Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4022 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114254 feltöltött kép
Kiváló 2025. december 28. 20:21egyedül járt itt
A funzine gasztroajánlójában olvastam az újonnan nyílt vendéglátóhelyek között a Matteoról, amely a Rákóczi téri Csarnok épületén belül, közvetlenül a főbejárattól jobbkézre található. A csarnokban úgy tűnt, nincs fűtés, így a folyosón lévő asztaloknál nagyon hideg volt, de szerencsére a belső kis részben a könyöklőnél bárszéken van 4 ülőhely, itt viszont van fűtés, így klimatizált viszonyok között lehetett enni.
Matteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, BudapestMatteo's Italian Classics, Budapest
Még több kép (14 db) >>
2025. december 28. 20:15a párjával járt itt
Ami tetszett az minden. Ami nem tetszett, az az unalmas fogadtatás. Megértem, hogy nem üdvözli a személyzet a vendégeket, 2 pincér kivételével. Azt viszont kevésbé értem, hogy még fogadni sem hajlandók a köszönést. Lelke rajta a recepciónak, a takarítónőknek, a pincéreknek - mi így is jól éreztük magunkat.
2025. december 28. 19:52gyerekekkel járt itt
Októberben nyitott meg a Westend Bevásárlóközpontban a Popeyes amerikai gyorsétteremlánc első étterme. Az 1972-ben alapított, USÁ-ban népszerű street food lánc kizárólag csirkehússal operál, a fűszeres és ropogós bundás Louisiana style rántott csirkéjüknek a tengerentúlon már rengeteg rajongójuk lett.
Popeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, BudapestPopeyes Westend, Budapest
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. december 28. 18:50egyedül járt itt
Új ledvencem a spicy katsu sando az a wasabii szósz mindent visz kár hogy kis szósz kiszerelésben nem árulnak egyszerűen fantasztikus nagyon kedvesek és segítőkészek
Kiváló 2025. december 28. 18:41egyedül járt itt
Kicsit lassú dr friss és finom volt minden visszatérek majd még lehet egy ebédre de lehrt egy jó vacsira is ha lassú a kiszolgálás megéri várni rá főleg hogy ajándék shaket churrosz ajánlottak érte
Kiváló 2025. december 28. 17:10a párjával járt itt
Modern,jól felszerelt,kényelmes szálloda,segítőkész személyzettel! Az étterem személyzete különös elismerést érdemel odaadó,gyors és pontos munkájukért,egy percig sem lehetett érezni a teltházból eredő esetleges kellemetlenségeket! Viszont,2 negatívumot megemlítenék. . . Az első a szobában lévő "okos" tv-t,ami elavult volt és minden volt,csak okos nem!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már
Kiváló 2025. december 28. 16:12családjával járt itt
Először voltunk itt, eddig több karácsonyt a közeli egerszalóki termalhotelben töltöttünk. Újabban ott télen nem működik az úszómedence, itt meg képeken úgy látszott, igen. Ebben csalódtunk, mert nagyon hideg vizű volt, nem is használtuk. ( Más sem, fölöslegesen mentek benne az élményelemek ) Karácsony végére lett langyos a szabadtéri úszómedence, az jó volt.
Kiváló 2025. december 28. 16:03a párjával járt itt
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, ez most a második Karácsonyunk volt ott. Szép rendezett a terület ,valamint nagyon hangulatos volt az esti kivilágítás. Az éttermi kiszolgálás kiváló Zoli nagyon jól intézett minden kívánságot és a személyzet is nagyon udvarias. Az ételek jók voltak semmi okunk a panaszra, ha az Isten megsegít remélem még fogunk ott találkozni.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
Kiváló 2025. december 28. 15:52a párjával járt itt
Korábban már jártunk a szállodában, akkor is meg voltunk elégedve. Ilyenkor már nincs nyüzsgés a városban, szállodasoron, de a fürdőben sincs tömeg, ahogy nyáron, ami kedvező. A szálloda a gyógyfürdő mellett - ahová zárt folyosón lehet átjutni - az élményfürdőbe is ad belépőt, így mindenki igényét ki tudja elégíteni.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
2025. december 28. 15:41a párjával járt itt
Nem nagyon szoktam hétvégére foglalni. Nőnap volt, örömmel vettük mindannyian a virágot, program nem volt a szállodában. A kisvonatra jó ötlet a kedvezményes jegy igénybevételi lehetősége. A többi szállodához képest az étteremben tömeg volt, a tálalásnál jobban szét kellene szedni az ételeket, hogy hozzáférhetőbbek legyenek, a választéknál is többet vártam.