A fürdő jó , világos, az úszómedence pont megfelelő hőfokú, ami az előzőleg látogatott helyekre nem
jellemző. A termál ill. gyógymedence nem mindig győzi az igényeket, a fúvókák pláne nem, bizonyos időpontokban lehet jól elférni. Nem tudtuk, hogy nincs lift, de edződtünk legalább. (Feljárkálni a 2. emeletre nem a térdeimnek való, nem vagyunk fiatalok. ) A szoba elég tágas, kényelmes, jó tv, kis hűtő is volt . Még nem volt hőség, a légkondit nem használtuk. A szúnyogháló kissé szakadt, de nem volt szúnyog. Egész éjjel nyitott ablaknál aludtunk, amikor tudtunk. Igen csendes lenne a környék, ha a 4-ből két éjszaka 1-1 társaság nem kint (vsz. bár melletti székeken) mulatozott volna éjfél után is, utolsó éjjel még kutya is ugatott velük. (Nem rendezvény volt. ) Nem tudom, szólt e nekik valaki, az udvarra néző szobákban sok helyen világított a tv v. lámpa, más sem tudott aludni. Ilyenkor szerintem a hotelnek kellene intézkedni, ill. éjjelre lezárni azt a részt. (Este 10 után a bár bezár, úgy tudom. ) Esetleg messzebb lehetne nyáron kiülős teraszt létesíteni. Ezen kívül minden jó volt.