ezt a tornyot hagyták meg.
Dömötör-torony, Szeged
Kiváló 2025. december 25. 13:46egyedül járt itt
Most csak arról szeretnék írni, hogy kértem valami ételt elvitelre. Mivel ez dec 23. -án volt, voltak olyan kedvesek, hogy 24-ére felvettek rendelést, igaz, csak 4 személyes sűlt tálra. Megrendeltem, elhoztam, öten ettünk belőle, és még maradt 2 napra belőle kettőnknek! Ja és az egész tál csodálatos ízű volt! Köszönjük szépen!
Kellemes Ünnepeket kívánunk! Találkozunk 2026-ban is! További sok sikert!
Kihagyhatatlan 2025. december 25. 13:20egyedül járt itt
Emlékeimben úgy él, hogy ez a bizonyos Hermész-szobor a Váci utcában, a Fontana Üzletház melletti kis téren állt. És már akkor is nagyon tetszett. Azóta Fontana már a múlté, többszintes Müller üzletet nyitottak benne, a szobrot, illetve az egész kutat a Váci utca térkő felújításakor lebontották.
Hermész-kút, BudapestHermész-kút, BudapestHermész-kút, BudapestHermész-kút, Budapest
Még több kép (1 db) >>
2025. december 25. 12:27kollégákkal járt itt
Még mindig nem értem a végére a Time Out Market standjainak végig tesztelésében, de már csak 1 étkezőhely van hátra. A Tuning Burger a TOM-ben is azt hozza, amit megismertünk tőlük az Akácfa utcában, ahol Budapest egyik első mértékadó kézműves burgerezőjeként váltak ismertté. Itt a TOM-ben szűkebb a kínálat.
Tuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, BudapestTuning Burger - Time Out Market, Budapest, Budapest
Még több kép (5 db) >>